icon

Je ešte možné nájsť partnera po tridsiatke?

Dnes o 08:46

Toto si kľudne vypočujte pri varené, šoférovaní, pri práci.
Realita ženy po 35tke dnes:

Teším sa na druhý diel s ňou.
Vedela by som pridať veľa zážitkov 🙂

anonym_b42e8c
Dnes o 09:11

ten prízvuk mi trhá uši😂

domkakvet
Dnes o 12:02

@anonym_autor video som si nepozrela a ano je mozne najst.

anonym_d1e0e9
Dnes o 12:09

To čo za prejav/zjav.

procrastique
Dnes o 12:12

Jasné že je to možné. Dokonca podľa mňa by si mal človek odložiť hľadanie životného partnera na neskôr, lebo má väčšie požiadavky.
Za mládi pomaly (mi) pomaly stačilo, že má bimbas a ojazdený bavorák. Teraz na staré kolená som mala snáď zoznam požiadaviek, nech nemíňam zbytočne svoje minúty života s dementom a vyšlo to. Dokonca si myslím, že za mládi som si myslela, že na niekoho takého nemám nárok alebo že by o mňa určite nezakopol ale časom som nadobudla sebavedomie a škálu zručností čo viem ponúknuť.

anonym_007d5d
Autor odpoveď zmazal
kabyko
Dnes o 19:28

Tak už aj ženy majú svoje incel podcasty, kde sa vzájomne utvedzuju v tom, že všetci muži sú pre nich zlí a vobec to nemá nič spoločné s ich prehananymi požiadavkami, które pribúdajúcim vekom len rastu 🤣

Žena má tú výhodu, že si môže aj vo veku 35+ stále vyberať aj keď možno z menej záujemcov ale môže. A keď jej nikto nie je dosť dobrý a doteraz ani nebol.. tak chyba nebude na strane chlapov 😂 toto je úplne rovnaké ako ženy nadávajú mužom do incelov, tak presne takýto ženský kult tu vzniká 😂