icon

Na ktorý zrušený účet na Modrom koníku radi spomínate?

13. nov 2022

Na ktory zruseny ucet na MK radi spominate?

marcellinomio
14. nov 2022

@wheel Nie je to pravda🙂 to nieje ona 😊

puertorico
14. nov 2022

sarase ... tú určite nikto nepamätá 🙂

aaadkaaa
14. nov 2022

@puertorico ale ano, veterani pamataju😅

pimpulka
14. nov 2022

Teraz tak narýchlo co si spomeniem ale isto ich je viac. Oldman50 alebo oldman50plus taký nejaký nick mal. Kveta - kontroverzná, nie vzdy som s ňou súhlasila ale nezabudla som na jej nick. A aj vyššie spomenutá ivkazba- ta mi tu chyba

cacianka
14. nov 2022

Timea7

jaond19
14. nov 2022

Bola som na koniku pod starym nickom od r.2009, pocas tych rokov tu boli take stalice ale veru nespomeniem na nicky, iba jeden titkovamiriam to bola taka gazdinka tusim mala kopu receptov (ak sa nemylim). Z tych "novsich" uzivateliek som rada citala hipsterku, tusim dakde z Izreala alebo tak nejak...

yanni
14. nov 2022

@sissy27 ja si jasne ze pamätam. Ale to asi len my, co sme tu xyz rokov. Skoda jej.

yanni
14. nov 2022

@jaond19 titkovamiroam a hipsterka su tiez prec? Ved len nedavno som od nich nieco citala? ALebo nie az tak nedavno? Umriem.

yanni
14. nov 2022

@jenn7 to nemyslis vazne. Akurat pred par dnami som rozmyślalia, ze uz by mola zase nieco usmevne napisat. A odkedy je prec? A k tomu este rozvedene? Nic som nepostrehla.

sissy27
14. nov 2022

@yanni hipsterka je už pár mesiacov, možno aj rok preč. Nejako neustála útoky antivaxeriek čo si tak matne spomínam.

stary_ujco
14. nov 2022

Preco sa tu diskusia s nostalgiu za starými nickmi objavi aspon raz do mesiaca? A podla možnosti anonymne...

yanni
14. nov 2022

@sissy27 Ved to. Keby sa kazdy staral radsej sam o seba a najskor si pozametal pred vlastnym prahom.

sissy27
14. nov 2022

@stary_ujco podľa mňa sú to náhodou celkom milé diskusie 😀

zooeynka
14. nov 2022

Katarinapekna Kto si pamata? Ta mala tak pripecene nazory ze to bola az sranda citat....

yanni
14. nov 2022

@zooeynka spominam😂

zooeynka
14. nov 2022

@yanni skoda jej. Taka negativistka, vsetko zhejtovala, ale vzdy ma pobavila

puertorico
14. nov 2022

hipsterka je na instagrame telavian_from_bratislava prispieva pravidelne, vydala sa , a mám pocit že čaká druhé bábätko, ale neviem či to len na fotke mala také bruško alebo ozaj tehotná, takže píšem že "mám pocit". 🙂

lavender273
14. nov 2022

Akurat som nedavno myslela na Mišku (tomiholjubavi), som tiez prekvapena ze sa rozviedla a ze odisla z MK. No Barba, moze oslavovat ..akoze ho to oslovovala ..stary vrag, ci nieco take? Jej prispevky som mala velmi rada. Aj ivkaizba mala dobre prispevky / rady.

yanni
14. nov 2022

@zooeynka no ta bola fakt ine cislo😂🙈

alica_tn
14. nov 2022

@pinkgirl nemala nick Olívia? Alebo niečo také. Ja si ju pamätám. Ona sa nevyliečila? 😲

pinkgirl
14. nov 2022

@alica_tn na nick si už nespomínam, možno ako píšeš. Taká už na pohľad sympatická, veselá... pamätám že mala nález na pľúcach.

mnamko
15. nov 2022

@jenn7 presne,neviete preco?,Mala som pocit ,ze su v pohode

adik64
15. nov 2022

Nepamatam si uz nick, ale spominam si na taku velmi peknu mamicku s malou dcerkou, aj byvanie mali krasne, dost sa tu do nej navazali zavistlivci a preto odisla.

berusinka2
15. nov 2022

@adik64 mayersonka, je na ig a bola tehorna

adik64
15. nov 2022

@berusinka2 ano, ju som myslela, dakujem 🙂
Prosim, nevies, aky ma nick na ig?

yasmeena
15. nov 2022

@ahhola pravdupovediac,ja som kvoli tomiholjubavi aj normalne urazena,ze nas opustila...a bez slova..hoci sme tu vsetko prezivali s nou a aj komunikovali...ma sice asi tazke obdobie,ale aspon jeden jediny status mohla napisat...vyjadrila sa len parkrat v inych diskusiach pod cudzimi statusmi-a kebyze to nahodou nezachytim,tak ani neviem...ano,ano,je to cudzia osoba,ale aj tak...😎...

berusinka2
15. nov 2022

@adik64 ked budem na ig pozriem,ale ma to zatvorene

karpina
16. aug 2024

Stary vrag, ako "s úctou" prezývala otca svojho manžela, ju mal zrejme od začiatku prekuknutú a preto ju nemal rád po boku svojho syna. Celú dobu na vás hrala roztomilú Tomicovu ženicu a klamala na všetky strany. Vy ste ju žrali, lajkovali a nakoniec utiekla od vás ako zlodej bez pozdravu. Možno tak aj od Tomicu. No mne nechýba, nikdy ma neočarila. A to Turecko jej prajem, ešte bude s nostalgiou spomínať na dobrého ťuťmáka Tomicu, ked sa jej Tuek prejaví..

sisa_s
16. aug 2024

@karpina uz sa vratila😉😉😉

karpina
16. aug 2024

@sisa_s 😀 k Tomicovi,alebo do Ilavy?