Muži tajne fotia ženy: Ako sa brániť?
Žijeme v chorej dobe. Ženy buďte opatrné.
@lenkakravcova lenka ty si fakt chorá na hlavu keď ešte takéto absolútne nemorálne a zvrátene chovanie si schopná otočiť ze to je vlastne chyba tých žien … neviem akú mas traumu alebo co si dokazujes ale prerazas tu kontinuálne dno
A samozrejme ze ešte aj sem musis ťahať náboženstvo jak úplná fanatická ale vlastne som si teraz spomenula na klenot co si minule vypustila, ze neveriaci človek nevie co je správne nemá morálku ani hodnoty ani nič lebo nemá ich odkiaľ mať, tak nechápem prečo mi toto tvoje opätovne obviňovanie žien za to ze vôbec existujú vôbec dvihlo tlak
@bonboniera no ďakujem. Som zvedavá či by si mi niečo také povedala normálne aj do očí. Alebo len tu anonymne si hrdinka. Lebo takých poznám mraky 🙂
Skús si to prečítať ešte raz a s pochopením a mozno ti potom dôjde že si totálne prekrútila to, čo som napísala.
@lenkakravcova tebe by som do oči povedala ešte horšie veci, to si môžeš byt istá. Skus si ty prečítať s pochopením napríklad prípad z Francuzska ktorý ti tu už bol spomínaný alebo ten článok na Nku kde sa chlap v skupine chválil ako žena s ktorou je 18 rokov “stále rada suka”. Ale tak hej, určite to je slapka co spí len tak s hocikým a mení partnerov ;)
@bonboniera
zaujímavé. Ja nie. Nepoznám ťa. Nie som typ človeka, ktorý rád osočuje iných ľudí, hoc ich reálne nepozná. 😃
Tak určite to nebude ten morálny typ veriaceho muža, o ktorom som písala, že? 🙂 Ach.. za jej výber partnera predsa nemôžem ja. Môže si za neho sama. Ako sa hovorí častokrát platí: vrana k bráne sadá. Čo si kto vyberie (podľa svojich priorít), to má.
@lenkakravcova a co to ma reálne spoločne s témou? Jaj zas nič, len treba podotknúť ze tvoji obľúbenci, ktorí sú teda celosvetovo známi svojim perfektným vzťahom a prístupom k ženám by niečo takéto určite neurobili … ale dobre do tejto čiernej diery fanatizmu sa ja s tebou nepotrebujem púšťať, zbytočne som sa zas nechala vyprovokovať 🙂
@lenkakravcova vidím ze si upravila komentár tak ešte dopíšem - ty si naozaj reálne myslíš ze žena sa da dokopy s chlapom o ktorom by vedela ze si fotil bývalé priateľky - šíril ich fotky? Preboha veď ty nie si hlúpa len príšerne naivná a sfanatizovana ale toto nemôžeš myslieť vážne … aká vrana k vrane. Ty môžeš byt hlavná tvar victim blamingu.
Zakazala by som telegram. Nerozumiem preco su dostupne aplikacie, ktore maju opakovane problem so sirenim a podporou kriminality.
@lenkakravcova alebo cuckold/kanda
@lenkakravcova keby sa mali ludia riadit podla nabozenstva ako ty radíš ,starom zakone boli aj horsie veci,napokon aj vas prorok bol promiskuitný s to nehovorím ze mal pedofilne sklony.Naozaj nedavas vhodne priklady.
Mne sa stalo nedávno to isté partner ma zverejňoval na stránke amateri.com za mojim chrbtom.
https://dennikn.sk/4482269/su-muzi-ktori-tuzia-...
Tu je článok na podobnú tému. Popisuje sa tam prípad, že kamarát pozval kamaratku na prehliadku bytu, čo dostal od rodičov. Išlo o 18 ročné "deti". Slečna sa zobudila, keď mladík dokončoval "akt". A páchateľ mal ešte tu drzosť, že potom kontaktoval priateľa danej slečny, či v poriadku došla. Vraj to boli kamaráti, čo sa dlhšie poznali a nič nenasvedčovalo tomu, že je schopný páchať také zverstvá.
@ziarifka otras
@michaela97611 🤬ako ste na to prišla?
Jedna žena mu zavolala čo kupoval od nej jej erotický obsah a už to išlo ... zobrala som jeho mobil do ruk a katastrofa.
@michaela97611 ešte s ním po tom všetkom si? Aj si to riešila podaním TO?
Jasné, že nie skončila som na psychiatrií...tiešila som to s právnikmi a naše súdy a polícia no nič moc by z toho nemal a ževraj chodí uz k doktorovi takže sa spraví za uchyla a môže sa to ťahať kludne 3 roky a ja chcem ďalej žiť... komu sa dalo som to povedala a ukazala dôkazy nech sa hanbí.
@michaela97611 si úžastná! Tvoj príbeh môže pomôcť mnohým ženám, lebo teraz je to v móde si doma na tajnáša natáčať ženu.
@bonboniera aj mne dviha tlak, len vidim jej meno..uplna sfanatizovana chudera..tie opice co maju za zeny 13 rocne deti su topka manzelia ..nikto iny nie je, iba pedofilny moslim…
Zajtra mam videorozhovor s jednou redaktorkou z dennika N.

Tak to ale autorka nie je praktizovanie. To je pokrytectvo. A za pokrytectvo je sľúbené miestečko na veľmi teplom mieste po smrti 😃
Okej, keď myslíš. 🙂