Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?
Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?
Wow baby zaujimava diskusia ja ani nemam sajnu co pisete, vsetko by som musela googlit
@ysseba tak vyplaví a kto vie kde..potom aj našli telo v Maďarsku v zlom stave o pár mesiacov, ale vraj potvrdili, že to nebola ona.Nie, ona bola psychicky veľmi chorá menili jej lieky aj v ten deň boli jej rodičia s ňou u psychiatricky a chvíľu ako prišli zmizla a ešte raz volala doktorke.Myslim, že sa zabila neverím, že ju niekto uniesol.
@ysseba nemusi ta rieka vyplavit, ak ostanes niekde zachytena pri dne. Resp po case vyplavi postupne iba casti tela, ktore odhniju od zachyteneho zvysku. Alebo ta moze vyplavit, ale niekde, kde ta najde zver skor ako ludia a ta sa o telo postara. Rozporcuje a rozvlaci.
Znie to brutalne, ale moze sa to tak stat.
Chcem byt svedkom toho momentu kedy zo slizu vznikol na zemi zivot. a tiez toho ked do zeme narazil meteor ktory vyhubil dinosaurov.
@walentina7 minimalne challenger nebol zostreleny ziadnou omylom odpalenou raketou. Takze pri jeho havarii urcite astralne nebol. Najskor bol len v tranze, ponoreny vo svojich predstavach.
A obavam sa, ze tak to bude s vacsinou jeho cestovani v case.
Ale zas aj wtc malo tisicky svedkov, co to videli na vlastne oci (to druhe lietadlo definitivne), a predsa najdes ludi, ktori veria tvrdeniam, ze bombu odpalili vnutri a podminovali to a lietadla tam prirobili v cgi, aby svetu tvrdili, ze slo o teroristicky utok a vsetkych oklamali. A vsetci svedkovia narazu su zaplateni herci.
A taketo info sa zacali sirit uz kratko po utokoch.
@andreatytler inak presne ten moment vzniku prveho zivota vo vesmire by som tiez chcela vidiet.
@walentina7 O tom muzovi Julieveris ze to je aj pravda,?Mne to skor pride ako dobry vymysel.Su aj nejake dokazy?
Mňa ešte napadla Čierna Dhalia, to by ma zaujímalo že kto ju zavraždil.
@andreatytler sliz asi myslíš planktón. Ten "moment" trval miliardy rokov.. Nechcela by si byť svedkom toho ako spadol meteorit pretože tie dinosauri, ktoré nemali šťastie, že spadol rovno na nich sa doslova uškvarili pri 400°. To muselo byť strašné...
@dominikamacakova no nieco to organicke z coho vznikol zivot. Nevem ci to trvalo miliardu rokov. Mozno to bolo v etapach, ze najskor organely a potom organizmy. Tak nejak naivne si predstavujem ze bol urcity moment kedy sa z nezivej hmoty stala ziva, kedy nastal ten zlom a ak to trvalo milion rokov, tak aj tak by som toho chcela byt svedkom. Zazit nieco take ako zrod zivota, alebo pad mereoru sa neda v terajsej ludskej podobe. to sa robi v nejakej duchovnej forme, alebo ako nadpozemska bytost. Priat si mozes cokolvek.
Kto má čas MH370
Este mam zopar dalsich.
Tiez by som chcela byt v Jeruzaleme v dobe ked tam udajne zil Jezis.
Chcela by som vediet co citia a ako myslia rastliny, zvierata, novorodenci a muzi. Mat nejaky pristroj ktory by premietal a interpetoval ich myslienky.
Chcela by so vediet preco mame sny a ako dopekla funguje mozog. Mat mentalnu kapacitu to pochopit ze ako ta seda hmota dokaze robit vsetky tie veci ktore robi.
Chcela by som vediet preco je smrt spojena s utrpenim ak je to nevyhnutna sucast zivota.
Chcem vediet ci su vo vesmire ine zivoty.
Či kuciak odhalil všetko alebo je toho viac čo nevieme . Kde je novinár z 90tych rokov Palo rýpal. V 90 tých rokoch sa na JV stratila nejaká mladá baba Timea - minule to publikovali, že ešte stále nevedia že kde je
Madeleine McCann má máta odkedy sa to stalo
Pri dokumente na netflixe som mala hrozný pocit.
@neviditelnypes
Vesmír je top záhada!!! Neskutočná vec. Ja keď som čítala knihu Planéty (ak ťa táto téma baví, pozri si, je to fakt krásna knižka od oxforddského profesora s fotkami z NASA), nadobudla som pocit, že celá slnečná sústava je “postavená” kvôli tomu, aby sme tu mohli žiť. Je neuveriteľné, že všetko je tak akurát blízko, tak akurát ďaleko, aby na jednej planéte široko ďaleko bol život. Vzhľadom na veľkosť vesmíru musí byť planét podobných Zemi xy kade tade po iných galaxiách. Že žijeme v simulácii, o tom dosť intenzívna rozmýšľa aj môj muž 😉. A to s tým rozpočtom tiež neviem nijako pochopiť 🤷♀️.
Mna by zaujímalo ako to bolo naozaj so smrťou Cervanovej. Kto ju naozaj zabil
@walentina7 Dnešné technológie umožňuju hrať sa vírusmi ako s legom, ale v dobe keď vznikol aids to nebolo možné. Neverím že ho vytvorili úmyselne. Skôr to bolo lajdactvo a lakomost firmy vyrabajucej vakcíny. Vedeli že bunky čo použili na chov oslabeného polio vírusu nie sú v poriadku, že rastu divne a možno v nich už dáka habadura je. Ale prachy sú prachy a vakcíny išli do vakcinacneho programu pre ľudí z Afriky, tak škoda celú veľkú sarzu vyhadzovať. Keď sa zistilo čo je vírus zač, že je z Afriky a že môže súvisieť práve s vakcinaciou proti obrne, vytvorila sa oficiálna teória o prenose vírusu z opice pri konzumácii opicieho mäsa.
@tomasisa ja nie som voličom týchto strán , ale považujem ich za demokratické , kebyže sú voľby a výber je medzi týmito a hlasosmerosnsrepublika tak ho hádžem týmto . A ficim na tom , že platím dane z ktorých nič nemám , rozkrádajú mi budúci dôchodok , ceny všetkého navýšili , žiadna reforma nie je v príprave , zároveň vďaka zmenám trestného zákona , už pomaly nič nebude trestne a hrozí zastavenie eurofondov . Ináč samé shit
@jednoduchomaria89 +stvu “Slovanov kresťanov či čo to je “ proti “liberálom “ svojimi videami, hoaxami, správami . Zneužívajú svoje funkcie a priestor v médiách na znevažovanie žien a je to úplne jedno či je to predavačka, prezidentka alebo novinárka . V roku 2024 je to neprípustne a chcem sa mi zvracať že aj matky ich volia
@dominikamacakova Dobre ale to ešte nevysvetľuje, že sa našli s reznými poraneniami po celom tele. Navyše na úplne inom mieste. A potom ten muž ktorý zmizol zo zamknutého domu.
@jednoduchomaria89 reagovala som na inu ucastnicku,protiotazkou..mensia provokacia..kedze dotycna nepochopila ze ludia su rozny,maju rozne ocakavania,priority,tuzby,zamestnanie,zazemie,osud,zivot...
@andreatytler planktón začal produkovať kyslík po bubliknách a trvalo miliardu rokov kým vytvoril klímu ako ju poznáme dnes. Potom sa začal tvoriť morský život. Najskôr koraly a z nich ako úplne prvé medúzy. Rastliny vznikli tak, že sa "skrížili" huby a riasy. Nie je to "niečo". Odporúčam dokument "live on our planet". Úžasný dokument, ukázaná celá evolúcia od vzniku vesmíru.