Na Slovensku som to ešte nepostrehol - nová bizardnosť

autor
8. okt 2022

Moj nazor na to je,ze ludom uz naozaj hrabe a este to bude aj onedlho prezentovane ako normalne.

moonlight1210
8. okt 2022

No a to si este nevidel tych, co sa obliekaju a chovaju ako pes. 🙂
Ani nepozeraj, slahne ta. 🙂

sissy27
8. okt 2022

Tak to si na slovensku krátko. Vôbec nemusíš mať obavy, v tomto slovensko vôbec nezaostáva za zvyškom sveta. Akurát tých ľudí nestretneš v prevleku bežne na ulici, ale Adult Baby komunita existuje aj na slovensku. Mňa osobne to vôbec nepohoršuje - je to ich výsostne súkromná záležitosť, nikomu tým neubližujú, trestné to tiež nie je. Na internete nájdeš omnoho väčšie zvrátenosti.

viestta
8. okt 2022

Ovplyvňujú títo ľudia tvoj život? Určite nie. Tak co riešiš?

svetlonos
8. okt 2022

Zacni risit pre zmenu seba a svoje priekaky 😁 uvidis, ze potom na take pi…. nebudes mat ani sekundu cas ani chut 😉

autor
9. okt 2022

Mna to zasa tak nepohorsuje,ak nikomu neublizuju ok.Skor ze ci sa ro vyskytuje len v vysoelejsej Europe alebo uz aj inde.Ale pochybujem,ze take nieco najdete v Afrike,Indii,Pakistane... Nemoze to byt skor fetis doby? Urcite to bude aj nieco mat suvis so psychikou,ale ludia uz naozaj nevedia,co od dobroty.

ukulela
9. okt 2022

V rozvojovom svete najdes taktiez uchylakov s zneuzivanie. Homosexuala sice na ulici ukamenuju, no 10r nevestu supnu 50nikovi akoby sa nechumelilo.

autor
9. okt 2022

@ukulela Suhlasim,len to je vsade na svete a uz roky,rokuce.Toto je nieco nove,zda sa.A njskor mouno uchylka doby,Viete si predstavit,ze pred 50rokmi by sa spravala,vasa dcera ako dieta?No co by ste jej na to povedali,alceptovali alebo skor poslali k odbornikovi? A tiez ma zaujima preco tie zeny nehladaju mamu ale otca?

ukulela
9. okt 2022

Uchylky vzdy boli. Len taraz sa ludia o nich uz tak nehanbia hovorit a hladaju komunitu, alebo su na webe viac viditelni, od pancuskarov, cez sado maso po prezliekacov za kone. Kym nikomu neublizuju, je to ok. A hladaju pohlavie, ktore sexualne preferuju.

viestta
9. okt 2022

Vôbec to nie je nič nové, čo došlo s dobou. Ale to treba mať trošku všeobecného prehľadu aby človek vedel posúdiť súvislosti, rozlisit dôsledok od priciny

beronsche
9. okt 2022

Nie je to nic nove.. citala som o tom uz davnejsie, mozno 15r dozadu..
suhlasim s nazorom, ze tieto uchylky boli odjakziva, avsak sa o tom velmi nehovorilo.

viestta
9. okt 2022

Pred 50 rokmi liečili homosexuálov na psychiatriach, pretože sa homosexualita považovala za diagnózu. Nastastie doba pokrocila, veda pokrocila, len povedomie pospoliteho ľudu ešte stále nie.

autor
9. okt 2022

@viestta tak teoli boli zaznamenani uz v starim zakone,to je snad kazdemu jasne,ale toto,je to niekde zaznamenane?Kanibalizmus priklad tiez je tu veky,vekuce aj sado maso,ale niektore uchylky ako keby prisli s dobou.
Priklad,vies si predstavit ze takato zena bude sa hrat na 2rocnu aj ako 50rocna? Teraz najde svojho pappiho lahko,52 rocny a 25 rocna ok,ale vies si predstavit 52 rocna kde si najde dadyho?

nadazdi
9. okt 2022

Úplne v pohode si nájde, keď ma dosť love, veď niektorým mladým chlapom je jedno, či budú prebalovat svoju 70ročnu dedičku alebo 50ročnu retardovanu, čo si mysli, že je decko 😅

autor
9. okt 2022

@nadazdi no len taka co sa hra na dieta myslis ze bude pri peniazoch?
Ale v podstate je to jedno,len som bol z toho troska vykolajeny,co vsetko moze byt.

nadazdi
9. okt 2022

Nechce sa mi veriť, že by sa niekto hral na decko, keď nemá na sunar 😅 keby mám bohatých rodičov, v momente sa aj ja zaplienkujem.. žiaľ nemám, takze ak by som to spravila, som v Pezinku

viestta
9. okt 2022

A čo ty toto riešiš? Keby si hľadala malé deti na hranie, to už by bolo na zváženie. Ale ten zvyšok? Co teba toto trápi? Však keď nájde otca tak nájde, keď nenájde tak nenájde. Kým sa tvoj chlap nerozhodne hrať takej slečne otecka, teba sa to netýka. Ak by sa aj rozhodol, tak rieš svojho chlapa, nie ju. Ináč doplním ti obzory, AdultBaby úchylka sa vyskytuje aj u mužov a ti si hľadajú mamičky, ktoré sa o nich starajú, dokonca sú také, čo svoje "baby" aj dojcila. 🤔

sinusoida
9. okt 2022

Ale nie preto si to sem hodil, lebo sonduješ, či si OK? 😄

autor
9. okt 2022

@viestta klud co sa vzrusujes,som len zvedavy na vase postoje aj.Ty si zrejme tiez typ zenskej,ze vsade si.

viestta
9. okt 2022

Ja som kľudná. Mne by ani nenapadlo robiť prieskum, kto si o danej veci co mysli.
Mne to skôr príde, že si "nenapadne" nahodil udicku, že či sa nejaká "bábika" neprihlásil ako dobrovoľník a spolu si budete užívať.

autor
9. okt 2022

@viestta viestka,viestka,ty si zena ako lusk,teba by som chcel!😉

viestta
9. okt 2022

Chcieť je jediné čo mozes

autor
9. okt 2022

@viestta Praveze o sex tam nejde,ide tak len o vymenu plienky 25 rocnej,kupanie,krmenie,halt vsetko to,co potrebuju este 2 r deti ,a tie nepotrebuju sex😉

viestta
9. okt 2022

A užívať sa dá len sex?

autor
9. okt 2022

@viestta z muzskeho pohladu -ANO!

viestta
9. okt 2022

Tak to potom ľutujem takého chlapa aj všetkých jeho partnerov alebo partnerky

slovakboy
9. okt 2022

Spomínam na slová jednej prostitútky niekde v nejakej relácii Períčko alebo niečo podobné. Že sa menej boji uchylakov, ktorí k nej prídu s prosbou aby ich formou hry uspokojila ako kvázi normálnych, ktorí sú drzí a nasilní.

lilope
9. okt 2022

A tehotných ,,mužov" si už videl/a? Alebo ľudí, ktorí majú vzťah s predmetmi ako napr. luster, osobné auto, gumená Anča, zosobášili sa s nimi a samozrejme, majú s nimi pohlavný styk?
Po tomto, ma už nič neprekvapí. 😉

autor
10. okt 2022

@lilope to uz je stare,nie?-🙂