Na svoj vek vyzerám oveľa staršie
Ahojte baby normálne uz som zúfalá, mám 27 rokov a ľudia mi stále tipuju 30+. Uz mi to začína narúšať sebavedomie a dokonca aj keď sa vidím v zrkadle uz mam aj ja ten pocit. Sestra mi dokonca povedala ze keď sa na maľujem (obocko vycesem, maskara a lesk na pery nič viac) ze vtedy vyzeram staršie... Co robím zle? Mám pehy je to tým? Používam peptidy, vitamín C na pleť a krém, pleť cistim. Ako rozjasnit pleť? Ďakujem za rady.
@athom mne podľa tých vyblednutých farieb pripadala tá konkrétna fotka minimálne 20 rokov stará. moje fotky z detstva majú lepšiu kvalitu a farby...
@athom to nie si veľmi dobrý fotograf. vyzerala ako vyzerali fotky 2-3 generácie dozadu 🙂
Ja som raz bola na party s kamoskou co bola o 2r mladsia odomna. Krasna baba blond trochu vyzsia osomna ., a daky chlap sa opytal ci je Moja mama . 🤣uplne smrtelne vazne. Lebo sa tak chovala trochu dirigentsky 🤣Asi mal hrknute.,. Takze to mas ok ked ti hadaju o par rokov viac ..
@athom aj nabudúce....
Ja mám známu, ktorá v 18 vo svadobných šatách vyzerala rovnako ako v jej 35 keď som ju spoznala a vyzerá úplne rovnako aj teraz keď ma 45+. A teraz prvý krát vyzerá presne na svoj vek.

@athom napíšem pre všetkých, stredná rovnako ako tá v plavkách 😂 tiež zmazem zajtra....