icon

Na zamyslenie

11. okt 2023

Písať tu o tom, ako oklamať systém, štát, ako vytrieskat tú najvyššiu materskú a kadejaké možné dávky, vymýšľať si zamestnať sa u známeho - je v poriadku.
Dovoliť si taký zločin, vybočenie zo stereotypu a na pár dní nedať dieťa do školy, výnimočne, možno raz za život, to je tá najhoršia mater na svete, narúšač režimu, fungovania tejto krajiny a treba ju za to zlynčovať klávesnicou na diaľku.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2023

Mna by zaujimalo, preco si spojila do jedneho prispevku tych, ktori klamu system a nedanie dietata raz za zivot do skoly. Myslis, ze ti, ktori podporuju oklamanie systemu zaroven "lyncuju" tu matku? To dost pochybujem. A teda lyncovanie cez klavesnicu sa da urobit len do tej miery, do akej si to dotycna pripusta. Ak je o svojej pravde presvedcena, tak nesuhlasne prispevky prezije bez ujmy. Trochu (dost) to mas cele nedomyslene, priam pritiahnute za parochnu😉

tehotna40
11. okt 2023

Mňa skôr niekedy zarážajú príspevky tu. Ako keby niektoré ženy naozaj boli nesvojpravne, alebo sa pýtajú niečo, čo keď zadáš do Google máš za 2 sekundy odpoveď. Napriek domu sa radšej prihlásia na koňa, založia diskusiu, ešte nezabudnú zakliknut ze anonymne a sedia a čakajú, kedy im niekto odpovie.

autor
11. okt 2023

@tehotna40 tak potom vlastne toto fórum, nemá žiadny zmysel.

juliacenc
11. okt 2023

Vitaj na modrom konikovy. Tu je zaklad lincovat jedna druhu… neviem tiez co tu este stale robim

autor
11. okt 2023

@tehotna40 resp.dôvod existovať

tehotna40
11. okt 2023

Samozrejme, že má. Kopec mamičiek potrebuje nejaku radu, ale naozaj, keď si takúto otázku zadáš do Google, za 2 sekundy máš odpoveď. Zamysli sa nad tým co som napísala a nezačínaj s tým, o čom ty tu píšeš, že ti vadí 😉 pekný deň

mikadooo
11. okt 2023

Ale čo si... v oboch typoch diskusií sa nájdu matere čo sú za a čo sú proti... však na to je diskusia, nie? Vidíš to príliš čiernobielo.

amelia89
11. okt 2023

Ako to myslis ze forum nema zmysel? Ludia sa tu dokazu opytat neskutocne primitivne veci, a pritom google-oficialna stranka im to povie za 10 sekund ale oni radsej budu cakat na odpoved cudzieho cloveka ktory ani nemusi mat pravdu a budu spokojne ze ok viem odpoved.
Ja ked sa tu potrebujem nieco spytat je to vec ktora sa vygooglit neda/nejaka skusenost/nieco ohladne deti od mam ktore maju napr deti starsie a vedia poradit / resp diskusie na temu ktore ma zaujimaju a nie otazky typu Ako prejdem zo stanice do obchodu, kedy pride materska, a pomaly kolko je hodin 😂

autor
11. okt 2023

@amelia89 hej, len ja mám pocit, že sa tu môžem opýtať len na fakty, ale tam kde riešim svoj život, alebo chcem viac názorov, tak sa vždy diskusia zvrtne na urážky.

amelia89
11. okt 2023

No to je zivot na fore vieš. Je tu vela zien ktore sa vedia normalne vyjdarit k veci a velakrat aj pomozu a su tu ludia ktori zacnu agresivne od prvej vety,niekedy mam pocit ze su to plateni trollovia len aby bola diskusia… resp ludia ktorych toto proste baví.
Neviem ale napr. taka vec ako pises v uvode ze niekoho lyncuju za to ze chce vziat deti zo skolky = toto je pocitová vec,napr. prečo na toto konkretne potrebuje niekto nazor inych ludi? Je to moje dieta,nas volny cas,nas zivot,nase rozhodnutia. To ze Jarka z Maríkovej ma dieta 365 dni v roku (zveličene) v škole lebo medveď mna nezaujima, ja chcem moje dieta vziat a robit s nim nieco ine (vynimocne lebo ved zase skola neni holubnik) je cisto moja vec.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
11. okt 2023

A ty nevies odfiltrovat to co je pre teba prinosne a to co je len jalova vata bez pridanej hodnoty? Kazda, ktora sa pyta, by to odfiltovat mala vediet a ak to ofiltrovat nevie, aj tak jej zalozena diskusia nepomoze.

oli18
11. okt 2023

Toto forum ma zmysel aspon preto, aby sa niektore autorky jednoduchych tem zamysleli nad sebou, preto to tolko zien vie a ony nie.

dskjhfdlkdjhl
11. okt 2023

@oli18 No, obavam sa, ze zrovna toto nehrozi😉 Ale bolo by to fajn.

viestta
11. okt 2023

@oli18 nezamyslia sa, ked este napises, ze je to ucivo ZS, tak len vtedy zacne Sodoma-Gomora