Muži zažívajú poriadny šok
Myslela som si, že už človek čítal asi už všetko. Ale toto?! 😂😂😂😂😅

@misinka1234 A to ako dokázali, že je to kvôli Covidu?
Pani a čomu sa smejete, každý má iné poscovidove ťažkosti a smiať sa,že majú možno erektylnu dysfunkcie? To nie je šarmantné, i keď si myslím,že aj pred covidom mali oveľa väčšie ťažkosti .
Takto to neviem, ale kolegyne sa posťažujú 😂 že chlap po covide vôbec nemá chuť a keď ho už donútila mohla sa snažiť koľko chcela a stále nič neskôr sa priznal, že po covide má problém s erekciou a vlastne aj libidom 🙂 tiež sme prekonali covid a nie jeden krát no našťastie to nie je náš prípad 🤭
Co muzi, ale co ich zeny. 😝
@liljana veď toto inak by som o tom ani nikdy nepočula 😂 ale nie vážne úprimne mi je jej ľúto pretože sa netají tým aká je a všetci vieme že toto potrebuje je rozvedená a po dlhej dobe má konečne vzťah ktorý na tomto stroskotáva... citujem načo mi je taký chlap veď si to môžem robiť sama ako do teraz 😂 hold všetci sme iný a máme iné potreby 🙂
@lulaby1982 Erektylná dysfunkcia nie je na smiech. Len mne už na smiech príde to, že čo všetko sa zvaľuje už na ten Covid. A pýtam sa okrem iného, že to je aj dokázané?
Problemy s erekciou mozu byt nasledkom Covidu,ale urcite sa im pre to nescvrkol,taky uz bol😁
@lilope od očkovania..
ved to,za vsetko moze chripka🤨Este sa aj nieco zmensi kvoli chripke,to uz je az neuveritelne.
Mňa skôr desí, ze autor toho textu (nemyslím autorku prispevku) nevie skloňovať. "Jeden z vedľajších účinkoch" ??? Nieeeeee🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zdroj?
@elizabet173 trefa 😀 pluska... z júna https://www1.pluska.sk/index.php/regiony/muzi-s...

Ver či nie poznám 2 takéto prípady .... možno qj viac ale s týmto sa ti nikto nechváli 😂