Načo by ste minuli peniaze určené pre vase potešenie?
Ahojte ženy. Dostali sme nejaké peniaze a chcela by som si niečo kupit. Možno lepšie drahšie niečo čo ma poteší. No nezvyknem si nič kupovat som na materskej s dvoma detmi všetko minieme na nich alebo si niečo odložíme.
Čo nadštandardne by vás potešilo ak by ste sa chceli rozmaznat? Nejaké hobby zážitok oblečenie elektronika nejaké šálky do kuchyne? Načo by ste minuli extra peniaze ak by ste ich mali minút na seba? #inspiracia
Ja by som za tie peniaze dala vykastrovať susedove mačky a ešte si kúpila nejaký fajn úbor do posilky.
Na tvojom mieste by som ich neminula hneď keďže teraz nevieš na čo, to by bolo nasilu. Odlož si ich a časom určite objavis niečo čo by si veľmi chcela.
Hocico co ti urobi radost. Topanky, oblecko, parfum, vylet.
Buď wellness/ zážitok (skok padákom atď), noci čo baví.
Prípadne čo potrebujete vymeniť. Nový notebook, šijací stro, kávovar, kus nábytku ak vám chýba niečo, robotický vysávač (úžasná vec!). Niečo by som volila čo mi uľahčí život 🙂
Cestovanie. Za 50/ eur je parádny predĺžený víkend či už veľkomesto, alebo more, príroda,...
@mauduska No vidíš. A mne keby dali 5 000/50 000/500 000 eur, tak ich miniem okamžite a ešte by mi bolo málo. Život je o osobnom nastavení a nie každý túži prežívať z mesiaca na mesiac a ešte to prezentovať ako cnosť.
Knihy. Veľa. Wellness pobyt, len pre mňa. A to už by som musela dokladať, takže ďalej nič 🤣🤣🤣
bezdrotove sluchadla, kvalitne tenisky, nejaky wellness, vecera s partnerom,… ty musis vediet, po com ti “srdce pisti” 🙂
@zuzanka.zuzu dosť trápne, nemyslíš, nemám pocit ze by niekoho zaujímalo, či ty by si prejedla 500 eur, alebo, či ti to je malo, či veľa, precitaj si názov témy a aked je ľuďom fakt tak skvelo na SK, že 500 eur len tak na obuchanie je nič, tak to je super, ale v téme prídavky na deti by ste dámy kvicali ako svinky v maštali, že rrrrrrakusko, nnnnnemecko ma a na sk nie😉😉😉. No nič. Ja si myslím, že len tak dostať 500 eur na blbosti je super, aj pre ľudí, čo peniaze majú a vážia si ich.... Takto reči majú zvyčajne ti na druhej strane, čo potrebujú ukázať niečo, čo nie nsu, nemaju🤣👍pekný deň a trochu pokory😀😉
lístky na koncerty
celý dom vymaľovať aj upratať-firma,knihy,išla by som na Severný pól a víkendový pobyt v Budapešti a v Prahe aj s vnučkami.
S manželom sme dostali od svokrovcov peniaze pretože k nejakým prišli a dali obom synom. Časť odložíme no keďže si nič nekupujeme povedali sme si že si 1000€ necháme a každý si kúpi čo chce - pretože manžel dlho túži po drahších hodinkách a nič nerobí len pracuje nemôže mať volno tak dovolenka neprichádza v úvahu. Teda aj ja mám 500€ Výnimočne pre seba a tak dlho som si nič nekúpila že ani neviemco s nimi 🤣😅
Och ženy!!! Normálne som sa vnútorne vytočila!!! Že 500€ je nič? Málo?! Pre strašne veľa ľudí na Slovensku je to možno mesačný plat alebo veľká časť ich mesačného platu!!! A vy nemáte ani trošku pokory, aby ste uznali, že nie každý zarába nadštandardne a že to že pre vás 500€ neznamená veľa nemusíte dávať pocítiť aj nám obyčajným smrteľníkom!!
Ja by som šla na laserové odstránenie chĺpkov alebo si kúpila Lumeu 🙂 a bezdrôtové slúchadlá...ale minúť toľko peňazí by pre mňa nebolo jednoduché aby mi nebolo ľúto..
Ja by som si to rozdelila, išla by som na nákupy, na nejaký výlet s rodinou, niekam sa najesť a ešte by som niečo vymyslela. Že nehľadala by som jednu vec na ktorej to minúť 😂
Ale hlavne teda tie nákupy: šaty, topánky, doplnky a tak. V tomto sa osobne vyžívam. Ak ta to baví, tak odporúčam nákupy 🤣🤣🤣
@lija22 nemyslím, že by dramatizobala tie príspevky vyznelo povysenecky a boli mimo tému
Ja som sa potešila robotickým vysávačom.vzdy som to odkladala,že mi netreba a teraz si neviem predstaviť život bez neho ☺️
Ja by som ich minula tu. https://chirkoz.sk/?gclid=Cj0KCQjwsdiTBhD5ARIsA...
@mooonika1975 píše, čo by ste si kúpili.
Ja mam všetkého dosť.
Ja nemám potrebu si 500 e minút naraz, lebo všetko mam. Priebežne si kupujem.
A čo by ma potešilo stojí viac ako daná suma.
Dúfam, že si aj pri príspevku Maldives reagovala
Vylet alebo wellness s muzom, bez deti 😀
@sono2 ja chápem , že si ju vedome nechcela uraziť, pisem preto, že čo je pre niekoho luxus je pre niekoho nič. Moja teta mala peňazí , že si mohli s nimi doslova podkurovat, ale vždy zostala pri zemi a 500€ by bolo len 500€. Veľa. ❤️
Bud by som si kupila nieco po com tuzim (u mna najcastejsie dovolenka) ale ked nic take nemas je najrozumnejsie ich investovat. Dala by som to do zlata alebo krypta alebo akcii a ked cosi budes chciet tak to predas...
@littlefiona 🤣
@babababka 🤣 Severny pol je dobry

Welness pobyt, masáž, relax, kozmetika, profesionálne manikúra, pedikúra. Proste minút na seba, rozmaznávať sa trochu.