icon

Na svoj vek vyzerám oveľa staršie

22. aug 2022

Ahojte baby normálne uz som zúfalá, mám 27 rokov a ľudia mi stále tipuju 30+. Uz mi to začína narúšať sebavedomie a dokonca aj keď sa vidím v zrkadle uz mam aj ja ten pocit. Sestra mi dokonca povedala ze keď sa na maľujem (obocko vycesem, maskara a lesk na pery nič viac) ze vtedy vyzeram staršie... Co robím zle? Mám pehy je to tým? Používam peptidy, vitamín C na pleť a krém, pleť cistim. Ako rozjasnit pleť? Ďakujem za rady.

bluka2
22. aug 2022

@athom napíšem pre všetkých, stredná rovnako ako tá v plavkách 😂 tiež zmazem zajtra....

h2
22. aug 2022

@bluka2 Čiže tá stredná si ty? A tie ostatné sú aziatky?

athom
Odpoveď bola odstránená
bluka2
22. aug 2022

@h2 hej, to už aj z farby vlasov podľa mňa trochu vyplýva, ale tak jasne, dajú sa aj farbiť vlasy

athom
Odpoveď bola odstránená
merlinja
22. aug 2022

@bluka2 tak ak ste stredná vy, tak vyzeráte mlado. Čo sa tváre týka, ťažko povedať, tam by som povedala, že práve na aziatkách vek nevidno, resp. nám sa ťažko odhaduje. Aj kvalitu pleti asi majú inú, asi tým, že neopaľujú, resp. ich kozmetika?

panelacikova
22. aug 2022

@athom mne podľa tých vyblednutých farieb pripadala tá konkrétna fotka minimálne 20 rokov stará. moje fotky z detstva majú lepšiu kvalitu a farby...

bluka2
22. aug 2022

@merlinja to je pravda, že chodia s dáždnikmi, keď svieti slnko a s takými ľahkými bundičkami, aby si ani ruky neopalili. Možno nie všetky, ale veľa z nich. Kozmetiku ani neviem, akú používajú. V obchodoch sa mi zdá pomerne rovnaká, také medzinárodné značky, ale ktovie.

athom
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
22. aug 2022

@athom to nie si veľmi dobrý fotograf. vyzerala ako vyzerali fotky 2-3 generácie dozadu 🙂

athom
Odpoveď bola odstránená
miadi
22. aug 2022

Ja som raz bola na party s kamoskou co bola o 2r mladsia odomna. Krasna baba blond trochu vyzsia osomna ., a daky chlap sa opytal ci je Moja mama . 🤣uplne smrtelne vazne. Lebo sa tak chovala trochu dirigentsky 🤣Asi mal hrknute.,. Takze to mas ok ked ti hadaju o par rokov viac ..

panelacikova
22. aug 2022

@athom aj nabudúce....

yvanielka
22. aug 2022

Neviem čím to je, ale napr. na mňa staro (staršie) pôsobí aj táto a.n.d.u.l.a
Má myslím 31, je štíhla, upravená, dobre sa oblieka ale pôsobí na mňa že má minimálne 43-45 neviem čím to je, či tým obočím alebo plastikami

jasminet
22. aug 2022

Ja mám známu, ktorá v 18 vo svadobných šatách vyzerala rovnako ako v jej 35 keď som ju spoznala a vyzerá úplne rovnako aj teraz keď ma 45+. A teraz prvý krát vyzerá presne na svoj vek.

macekovam
22. aug 2022

@yvanielka vies ale zase.. 31 dnes a tento vyzor.. a 18 v 1983.je tiez rodiel..

dadis
22. aug 2022

@yvanielka Ja by som sem dala aj svoju fotku, keby som sa nebala, ze mi napisu baby, ze vyzeram na 50 😂😂😅, ale tato zena ozsj vyzera 40+

bluka2
22. aug 2022

@yvanielka možno je to tým akoby nahnevaným alebo strhaným (alebo oboje) výrazom tváre

mimca77
22. aug 2022

@yvanielka Neviem kto to je, ale chcela som sa opytat, co jej tam nalavo trci z tvare vedla oka, potom som si vsimla, ze to je slnecnik 😀

macekovam
22. aug 2022

@dadis ja by som nedala.. lebo presne viem kto by sa hned vyjadril

sticker
athom
Odpoveď bola odstránená
bluka2
22. aug 2022

@yvanielka možno aj ten sivý odtieň vlasov (ten hore na hlave) dal + nejaký rôčik

gab
22. aug 2022

nasla som na IG, ta ista osoba - pred a po.. (sikovna kadernicka naozaj dokaze divy) , takze vela veci spolu suvisi, nielen vyzarovanie, ale aj farby atd..

bluka2
22. aug 2022
dadis
22. aug 2022

@macekovam Kto? 😂😂 Fakt neviem..

yvanielka
22. aug 2022

@bluka2 možno, tu je ale celá blond a stále mi rovnako pripadá
Naživo možno pôsobí mladšie

bluka2
22. aug 2022

@yvanielka má aj nejaku fotku bez make-up na porovnanie?

ivkarel
22. aug 2022

@yvanielka tak ale ruku na srdce, vyberáš jej zámerne fakt hrozné fotky 😀 a ona sama kdesi priznala, ze vie, ze vyzerá staršie, ze jej to všetci hovoria.
Niekto ma proste taky vyraz tváre a darmo sa bude o seba extra starať, toto proste nezmeníš.

macekovam
22. aug 2022

@dadis nebudem nikoho oznacovat.. ja viem ze aj teraz cita🙂 oko sauronu te vidííí

kiwi3
22. aug 2022

@gab tak ale toto zdaleka nie je len kadernicka, ale aj vizaz a osvetlenie. A okrem toho jej dost zmizli aj vrasky, takze kludne aj retus