Na ktorý zrušený účet na Modrom koníku radi spomínate?
Na ktory zruseny ucet na MK radi spominate?
sarase ... tú určite nikto nepamätá 🙂
@puertorico ale ano, veterani pamataju😅
Teraz tak narýchlo co si spomeniem ale isto ich je viac. Oldman50 alebo oldman50plus taký nejaký nick mal. Kveta - kontroverzná, nie vzdy som s ňou súhlasila ale nezabudla som na jej nick. A aj vyššie spomenutá ivkazba- ta mi tu chyba
Timea7
Bola som na koniku pod starym nickom od r.2009, pocas tych rokov tu boli take stalice ale veru nespomeniem na nicky, iba jeden titkovamiriam to bola taka gazdinka tusim mala kopu receptov (ak sa nemylim). Z tych "novsich" uzivateliek som rada citala hipsterku, tusim dakde z Izreala alebo tak nejak...
Preco sa tu diskusia s nostalgiu za starými nickmi objavi aspon raz do mesiaca? A podla možnosti anonymne...
@stary_ujco podľa mňa sú to náhodou celkom milé diskusie 😀
Katarinapekna Kto si pamata? Ta mala tak pripecene nazory ze to bola az sranda citat....
hipsterka je na instagrame telavian_from_bratislava prispieva pravidelne, vydala sa , a mám pocit že čaká druhé bábätko, ale neviem či to len na fotke mala také bruško alebo ozaj tehotná, takže píšem že "mám pocit". 🙂
Akurat som nedavno myslela na Mišku (tomiholjubavi), som tiez prekvapena ze sa rozviedla a ze odisla z MK. No Barba, moze oslavovat ..akoze ho to oslovovala ..stary vrag, ci nieco take? Jej prispevky som mala velmi rada. Aj ivkaizba mala dobre prispevky / rady.
Nepamatam si uz nick, ale spominam si na taku velmi peknu mamicku s malou dcerkou, aj byvanie mali krasne, dost sa tu do nej navazali zavistlivci a preto odisla.
@adik64 mayersonka, je na ig a bola tehorna
@berusinka2 ano, ju som myslela, dakujem 🙂
Prosim, nevies, aky ma nick na ig?
@ahhola pravdupovediac,ja som kvoli tomiholjubavi aj normalne urazena,ze nas opustila...a bez slova..hoci sme tu vsetko prezivali s nou a aj komunikovali...ma sice asi tazke obdobie,ale aspon jeden jediny status mohla napisat...vyjadrila sa len parkrat v inych diskusiach pod cudzimi statusmi-a kebyze to nahodou nezachytim,tak ani neviem...ano,ano,je to cudzia osoba,ale aj tak...😎...
@adik64 ked budem na ig pozriem,ale ma to zatvorene
Stary vrag, ako "s úctou" prezývala otca svojho manžela, ju mal zrejme od začiatku prekuknutú a preto ju nemal rád po boku svojho syna. Celú dobu na vás hrala roztomilú Tomicovu ženicu a klamala na všetky strany. Vy ste ju žrali, lajkovali a nakoniec utiekla od vás ako zlodej bez pozdravu. Možno tak aj od Tomicu. No mne nechýba, nikdy ma neočarila. A to Turecko jej prajem, ešte bude s nostalgiou spomínať na dobrého ťuťmáka Tomicu, ked sa jej Tuek prejaví..

@wheel Nie je to pravda🙂 to nieje ona 😊