Na svoj vek vyzerám oveľa staršie
Ahojte baby normálne uz som zúfalá, mám 27 rokov a ľudia mi stále tipuju 30+. Uz mi to začína narúšať sebavedomie a dokonca aj keď sa vidím v zrkadle uz mam aj ja ten pocit. Sestra mi dokonca povedala ze keď sa na maľujem (obocko vycesem, maskara a lesk na pery nič viac) ze vtedy vyzeram staršie... Co robím zle? Mám pehy je to tým? Používam peptidy, vitamín C na pleť a krém, pleť cistim. Ako rozjasnit pleť? Ďakujem za rady.
Niekto geneticky vyzera starsie...niekedy tu vidim fotky a myslim si, ze ma 45 a ma 33r.Sestru nepocuvaj...a ci 27 ci 32 nie je to jedno?
Jemne sa primaluj...nieco si dostala do vienka s tym pracuj.
Moc sa zameriavas na tvar,skus napisat ako sa obliekat alebo daj svoju foto a tvar zakry je tam vela faktoroc od vahy farby vlasov atd
Mne vzdy tipovali viac, od mlada. Ani neviem kedy sa to preklopilo a teraz sa kazdy cuduje, ked poviem ze mam 41...pritom ludia, uprimne, mam aj vrasky, ziadny botox a nic podobne nemam, postavu mam uz x rokov rovnaku, aj farbu vlasov a uces. Jedine, co mi vychadza je vnutorne vyzarovanie..
@bluka2 podla stylu oblecenia by som povedala, ze najstarsia je ta v sukni. Najmladsia ta v strede. Obe vsak maju dochodcovsku obuv z mojho pohladu. :D aj ja taku dochodcovsku rada nosim - mam 40.:D ale predpokladam, ze vsetky ste 30 -40. Najmladsie ruky na foto ma kocka najblizsie, no zas - chodila s topankami posobia najstarsie.
@bluka2 za mňa tenisky - niečo na spôsob conversiek ale aj klasické botasky. A potom v pohode šlapky ale nie tento prackový typ, či ako to nazvať. Tieto teraz akože moderné sandále a šlapky mne prídu ako pre "staré tetky". A ešte na jeseň bagandže. Ja som skoro úplne prestala nosiť lodičky/sandale na opätku. Keď si dám šaty a k ním lodičky, tak sa cítim ako teta z banky. :o)))
@macekovam u nás je možno 30 žien a ani jednu som nevidela mať také topánky, aké opisujes. Všetci tu majú pohodlné topánky, tenisky, sandále a podobne. Keď nie je leto, tak druhá varianta pre mňa sú trochu špicaté balerínky. Viem si predstaviť, čo myslíš a naozaj by to pôsobilo profesionálnejsie, ale stále sa človek asi podvedomky chce zaradiť do "firemnej módy"
@neanonymna je to v Číne
inak k tomu obrazku, nastarsie naozaj posobi zena v bielom tricku a sukni - ma taku tetovsku postavu + zle zvolene strihy, potom vysoka zena - vyssia postava tiez evokuje niekoho starsieho (hlavne ak nie je extremne stihly) a najmladsie posobi zena v ciernom tricku s nohavicami s vysokym pasom. ako su naozaj vekovo, netusim
@bluka2 a prave ta firemna moda vas vsetkych oslobodila od asi nepohodlnej business mody.. uprimne.. kazdy sa chceme citit v obleceni pohodlne ..ja napriklad ocenujem v praci ze sa tu nikto nelici a neriesi ze ci si alebo nie si nalicena.. a ma to plus ze plet netrpi.. ci v horucavach alebo pri zvysenej fyz. namahe..
Inak,ty sa vždy ľudí pýtaš na koľko rokov vyzeráš?🙄
Ako ta môže taká sprostosť zneistiť nepochopím.ked si sebavedomá žena,plná energie,usmievavá a veselá, upravená, moderné oblečená,vôbec sa nikto nebude pozastavovat,aký makeup používaš
Šminky z teba mladšiu neurobia. Tu ide o celkové vyžarovanie ,akú energiu ľuďom vysielas
inak autorka.. je vela ludi ,tori ti nárocky povedia ze vyzeras na viac.. a vnutorne ich tesi ze ta ranili.. ved keby im o to neslo tak by ti to nepovedali..
@macekovam Nemusí to celkom tak byť. Mne sa raz dávno, snáď pred 20 rokmi tiež podarilo takéto faux pas. Jeden známy začal hrávať tenis, predtým ho nehral. No a ja som mu povedala, že to je super, že ešte takto po 50-tke sa na to dal. Dodatočne som sa potom dozvedela, že mal 43. Bradatý, plešatý, šedivý... Bola som si istá, že je starší.
Aj keď som nastúpila do novej práce, opisovala som mužovi kolegov. O jednom som povedala, že má tak okolo 50-tky. Mal 39. Ale tomu som to aspoň nepovedala do očí, ako tomu prvému. 🤦🏻♀️

mozno si velmi chuda.. posobis unavene.. viac si sa opalila.. alebo naopak.. si okruhlejsia a nemas na vyber oblecenie vhodne pre tvoj vek...vystup z komfortnej zony skus maly experiment..