Načo potrebuje žena muža?
skoro každa žena na materskej dovolenke teda quasy dovolenke lebo moja pani to vola že galeje sa stažuje že jej muž doma nepomaha a že žiadny chlap nepochopi čo je to ked je žena tehotna....ale mam jednu otazku pre ženy ktore maju takuto uvahu..je tehotenstvo choroba????poznam ludi čo im v bani otrhlo nohy ,ruku,dokonca obe nohy a robia takisto ako naše ženy na materskej....druha vec je taka z pohladu muža že ked je žena na materskej tak muž prebera veškeru zodpovednost za rodinu či už splacania hypoteky či už inich veci lebo silne moc pochybujem že samotna žena by stihala z materskej všetko platit o tom silno pochybujem....ale stretnu sa dve kamošky niekde vonku a už len počujem ja som spravila,vymalovala som byt,vymurovala garaž,a ja idem na dovolenku...ale mam teda otazočku ked su teda take naše ženy šikovne načo nas teda potrebuju????aby sme im iba nosili vyplaty a oni ich mohli minat v obchodoch?????
Áno stále sa rozprávame, ale ona potom znervóznie a ide radšej spať
Trvá to od vtedy keď nastúpila do novej práce ako opatrovateľka.
@dom427 no ked sa o tom nechce bavit tak je to tazko. Ktovie potom, mozno je naozaj uz tak unavena, ze uz len myslienka na nejaku posteľnú aktivitu ju znervozni, mozno ma nejake trapenie o ktorom ti nepovedala, moze to byt vselico, len ked sa o tom nechce s tebou rozpravat je to tazko...
@petulaptt Bavili sme sa o tom, píšem jej aj sms, denno denne, bo ju milujem z celého srdca. Nazlosí ma, že ide z práce ku svojim deťom, je tam naobed. Nič mi nenapíše. Potom večer mi napíše, že bude tam nocovať. Od toho momentu mi nič nenapíše až do rána. Napíšem jej aj 50 sms. No nič. Ráno mi napíše, že ide do práce. Keď idem z práce sa jej opýtam či bude tam nocovať. Povie že mi dá vedieť. D´á vedieť až večer, keď som doma. Jarobím, pozriem na telefón večer o 19hod a vidím sms. Nocujem pri deťoch,
Alebo ak ide z práce domov povie že bude nocovať u kamarátky. potom povie, že kamarátka má priateľa, že tam nemôže, tak ide ku bratovi. Potom mi napíše, že nocuje u brata a potom opäť až ráno mi napíše, že ide do práce. Medzi tým nič.
Inak ja neviem, mne môj muž nikdy nehovorí, ž sa chce so mnou milovať a keby chodil za mnou a hovoril mi to tak ho asi kopnem do riti. Normálne ju schyť a urob to, preboha. Ja sa rada nechávam prehovárať, ale keď ma schytí............. 😉
@dom427 určite ji zatazuje. Robit opatrovatelku nie je lahle, ale vravis, ze ma potom par dni volna a to sa clovek nejako zregeneruje. A v ostatnych oblastiach je vsetko ako bolo predtym? Je to tazko, budes musiet prist na to co je vo veci sam skusaj to. Nepytaj sex, ale sa skuste porozpravat. Nie tak, ze ju uz znervoznis ziadostou o sex, to potom s nou uz nevyrozpravas nic. Proste jej narovinu povedz, ze nevies co sa deje, ze ta to trápi
@demons tehotenstvo nie je choroba...ja som pri prvom ani nevedela,ze tehotna som...teraz pri druhom si to vsetko pekne "vychutnavam"...a co sa len da,tak vsetko je zle...takze ano,druhe tehotenstvo je pre mna skoro "choroba"a veru...je to niekedy akoby si docasne nemal ruku,nohu,chrbat...atd(samozejme so zdravotnym postihnutim ludi sa to porovnat neda,lebo je to docasne)
a co sa tyka inych veci
zena potrebuje skor pocit uznania od muza,pocit,ze ju chape a uzna jej,ze to nie je lahke byt matkou,atd....ano...vacsia zodpovedost o zabezpecenie rodiny je asi na muzovi-ale tak su par....takze ani s aneda povedat specialne,ze on zaraba a stara sa o zenu...lebo dohodli sa,ze deti chcu,tak zena sa na cas vzdala svoje prace v zamestani a venuje sa vsetkej praci doma-takze je opatrovatelka,lekarka,sestricka,upratovacka,kucharka,atd,atd....a k tomu ak je sikovna,vie si aj veci zariadit tak,aby vela neminala a zaroven "mala"vsetko,co rodina potrebuje....ano,muz nosi peniaze z prace-ale nemyslim si,ze zena neprispeiva do domacnosti nicim-musi byt a u narmalnych parov je symbioza
a neviem...ale su aj rozne typy zien 😀 😀 😀 😀
tak ako su aj rozni muzi 😀 😀
niektore zeny chcu dieta ako nejaku "zabezpeku"starostlivosti partnera (vid Heringova) a viem si predstavit,ze ako pises,pri kamoskach riesia,ze vymalovali byt,kupili si dovolenku,atd....a muza maju iba ako prispievatela na svoj "vysnivany"zivot.....ale pozri...kazdy mame,co si vyberieme...
dospeli ludia si vedia vyjst v ustretu vzdy a tak ako muz potrebuje zenu-matku,tak zena potrebuej muza-otca
a vedia si navzajom pomoct,neriesit,co je muzska a zenska praca....ide predsa o ICH rodinu
@petulaptt Povedal som jej na rovinu, že ma to trápi. Navrhol som jej aby sme išli ku psychológovi. Povedal som jej aby išla, hoci je zdravá na gynekologickú prehliadku a aby jej dali povzbujdzujúce lieky. Ale to musí ona chcieť. Povedala, že pôjde. Keď si vymieňame názory ohľadom toho, tak na druhý deň je prekrásny sex-milovanie. Čím starnem, tak chcem viac a viac, lebo ma vzrušuje. Aj dnes mám chuť.Bola dnes v práci. Ráno mi povedala, že uvidíme večer. Dnes ju aj zub bolí, tak zobrala 2 ibalginy a ja nezaspím.
@dom427.... Ja osobne si myslím že má možno milenca.
@dom427.... Chápem ta.Ale mne sa tak zdá.
@dom427 neviem podrobnosti, tak sa tazko clovek vzije do koze druheho, ale asi by som to nesilila ked vidim, ze to partnera este viac rozhodi. Skusila by som ten rozhovor, skusila by som nieco vymyslieť aby som partnera trosku rozveselila niecim milym a vytiahla ho z toho stereotypu a nenapadne zistovala kde je problem....a ak sa to chysta aj ona riesit tym, ze pojde na to vysetrenie, tak to znamena, ze aj ona ma snahu s tym nieco robiť. Najlepšie by bolo na nu isty cas menej tlacil, aby sa ti ozaj nezacala vyhybat, alebo by si jej to nebodaj zhnusil...

mám krásnu žienku, ktorú milujem, ale keď príde z práce je strašne unavená a odmieta ma. Chodím do práce, prídem domov najem sa, porobím a čakám na manželku. Ona príde domov a je stále unavená. Robí opatrovateľku v dome dôchodcov a je dosť vyťažená. Ja som tiež vyťažený , vzrušuje ma, chcem sa s ňou milovať a ona povie nie.Čo mám robiť. ?