icon

Muži zažívajú poriadny šok

4. nov 2022

Myslela som si, že už človek čítal asi už všetko. Ale toto?! 😂😂😂😂😅

Muži zažívajú poriadny šok
misinka1234
4. nov 2022

Ver či nie poznám 2 takéto prípady .... možno qj viac ale s týmto sa ti nikto nechváli 😂

autor
4. nov 2022

@misinka1234 A to ako dokázali, že je to kvôli Covidu?

lulaby1982
4. nov 2022

Pani a čomu sa smejete, každý má iné poscovidove ťažkosti a smiať sa,že majú možno erektylnu dysfunkcie? To nie je šarmantné, i keď si myslím,že aj pred covidom mali oveľa väčšie ťažkosti .

misinka1234
4. nov 2022

Takto to neviem, ale kolegyne sa posťažujú 😂 že chlap po covide vôbec nemá chuť a keď ho už donútila mohla sa snažiť koľko chcela a stále nič neskôr sa priznal, že po covide má problém s erekciou a vlastne aj libidom 🙂 tiež sme prekonali covid a nie jeden krát no našťastie to nie je náš prípad 🤭

liljana
4. nov 2022

Co muzi, ale co ich zeny. 😝

misinka1234
4. nov 2022

@liljana veď toto inak by som o tom ani nikdy nepočula 😂 ale nie vážne úprimne mi je jej ľúto pretože sa netají tým aká je a všetci vieme že toto potrebuje je rozvedená a po dlhej dobe má konečne vzťah ktorý na tomto stroskotáva... citujem načo mi je taký chlap veď si to môžem robiť sama ako do teraz 😂 hold všetci sme iný a máme iné potreby 🙂

autor
4. nov 2022

@lulaby1982 Erektylná dysfunkcia nie je na smiech. Len mne už na smiech príde to, že čo všetko sa zvaľuje už na ten Covid. A pýtam sa okrem iného, že to je aj dokázané?

iwesska
4. nov 2022

Problemy s erekciou mozu byt nasledkom Covidu,ale urcite sa im pre to nescvrkol,taky uz bol😁

athom
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lilope
4. nov 2022

@autorka Žiadnemu respiračnému ochoreniu sa neprikladalo toľko diagnóz ako covidu. Ja už len čakám, kedy mu prisúdia aj problémy so srdcom keďže od istej doby sa počet kardiovaskulárnych ochorení zvýšil.

weronika171717
4. nov 2022

@lilope od očkovania..

lasoli
4. nov 2022

ved to,za vsetko moze chripka🤨Este sa aj nieco zmensi kvoli chripke,to uz je az neuveritelne.

lamonita
4. nov 2022

Mňa skôr desí, ze autor toho textu (nemyslím autorku prispevku) nevie skloňovať. "Jeden z vedľajších účinkoch" ??? Nieeeeee🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mikadooo
4. nov 2022

Zdroj?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lintu
4. nov 2022
elizabet173
Autor odpoveď zmazal