Myslite, že Poľka je Madeleine?
Sedujete pripad? Ako to polske dievca tvrdi, ze je Meddeleine McCann? No podla mna sa na nu ale vobec nepodobaaa
Aký prípad? Urobí sa test DNA a bude po prípade
@pribinak no rodicia uz poziadali len som zvedava kedy konecne napisu verdikt
mne sa tiez nepodoba. a inak ako ona vysvetluje pozadie preco si mysli, ze by to mohla byt ona? co ma zly vztah s rodicmi ked si mysli ze jej klamu a nie je ich biologicka ci preco?
@gypsomilka aj ja si myslim ze sa nepodoba, samozrejme kiez by to bola ona
@pribinak trosku si dievca uzije “slavu”
podla mna sa nepodoba, nie je to ona. mozno sa vyriesi nejaky jej osobny pribeh, zrejme jej nieco rodina tajila.
Mozno jej rodicia nieco taja ale nemyslim si ze zrovna Medeline.
Ale som zvedava co to bude
@chillibubble ze sa dozvedela nedavno, ze je adoptovana, a raks i to dako dala dokopy.. pameta si ako dieta bola kdesi pri mori videla korytnacky no konkretne nic si nepameta..
@gypsomilka trosku jej asi šibe chudiatku
@pribinak mozno chcela byt influencerka a nevedela ako zaujat. Tak prisla na takuto zaujimavost.
Autorka je to take ze bola som niekde na dovolenke a neviem kde. Mohla este patrat dalej predsa mohla sa opytat rodicov ci niekde boli s nou, ci su dake foto,atd.
O čom je reč? 😁
@gypsomilka ano toto mi je divne ako no trojrocna si tiez nepametam vela ale asi by som vedela popisat ze som zila s mamou sestrou atd
tiež si myslím, že to neni ona a aj to, že rodičia vedia, že to neni ona, kapánek to v ten večer prehnali s práškami na spanie a dievča sa už nezobudilo.....
Pozri si jej Instagram. Podrobne tam popisuje preco si mysli, ze je to ona. Na niekolkych stranach tam aj podrobne rozpisuje svoj zivot, co si pamata, co nie, cim si presla. Velmi smutny pribeh ci uz to je ona ci nie. Necudujem sa preco si mysli, ze je to ona, lebo tomu naozaj vela veci nasvedcuje, ale vyzorovo sa podla mna tiez nepodoba a nemyslim si, ze sa clovek az tak moze zmenit. Tiez som zvedava ako to dopadne.
Tak minimalne tu ocnu vadu som si u nej nevsimla, na fotkach nebolo vidno.
@surama presne myslim si ze ona ani nepodvadza len si mysli uprimen ze je to ona. A hodis mi link na ig mne ho uz totiz nechce najst
Iammadeleinemccan
A kde je fotka tej Poľky?
Inac bohvie ako to bolo. Ja si teda neviem predstavit, zeby som nechala 3 rocne dieta na izbe a isla niekde do baru 🤨
@anonymous87 asi tak nejak. Ja nepôjdem ani smetí vyniesť, keď som s nimi sama. Nie že by som išla k susede na kávu a oni doma spia.
Ak sledujes tento pripad, tak vies, ze za poslednych x rokov sa objavilo niekolko dievcat, ktore o sebe tvrdili, ze su Madeleine a chceli sa prizivit na slave. Ani tato nebude ina.
Tá Poľka mi príde strašne divná aj na tých videách na FB. No uvidíme.
@anonymous87 no, minule sa tu jedna pytala, ci by zeny sli mimo izbu, k bazenu, keby im dieta spi v izbe pod kamerou... pre mna nieco podobne ako spravili maddie s tym rozdielom, ze vtedy este take vyspele kamery neboli.
@anonymous87 presne choree
@nikolka1986 mne sa na nu vobec nepodoba vobec
Ze by som to sledovala sa neda povedat, vcera som si o tom co to precitala. Bohvie ako to bude, dolezite je co ukazu testy. No neviem, si predstavit, ze by to bola ozaj ona, co by ty skutocny rodicia museli prezivat
Mňa len udivuje, ako každý píše, že sa vôbec nepodobajú. Ja keď si pozerám svoje fotky z detstva do určitého veku, tak sa podľa mňa tiež nejak extra nepodobam 😅. Áno, sú ľudia, ktorí sa neskutočne podobajú a ako by sa za tie roky vôbec nezmenili. Ale Pochybujem, že to tak majú všetci. Ja tiež nevidím výraznú podobu s mojím malým "ja" 🤷.
@chillibubble este keby to bolo, ze mam kameru a som priamo v hotelovom bare a 2 poschodia nizsie, budis. Ze mu viem aj do vysielacky povedat, ze uz idem… ale takto v cudzej krajine, uff, urcite nie

Vcera som pozeral tu dievcinu ale nemyslim ze to bude ona. Ako mala sa vobec nepodoba. Ine oci nos zuby.