icon

Myslíte, že ma podvádza?

19. nov 2019

Ahojte som tu nova oreto sa chcem spytat. S partnerom zijeme spolu 6 rokov. Zacal pracovat vo vyrobe ale moc sa mu to nelubi ale prejdem k veci. Dnes ma poobednu to znamena,ze robi do 22:00. No hodina je uz skoro prec a jeho nikde. Nechapem.problem je v tom,ze ja skoro vstavam tiez do prace a potrebujem sa vyspat tak chodim skor spat a vacsinou sa zobudim okolo polnoci a on sedi vedla mna a cita s. Dnes som vynimocne hore lebo som varila a nestihala som. Co sa tyka nasho sexu je stale rovnaky. U neho som si nevsimla,ze by sa nejak zmenil v chovani.
Zacinam mat aj obavy ci sa mu nirco nestalo lebo byvame v casti kde je vyssi pohyb romov. 😥

janinah
19. nov 2019

a voláš mu?

c_est_la_vie
19. nov 2019

A co tak zavolat mu a spytat sa ho?
Mimochodom, to ze hodinu meska a ty hned zvazujes neveru je na zamyslenie.
Moj chlap ma flexibilnu pracu a niekedy pride z prace o 8 a ked idem spat este nieco doraba, zblaznila by som sa kebyze zvazujem ako ty

autor
19. nov 2019

@c_est_la_vie ake on sa nema kde motat robotu mame 20 minu pesky od bytu

autor
19. nov 2019

@janinah nie ale chcdm zistit o kolkej vlastne chodi domov

nini1010
19. nov 2019

Nemusi ta hned podvadzat.Mozno chodi do krcmy..?

melisa16
19. nov 2019

Skús zavolať, s tým nič nestratíš

c_est_la_vie
19. nov 2019

Ved sa mohol zarozpravat s kolegom, ist do krcmy, robit nadcas🙂 Ak ide o prvykrat, nenervac a soytaj sa ho 😏

stela01
20. nov 2019

Fantázia ... a čo si zistila ?
🤦🏼‍♀️

petkaaa
20. nov 2019

Chlap nepríde domov a teba hneď napadne, že ťa podvádza? Si normálna? 😨

xili99
20. nov 2019

prečo píšeš sem predtým akoby ste si doma nad toto sadli? Ak mám pravdu povedať, tak tomu nerozumiem, keď ma niečo trápi tak si to s partnerom predsa vyrozprávam 🙂

autor
20. nov 2019

Nie je to prvy krat co prisiel neskoro.
@nini1010 on alkohol nepije ani pivo si neda.
Spytala som sa ho povedal,ze sedel v aute a rozohrieval ho

nini1010
20. nov 2019

Tak to je ozaj divna vyhovorka 😁 nuz ale aj tak by som si pockala na pripadne dalsie dokazy.Zmenil sa nrjako jeho postoj k mobilu?

retatka
20. nov 2019

😂😂😂Toto ti povedal?Uz niečo lepšie si mohol vymyslieť 🤦‍♀️

janinka007
20. nov 2019

alebo nejakú rozohrieval v aute 🙊

zdencaaaa
20. nov 2019

Robotu ma 20 min pesky od domu a on chodi autom a zohrieval ho? hmmmmmm

marylinmary
21. nov 2019

Divna vyhovorka, neviem asi by som fakt bola aj ja z tohto na vazkach, ze co a jak. Ostavala by som v pozore, davala si bacha na to ci sa to opakuje 😉