Načo by ste minuli peniaze určené pre vase potešenie?
Ahojte ženy. Dostali sme nejaké peniaze a chcela by som si niečo kupit. Možno lepšie drahšie niečo čo ma poteší. No nezvyknem si nič kupovat som na materskej s dvoma detmi všetko minieme na nich alebo si niečo odložíme.
Čo nadštandardne by vás potešilo ak by ste sa chceli rozmaznat? Nejaké hobby zážitok oblečenie elektronika nejaké šálky do kuchyne? Načo by ste minuli extra peniaze ak by ste ich mali minút na seba? #inspiracia
Dubaj🤔
Suma je do 500€ cca
masaaz by mi stacila, permanentka na pol roka 😀
Letenky ako vždy 😃 to nikdy neomrzí
Pedikura,manikura,kozmetika,kadernicka,nejaky sperk ,knihy urcite....no vedela by som to raz dva minut
Ja som si kúpila šijací stroj a idem sa učiť šiť🙂
Joj to mala suma. Vážne.
Predĺžený wellness víkend s mužom ak by mal kto strážiť 🙈
ja by som si kupila kavovar,,, 🙂
Kabelka/handry/kozmeticka/masaz/manikura/kadernicka... tooolko moznosti 😄😄 staci si vybrat
Ja nie som na materialne veci,takze skor masaz aj viackrat,nejaky pobyt a kludne sama. Kurz jogy a pod
Ale mozno by som si kupila bezecky pas,kedze chcem behat a po dedine sa hanbim 🙈
Tá suma naozaj nie je vysoká, to nebude problém minúť...oblečenie, kozmetika...alebo nejaký pekný výlet s rodinou
@sono2 presne 😀 500 sa dá minúť ani nemrknem... to nie je nič nadštandardné, to je jedna lepšia vec. ani na ten spomínaný dubaj by nevyšlo - len letenky nás stáli 550/os 😀
asi by som išla s mužom do nejakej super-truper predraženej reštiky na večeru a bolo by po peniazoch 😀
boze zeny, na co su komentare ci to je vysoka alebo nevysoka suma dobre? pre autorku to mozno vysoka suma je 🤷♀️ skus sa zamysliet co by ta potesilo - vikendovy pobyt, den pre seba s kadernickou/kozmetickou, citacka knih a knihy do nej, sperk, kabelka, oblecenie, topanky vo vyklade okolo ktorych chodis denne, bicykel, fitko a osobny trener, hlavne ako pises to minut na seba a nie na deti
A k akej prilezitosti ste tych 500e dostali? Ja ked dostanem peniaze k nejakej vyznamnejsej udalosti, vzdy si kupim nieco, co mi aj ostane. Cize nieco co nevynosim, alebo nieco co sa nepokazi. Napr. retiazku, alebo obraz, cokolvek udrzatelne. Ak je to len tak, tak to hned ide do kozmetiky/handier/vylet alebo proste len tak na ucet.
Ahoj, ani nie tak dávno som sa pýtala v podobnom duchu - čo by ste si dopriali z nečakanej finančnej čiastky.... Dostala som rôzne odpovede, zväčša typu wellness pobyt pre seba s mužom. Ale ja som chcela niečo LEN pre seba. Nakoniec som sa rozhodovala medzi šperkom, ku ktorému by som musela ešte prihodiť cca 150€, alebo nad zážitkom. Vybrala som si zážitok - pôjdem na poznávací zájazd. Uvidím veľa z histórie, miesta kam by som s rodinou nešla, lebo by ich to nebavilo. Spoznám nové miesta a nasajem tú atmosféru. Už som bola na podobnej poznavacke pred pár rokmi a užila som si to. Žiadne unudene mužove pohľady a kecy detí, že už nevládzu a podobne😉.
Doplním, že na zájazd idem s kolegyňou - tešíme sa že vypadneme zo životného stereotypu.
botox! nic lepsie neexistuje
Chcela som napisat ze pobyt vo francuzskej polynezii ale to by stalo asi viac ako 500Eur. 😁
Tak Jasne ze za 500e sa neposles na maledivy alebo tak.. ale mozes si vynovit satnik par peknych znackovych veci ktore vydrzia a mamina na materskej je stale aj žena a mala by si dopriat citit sa aj ako dievca Nie len mama. Ak si spokojna a mas dost peknych handier tak Skus to minut na nieco extravagantne co si vzdy chcela len sa ti to zdalo moc $ nech je to cokolvek v tej cene.
oblecko a knihy... vela kniiiih.
Vcera som bola v jednom zahradkarstve a povedala som si, ze by som tam vedela minut naozaj veeeeela. Takze ja by som to minula za kvety.
Ja by som si dopriala kozmetiku, oblečenie, možno nejaká masáž a ešte by som si aj časť z toho ešte odložila 😁
@sono2 možno kurz asertivity by sa zišiel niekomu, tiež si viem predstaviť 100000, ale aj 500 poteši a hlavne, ak piše, že všetko minú na deti a je na rodičovskej
Tak mat 500 eur len pre seba, alebo si ich len tak dovolit minut, je uzasna vec. Najma pre maminku na materskej. Ja som si teraz kupila miomat (nieco ako polievkovar) a zatial som velmi spokojna. Prip.mne by urobil radost sperk (trebars nieco od Petry Toth), kabelka, parfem, saty, knihy...nieco specialne, co si bezne nedovolim...uzi si to ❤
ja by som si niečo na seba kúpila , nejaké dve handry a šla na kurz aranžovania kvetov, stoji okolo 350€ 😍

Wellness, víkendový pobyt. Neuviedla si približnú sumu