icon

Na akom mieste by ste chceli vysnívanú svadbu?

girlspower
31. júl 2019

Alebo ste mali? Na akom krásnom mieste/ hoteli/ zámku/záhrade? Ďakujem za inšpiráciu

janinah
31. júl 2019

ked sa ešte raz narodím,tak v bazilika v La Salette

evora29
31. júl 2019

Na obrovskej voľnej lúke, plnej prirodnych kvetov...niekde kde tečie potôčik a su tam staré slivky, hrušky, jablone...opekalo by sa tam prasa na razni, každý by bol v teplakoch a hlavne v pohode 😂 a keby pride búrka, schovali by sme sa drevenej chaty, kde by sme sedeli na zemi a pili víno 😂 možno nejaka oslava (40? 50?) sa mi taká pošťastí

vilma7
31. júl 2019

Ja som mala pri lese v penzióne, kde sme takmer všetci prišli uz v piatok, posedeli večer spolu a na druhý deň nikto nikam nemusel behať, lietať, kaderníčka, kozmetička prišli, fotilo sa na mieste, sobáš bol na mieste...proste pre mňa bolo dôležité žiadne stresy, naháňačky atd...aj piť mohli hostia čo nocovali, ešte spoločné raňajky... takže táka pohodička

niki172
31. júl 2019

my sa budeme brať v talianskych vinohradoch v máji 2020 (ak neotehotnem 😂😂). O takej svadbe snívam od mala a teraz sa už veľmi teším

amelie2017
31. júl 2019

Ja som mala na Oravskom hrade. Bolo to nadherne. A mali sme trosku stastie, ze nenasnezilo. Posledny novembrovy vikend. Na druhy den pol metra snehu. Neviem, ako by zeny v lodickach vysli hore 😀

akijenka
31. júl 2019

@vilma7 To znie super. Môžeš prezradiť kde to bolo? 😊

cawes
1. aug 2019

@vilma7 tak sme mali aj my v hotely kde sa cvicia okrem ineho aj koniky cize cele luky mali ohradene tymi bielymi ohradami vyzeralo to nadherne tiez sme prisli vsetci v piatok a uzivali si spolu veceru pripravy zdobenie a na druhy den ranajky

vilma7
1. aug 2019

@akijenka Selska dolina pri Banskej Bystrici, pri lyziarskom vleku, penzion , Čachovo, sice iba 2*, ale krasne, čisté, ani nás to nevyšlo majland, tuším 3500. €, s večerou v piatok, a raňajkami v nedeľu. Celý penzión bol vlastne náš. Zamestnanci v piatok odišli, my sedeli vzadu na terase a mohli si sami čapovať pivo. Keby sa vydávam ešte raz, tiež to takto riešim.

vilma7
1. aug 2019

@cawes tak my sme zdobiť ani nič robiť nemuseli, ja som len oznamila, ake kvety chcem a o všetko sa postarali oni. Dokonca aj alkohol sme si mohli doniesť vlastný.

cawes
1. aug 2019

@vilma7 ano na Slovensku zvykom my sme mali svadbu v zahranici. Alkohol nam dodali cize som nic netahala ale salu som mala moznost si nechat vyzdobit firmou alebo sami. My sme si urobili sami.

akijenka
1. aug 2019

@vilma7 Ďakujem. Pozriem to. Hľadáme totiž niečo, čo nás nezruinuje a bude to také uvoľnené, v pohode. Nič strojené. My si svadbu predstavujeme skôr ako nejakú záhradnú oslavu a nechcem aby sa kvôli tomu niekto stresoval, ale aby sme si užili všetci spoločné chvíle.

slavuska1506
1. aug 2019

Na záhrade nášho budúceho domčeka, ktorý je zatiaľ len na papieri ☹

lujza123
1. aug 2019

Ja svadbu nechcem ani ju nemam vysnivanu, ale co som bola na viacerych svadbach najviac sa mi pacili viac take neformalne. Napriklad v jednom objekte byvaleho pionierskeho tabora, bola tam velka spolocenska miestnost, kryta terasa, okolo luka, lesy. Jedlo doniesla catteringova firma, obrad mali na luke sa postavil taky ozdobeny altanok, dochodci spali v nedalekom penzione a kamosi stanovali na luke...
V noci namiesto zdechovky bola psytrance party.

Bola som aj na takej uplne klasickej svadbe, kostol, hotel, starejší, ... ale to bola taka nuda, no ženich s nevestou si to uzivali a o tom to je