icon

Na svoj vek vyzerám oveľa staršie

22. aug 2022

Ahojte baby normálne uz som zúfalá, mám 27 rokov a ľudia mi stále tipuju 30+. Uz mi to začína narúšať sebavedomie a dokonca aj keď sa vidím v zrkadle uz mam aj ja ten pocit. Sestra mi dokonca povedala ze keď sa na maľujem (obocko vycesem, maskara a lesk na pery nič viac) ze vtedy vyzeram staršie... Co robím zle? Mám pehy je to tým? Používam peptidy, vitamín C na pleť a krém, pleť cistim. Ako rozjasnit pleť? Ďakujem za rady.

macekovam
22. aug 2022

@h2 a preco si mu povedala ze po 50 ked si ani netusila kolko ma rokov? to je tiez divne.. ked neviem tak nepoviem radsej.. a ked zo zartu tak tomu kto to dokaze spracovat😉

macikovaiveta
22. aug 2022

@bluka2 40+

athom
Autor odpoveď zmazal
h2
22. aug 2022

@macekovam Ja ani neviem, bola som mladá, blbá. Teraz by som už niečo také nepovedala, ani keby vyzeral na 100 rokov. Vtedy by som prisahala, že má toľko, vyzeral, ako môj otec.

macekovam
22. aug 2022

@athom 22

panelacikova
22. aug 2022

@athom tvoja súčasná musí mať radosť 🙂

athom
Odpoveď bola odstránená
macekovam
22. aug 2022

@athom ani ti ju netreba lebo na byvalku nevies zabudnut..

sissy27
22. aug 2022

to vôbec nemusí byť pleťou, ale napr. aj postavou, štýlom obliekania, makeupom, účesom, farbou vlasou, správaním... Napr. Jana Hrmová má tuším 27-28 rokov a pre mňa vyzerá na 40. Pekná je, upravená, štíhla, vie sa obliecť, vie sa správať, nie je jej čo vytknúť, ale proste na mňa pôsobí ako štyridsiatnička a netuším prečo. Kamoškina 24 ročná dcéra to isté - ale tam aj viem prečo 😀 tá vyzerá tiež tak na 40, ale teda takých veľmi veľa odžitých 40 😀 (zbytočné "estetické" úpravy, veľmi silný makeup, metrové mihalnice, metrové nechty...)

h2
22. aug 2022

@athom Vyzerá veľmi mladá, netipla by som viac, než 25. Ale keďže ju sem dávaš, tak bude mať zrejme o dosť viac. Ale zaujalo ma niečo iné: Ako si ju žiadal o povolenie? "Prosím ťa, môžem dať tvoju fotku v plavkách na Modrého koníka, aby ti baby tipovali vek podľa postavy?" 😂

athom
Odpoveď bola odstránená
bluka2
22. aug 2022

@h2 inak hej. Ja mám tiež takého kolegu, čo som považovala z kategórie starších, tak smerom k dôchodku, celý šedivý, menej vlasov. Na spoločnom jazykovom kurze sme sa potom učili povedať, kedy sme sa narodili. Z toho mi vyšlo, že je ešte pred 50tkou...ešteže sa ma tu otazku nikdy nespýtal. Aj keby som mu chcela polichotit, by som povedala o 5-10 rokov viac

nikolka1986
22. aug 2022

Si plnšia? Lebo aj to môže pridať roky. Oblečenie, vlasy.. ak máš vrásky, to ti krémiky už nepomôžu, jedine výplne a botox. Na poklesnuté kontúry nite alebo HIFU lifting.

athom
Odpoveď bola odstránená
bluka2
22. aug 2022

@athom 27?

nikolka1986
22. aug 2022

@sissy27 Jana Hrmová iste nevyzerá na 40, ženy vedia byť zaujaté voči krásnym ženám ktorým sa nikdy rovnať nebudú a to je asi tvoj prípad.

merlinja
22. aug 2022

@athom ja by som 35-40 tipla

bluka2
22. aug 2022

@nikolka1986 hodila som Janu hrmovu do Googlu a môj odhad by bol 35. Uverila by som aj 38. Pod 30 by som nehadala nikdy.

athom
Odpoveď bola odstránená
miskajerry
22. aug 2022

ja som si všimla, že niektoré ženy, čo roky fajčia alebo majú silný makeup vyzerajú staršie

merlinja
22. aug 2022

@athom no ono dnes veľa žien v tomto veku vyzerá lepšie/udržiavanejšie ako tie 25ky

athom
Odpoveď bola odstránená
merlinja
22. aug 2022

@miskajerry ja zas zisťujem, že ženy čo hulia majú peknú pleť

dreamss
Odpoveď bola odstránená
banalu
22. aug 2022

No to zalezi od viacerych faktorov. Aj oblecenie k postave, aj uces... ja mam pehy a 35 mi malokto tipne, skor 29-30 🤷‍♀️ Chcelo by to foto 🤷‍♀️

bluka2
22. aug 2022

@athom vďaka za motivačný obrázok rovesníčky 😀

nikolka1986
22. aug 2022

Čo núti ženy sa pýtať iných, na koľko rokov vyzerajú? Veď sám od seba ti to nepovie nik a mne by to bolo jedno, kto ťa chce p.....ť, väčšinou iné ženy, ak schválne povedia viac 😀

athom
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
22. aug 2022

@sissy27 tak ja som si ju dala tiež do googlu, lebo v živote som o nej nepočula. na prvý pohľad absolútne vyžitá 35+
a nie, nie som krásavica, ani modelka. ale táto osoba naozaj pôsobí minimálne na 35. a nechutne je strhaná v tvári, darmo používa omietku.

panelacikova
22. aug 2022

@athom tá fotka bola veľmi, veľmi stará..... tá, čo si tu dal a vymazal