icon

Na svoj vek vyzerám oveľa staršie

22. aug 2022

Ahojte baby normálne uz som zúfalá, mám 27 rokov a ľudia mi stále tipuju 30+. Uz mi to začína narúšať sebavedomie a dokonca aj keď sa vidím v zrkadle uz mam aj ja ten pocit. Sestra mi dokonca povedala ze keď sa na maľujem (obocko vycesem, maskara a lesk na pery nič viac) ze vtedy vyzeram staršie... Co robím zle? Mám pehy je to tým? Používam peptidy, vitamín C na pleť a krém, pleť cistim. Ako rozjasnit pleť? Ďakujem za rady.

Strana
z5
dadis
22. aug 2022

@macekovam normalne mam chut to otestovat na sebe 😂😂

dadis
22. aug 2022

@macekovam ale by som postla svoju fotku ako anonym a spytala sa, kolko rokov tipujete tejto kamaratke 😂😂😂, lebo pred casom tu boli take diskusie s fotkami v plavkach, ktore patrili "znamej"

bluka2
22. aug 2022

@dadis myslíš toho Borata? Teda, iba citujem niečo, na čom som sa vtedy smiala

dadis
22. aug 2022

@bluka2 Ano..ja by som sa strasne nastvala, keby nejaka moja kamoska postla sem moju fotku..ale skor to bola asi autorka

gab
22. aug 2022

@kiwi3 vsak pisem, ze aj farby a atd., ... nemusi byt len retus, staci to spravne otocit a nafotit, dobry make up, co zakryje nedokonalosti pleti - hlavne zacervenale miesta a kruhy pod ocami, namiesto ciernej modernejsi outfit a hned vyzera mladsie a sviezo..
tu je tiez premena, hlavne ucesova (make up tam nie je az taky vyrazny) a vyzera kocka ovela lepsie https://www.instagram.com/p/ChhVPnqrHiW/?hl=de

merlinja
22. aug 2022

@gab hej a kto ma tak upraví každý deň :o)

yvanielka
22. aug 2022

@ivkarel má zamknutý profil na insta neviem nájsť peknú aktuálnu 😀 tak len cez Google a to neviem z akých je rokov
Veď ja ju nehanim, nie som žiadna miss world len je to k téme, že aj keď je mladá, upravená pôsobí staršie ja svoj vek

h2
22. aug 2022

@gab Ja by som vôbec nepovedala, že tá osoba vyzerá na tej druhej fotke mladšie. Ináč? Áno. Lepšie? Možno. Mladšie? Vôbec nie.

bluka2
22. aug 2022

@h2 to som chcela aj ja napísať. Prvá vyzerá zanedbano a druhá upravene, ale ten krk - čo už z tou gravitáciou proste

lasoli
22. aug 2022

nemas napriklad spadnute viecka alebo niesi moc chuda a strhana v tvari?
Skus vymenut satnik najskor ,zmen farbu vlasov,mozno svetlu,ta troska zjemnuje,inak tazko radit.

lasoli
22. aug 2022

@bluka2 fiha podla oblecenia a obuci by som tipla tak okolo 37-40;)A ta v tej sukni nodrej vyzera najstarsie.

bluka2
22. aug 2022

@lasoli a čo na tú "strhanu" tvár teda? Okrem roku dovolenky...

lasoli
22. aug 2022

@bluka2 pribrat podla mna

macekovam
22. aug 2022

@dadis no tak daj.. My sa budeme tváriť ze nevieme ze ide o teba✌️

slavussik1
22. aug 2022

Možno ti ovisa tvár, skus tvarovu jogu., dostatok spánku, veľa vody, a možno prestať fajčiť a nepretržite flamovat 😃. Mne to pomohlo hned ako som nastúpila do roboty a mala konečne režim.

sissy27
22. aug 2022

@nikolka1986 prosím ťa, ešte raz si prečítaj môj príspevok, kľudne aj 2x a pomaly - a to podstatné ti aj zopakujem NIE JE JEJ ČO VYTKNÚŤ. Janu považujem za naozaj veľmi peknú a upravenú ženu po každej stránke, ale na mňa pôsobí minimálne o 10 rokov staršie. A nie je v tom ani štipka zaujatosti. Okrem toho 40ničky nie sú žiadne bielovlasé stareny ako si možno ty myslíš, v dnešnej dobe vyzerajú často lepšie ako hociktoré mladé žaby.

sissy27
22. aug 2022

@panelacikova mne nepríde strhaná, občas ju pozriem na IG, neviem čím to je. Keby neviem koľko má rokov tak si poviem “wau, v 40 takto vyzerať je pecka”. Postavu má super, vie to s makeupom, vie sa obliecť, ale proste pôsobí staršie 🤷‍♀️

amelie2017
23. aug 2022

Necitala som celu diskusiu, kedze je velmi dlha. Ale ja mam ten isty "problem". Odjakziva. Uz v prvaku na strednej ma dalsi prvak oslovil, pani profesorka, kde je ucebna chemie..na vyske to iste..ked som mala 27-28, v novej praci alebo nejaki novi znami mi tipovali 35..teraz mam skoro 34 a davaju mi tak 37. Je pravda, ze v poslednej dobe pribudlo dost vrasok..do tej 30 som si kvoli tomu aj poplakala obcas.. teraz som si uz zvykla. Obliekanim to nie je, ani licenim. Skor crty tvare, celkove vystupovanie. Ja som bola vzdy viac vyzrela na svoj vek. A neviem, mozno ked budem mat 45, stale mi budu tipovat 37 😂 alebo 57 😂

dadis
24. aug 2022

@amelie2017 Mam to tak isto, vzdy som vyzerala starsie. Vobec som sa tym netrapila. Je to nieco, co ovplyvnit velmi nevies a je to v podstate aj jedno. Ako sa hovori, lacnejsie rozky nebudu.. 😄😄 Niekto geneticky vyzera mladsie, iny starsie. Ja sa snazim udrziavat mlada fyzick - sportujem, mentalne- stale sa vzdelavam, pouzivam farbu na vlasy, lebo som vo svojich 41r komplet sediva a pouzivam kremy z drogerky/lekarne - nic extremne drahe. Ale to iste som robila aj pred desiatimi rokmi, dokonca som vtedy zvazovala botox do ryhy medzi obocim..vtedy mi hovotili, ze mi tipuju viac, teraz menej 🤷‍♀️..som rada, ze ziaden botox som si nedala, chcem starnut prirodzene a postupne. Mam 41 a vrasky k mojmu veku patria. O par rokov budu ku mne patrit aj tie sediny, planujem si nechat odrast farbu.. zatial sa na to necitim 😅..postl by som tu sem aj moje fotky ako som vyzerala pred 10 rokmi a teraz, ale je to asi zbytocne..kto chce uveri 😀

amelie2017
24. aug 2022

@dadis botox som si aj ja chcela dat, kedze mam tu vrasku ozaj velmi vyraznu a uz sa pridruzili aj ine. Ale mam ju od 20, nejak som si na nu uz zvykla. Ako som pisala, aj ja som sa uz zmierila s tym, ze mi vzdy odhaduju viac.

dadis
24. aug 2022

@amelie2017 Mne uz po 40 tipuju menej, tak sa to moze este aj u teba preklopit

snezienkaaa82
26. aug 2022

Ja som bola staršia v tvári, keď som bola moc vychudnuta. Nsvyse mam výrazne lícne kosti, vyzerala som v tvári desne

sccarlet
8. júl 2023

Ťažko sa nám radí keď ťa nevidíme. Zo skúsenosti za to môže zle zvolené, oblečenie, účes, makeup...atď...a občas aj čty tváre robia človeka mladším alebo starším

Strana
z5