icon

Na akej pesničke práve teraz fičíte?

mirkasmile
12. feb 2022

Ahojte 😁 chcela by som si do svojho skromného niekoľko tisícového 😂 zaradiť nejaké ďalšie pesničky.
Nebránim si asi nijakým žánrom, preferujem síce skôr Rock a Indie, ale nemám problém asi s House, techno, či pop, či Eminem 😀
Aktuálne fičim na Heart of gold od Johnnyho Casha ❤️

Takže kľudne, ak máte nejakú srdcovkou, rada si ju vypočujem a možno pridám to spomínaného repertoáru 😀

Strana
z2
katkamatka7
12. feb 2022
https://www.youtube.com/watch?v=NgxXXmmtfBM

Lebka Filipová Za všechno může čas

diewcatqoo
12. feb 2022

@jaga18 na Korpiklaani fical aj moj maly, ked mal okolo roka. Jeho oblubena bola Tequila. Odvtedy tu pesnicky nemusim. U nas je to ako Fiha tralala, vsade hralo Bac bac bum bac hata pata zumba, len u nas Tequila el viva stokrat denne + este mal uspech Children of bodom Are you dead yet 🙂
No cim je starsi, tak tym viac prichadza na chut tanecnejsej hudbe.

heln
12. feb 2022

@mirkasmile
tancuj ako jednorozec - duhalka
roly poly - simple song
I am excavator - Blippy

ale tento zaner si asi nechcela pocut

sticker
diamand2326
12. feb 2022

@mirkasmile Čokoľvek od Imagine dragons, momentálne Wrecked. Ich hudba je povzbudzujúca 💙

kristiii
12. feb 2022

@mirkasmile Jozef Salvat-I'm sorry...aj ďalšie jeho piesne+čokoľvek od Imagine dragons

lucka114
12. feb 2022

@mirkasmile slipknot snuff

karolinakr
12. feb 2022

Avici to pokašlal tou samovraždou, každa jeho pesnička bola pre mňa top

modrakengura
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
12. feb 2022

@lucka114 jee, to som uz ako dlho nepocula. Vďaka za pripomenutie ❤ ja milujem tuto acoustic verziu

https://www.youtube.com/watch?v=QBK6xymmKHM
jaga18
13. feb 2022

@diewcatqoo u nás neexistujúce problém, čo by huolettomat nevyriešil 🙈😆 od prvých týždňov, čo sa narodil. Teraz mu to púšťame už len keď je naozaj zle a nevie sa inak ukludnit, hlavne v aute. A napríklad powerwolf neznáša, to odkedy sa narodil, vôbec nesmie znieť v dome 😆

lucka114
13. feb 2022

@diewcatqoo súhlasím, dokonalá je .. ale aj celý ten koncert je super 👍

Strana
z2