icon

Myslíte si že to bude pre návštevu stačiť?

ninusa221
24. júl 2021

Baby viem že asi blbá otazka. No len tak si upratujem a volá mi priateľ čo ma bratranca tak jeho frajerka. Že či sme doma že by si spravili výlet. Že či môžu prisť ( 2 a pol hod autom) vravím jasné pridite tešim sa.😁 No lenže otvorim chladničku a v nej nič. Totiž zajtra odchádzame na dovolenku tak už fakt len dojedáme. Myslíte si že bude blbe keď im ponúknem palacinky oriešky a čipsy? Na pitie kavu, vino, pivo, mineralku ?🤣 lebo ona je dosť taka frflaňa

kikavadi
24. júl 2021

@ninusa221 a čo by to nestačilo? Mňa by si si palacinkami získala 😉

ninusa221
autor
24. júl 2021

@kikavadi povodne palacinky neboli ore nich ale pre nas na obed ale jasne že ich ponúknem🤣

nika23t
24. júl 2021

@ninusa221 objednaj pizzu 😊 Alebo im zavolaj, nech cestou niečo prinesú 😉

ninusa221
autor
24. júl 2021

@nika23t a Bude blbe ked spravim chlebíčky ale nemam zeleninu?🤣🤣

1katus1
24. júl 2021

@ninusa221 keby si mi dala palacinky tak si pre mňa top práve som ich robila aj mi sme mali na obed 😋

nika23t
24. júl 2021

@ninusa221 urcite to nebude blbé. Veď keď ste dobrí známi a vychádzate spolu, tak pochopia, že pred dovolenkou nebudete mať plnú chladničku 😊

ninusa221
autor
24. júl 2021

@1katus1 podla mna to staci oni spolu este nebývajú takze berem to tak aj ze oni nas nikdy neobsluhovali🤣 a vlastne pojdeme pobehat mesto takze ak tak mozme sa ist najest aj v meste😁

1mata
24. júl 2021

@ninusa221 nenahnevaju sa urcite, musia chapat ze pred odchodom clovek doma nic nema. Ja by som radsej pizzu objednala a je

ninusa221
autor
24. júl 2021

Takze kašlem cele chlebíčky palacinky a oriešky by im mohli stacit vsak neohlásili sa skor🤣 aj pizzu kašlem však pojdeme do mesta. Nak si kupia však mi nenapísali ani na meniny a ja im mam ešte pizzu objednať vykašlem sa😃

lucilaines
24. júl 2021

Vobec to nemyslim v zlom, ale nechapem taketo temy 🤷‍♀️Popracuj na svojej asertivite, ved ste normalni ludia, treba normalne komunikovat a o kolko problemov by bolo menej na svete. “Caute, ideme okolo, mozme sa na chvilu stavit vas pozret?” “Jasne, budeme radi, ale pocuj, zajtra ideme na dovolenku, nic doma nemame, akurat na obed chystame palacinky, tak ak ste hladni, kludne nieco po ceste kupte alebo si objedname pizzu vsetci spolu” “ok jasne, palacinky su fajn, ak je dost aj pre nas, radi si dame”. Hotovo, minutova zalezitost

sona96
24. júl 2021

@lucilaines som veľmi rada, že si to napísala

martinka13
24. júl 2021

Oni prídu k vám. Nech niečo donesú..

rubinka
25. júl 2021

@ninusa221 - aj ja by som objednala pizzu a máš vybavené.

ninusa221
autor
25. júl 2021

Spravila som nakoniec chlebíčky take aj s klobásou oriešky a palacinky cele to zjedli😄 potom sme išli do mesta na drink a večer išli zas k nam tak sme si objednali pizzu🤗