Na 6-ročného chlapca spadla futbalová bránka
zahliadla som tento velmi smutny a tragicky pripad.... stal sa na spiši. Zacalo sa trestne stihanie v pripade usmrtenia by ma zaujimalo celkom ci sa v tom dakto nevyznate ze kto ma za zodpovednost aby branky boli pripevnene do zeme a tak ze kto vlastne bude postihnuty za toto .... lebo viem ze branky musia byt upevnene ci uz obranku alebo o zem a tu to nebolo tak spadla.... tiez 6 rocne bolo bez dozoru, vy by ste pustili na ihrisko same?? ja neviem popravde 6 rocneho som sameho len tak nepustila ale to som ja neviem ako to beru ine mamicky toto bolo nahodne nestastie :/
@hedviga2 zlé sa stane veľmi rýchlo,..sme boli na oslave v reštike,deti vonku behali a jedno prevrátilo na seba stôl, ktorý bol "zazimovany" hrana nohy mu oskalpovala hlavu,musel prísť vrtuľník... vyšiel z toho bez ujmy na zdraví, čo je až neuveriteľné
@miskakyska tak ten mal obrovske stastie,chvalabohu
@petulda333 no vyzeralo to všelijako.. všade veľa krvi.. všetci anjeli strážny pri ňom v tom momente asi stáli
ci uz trening bol, alebo nie, ci sa zrusil na mieste, ked tam prisli, alebo o tom vedeli vopred - tak ci tak 6r dieta nema co byt same vonku.
cakala by som ze dieta na ten trening pojde v sprievode rodica.
co som zachytila rano v aute v spravach - ihrisko je verejne, dostupne a teda obec by za to zodpovednost niest nemala, ale to dieta tam v takom veku same nemalo co robit
@petulda333 vidim, ze nerozumies Ty..pisala som tu o polemizovani a pisani, kde boli rodicia a keby tam boli, tak by sa to nestalo ..ty si mi odpovedala a dala som odpoved, co mi vadi tu na tejto teme..takze kludne pis rychlo,ak to dokazes, nemusis pomaly 😂 a uz naozaj koncim pa 😘
@enya00 no a na tom tiez nie je nic zle. Mam 7r syna a sameho by som ho nepustila a keby som bola s nim a vidim,ze lezie na branku tak to stopnem. Preto ma tiez zaraza,ze tam bol sam bez dozoru
Buď taká láskavá a zmaž túto diskusiu. Ničomu nepomáha, len jatrí rany. Tiež by si si nechcela čítať o nehode alebo nebodaj smrti svojho blízkeho s komentármi cudzich ľudí...
Dve bránky sú stabilne ukotvené v zemi betónom. Tie slúžia na veľké zápasy, pre deti je to príliš veľká plocha. A pre menšie deti sú bránky ktoré sa dajú prenášať, tie sa používajú aj na turnajoch kde sa hra mini futbal. A to že tá bránka bola prevrátená na zemi malo svoj dôvod, ABY NA NIKOHO NESPADLA. Tréning bol zrušení, rodičia museli byt informovaní v nejakej skupine určite. Na ihrisko (ak bolo zamknuté) mohli prejsť aj cez nejakú dieru v plote, to sú všetko detaily. Takže verzii mohlo byť veľa. Podľa môjho názoru je zodpovedný rodič, ktorý nemal púšťať dieťa bez dozoru na ihrisko. Bohužiaľ na to doplatil životom.

@enya00 este raz a pomaly. Nededukujem. Napisala som,co povedal dedo mrtveho chlapca. A pokial nerozumies,tak fakt nepis. A nie,nevidim nic plytke na tom,ze tu hovorime o smrti.