icon

Nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?

27. sep 2023

Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?

lulupulu
30. sep 2023

@ouwecka poznáš osobne odtiaľ niekoho? Ci to hovoríš len preto lebo hovoria aj iní? Ja som si najprv vypočula Všetky strany až potom som sa rozhodla, a predstav si vo svojom okolí mam veľa ľudí ktorí sú za republiku a taktiež aj poslancov odtiaľ a vôbec to nieje strana o fašizme. Ale to takí ľudia ako ty nikdy nepochopia. Pretože Len počúvate co hovoria iní ale daných ľudí ktorí za tým stoja si nevypocujete. Republika nie sú kotlebovci, nemyl si to 🙂 kiež by mal každý človek zdravý rozum a najprv si vypočul všetky strany a až potom volil. 🙂

ouwecka
30. sep 2023

@lulupulu ano spravila som to,poznam ich,ich neprogram a atd.. a ano su to kotlebovci , fašisti,zli ludia,plni hnevu,ziadnych rieseni len reci
.

vieraz
1. okt 2023

@jana_eyre_2 pretoze dieta sa ma hybat, nie len odviezt

jana_eyre_2
1. okt 2023

@vieraz fakt, bez teba by som to nevedela.. na normálnej kolobežke sa dieťa hybe.. 😉 keďže v komente nebolo napísané elektricka, tak mi to nedávalo zmysel.. ani to mi nedáva že ľudí už ani nenapadne že kolobežky nebývajú len na elektrinu..

martinusik91
1. okt 2023

@fotoportret a predpokladám že ty budeš lietadlo.

minenkak
1. okt 2023

@wuala2020 toto bolo vtipné ,však každý si kúpi lístok na to na čo chce a možno starí rodičia chceli byť s vnučaťom

scila
1. okt 2023

Nad výsledkami volieb!

konikmodry111
1. okt 2023

@scila som na Tom rovnako 🙈

tiezjedna
1. okt 2023

Konštituovali ma výsledky volieb. Posledný nech zhasne v tejto banánovej republike…

marca12
1. okt 2023

Dnes rano sa mi z vysledku volieb zastavil rozum a este stale som sa nespamatala z toho soku.

jana_eyre_2
1. okt 2023

Teraz to má v rukách hlas... pellegriny by mohol urobiť správne rozhodnutie, veľa krát som ho počúvala a viac krat som si povedala že on vôbec nie je blbý... keby len teraz ukázal že fakt nie je blbý a odmietne smer ako sa pred voľbami vyjadroval... 🙏

tiezjedna
1. okt 2023

@marca12 pozerám, pozerám a nechápem…

yvanielka
1. okt 2023

@jana_eyre_2 čo si, to bolo len divadlo na voliča

marca12
1. okt 2023

@jana_eyre_2 ved prave,ze on nie je blby. Snad si si nemyslela,ze je uprimny? Manipulator ako jeho ucitel

jana_eyre_2
1. okt 2023

@yvanielka
@marca12 veď ja viem....

lulupulu
1. okt 2023

@ouwecka ale prosím ťa. Hlavne ze nieje prvé PS. Všetko je lepšie ako keby malo byt prvé PS 🙂

vorkola
6. okt 2023

@proximaa Nie moji synovia su normalni,Ale moze sa stat ze uz moji vnuci ( nad ich vychovou uz nemam pravo,) ze mozu vyuzit skusit ,ako to je naopak ,hokus pokus ,Ved na zapade uz kolki uz svoju orientaciu lutuju, , a vlastne sa uz aj rozvadzaju,

h2
7. okt 2023

@vorkola 🤦🏻‍♀️ Sexuálna orientácia nie je voľba. A nedá sa ovplyvniť ani výchovou. Ak budú tvoji vnuci teplí, budú takí bez ohľadu na to, kto bude vo vláde.

h2
7. okt 2023

Mne sa rozum zastavuje nad tým, že pondelok až piatok vstávam horko ťažko o pol siedmej na budík a dnes, keď je sobota, som hore od piatej a zajtra to bude podobne. 🤪

moonlight1210
7. okt 2023

@vorkola Vychova ma malo spolocne s orientaciou a rozhodne ju nedokaze zmenit. Maximalne ovplyvnit, ci to pokladas za beznu vec.
Kedysi sa o tom nehovorilo, spolocnost sa brala cisto iba hetero. Filmy, rozpravky, vsade vzdy vztah muz a zena (nejaky rovnopohlavny vztah bol mizerne promile, ak sa vobec objavil).
A predsa boli aj vtedy homosexuali a nijak ich to neprevychovalo. Nezmenilo. Nezacali tuzit po zene. A lesbicky po svojom princovi.

Keby ta vychovali v homosexualnej spolocnosti, tak presne ako ten homosexual v hetero spolocnosti to budes pokladat sice za normalne, ale komfortne sa nebudes citi, lebo budes vediet, ze si ina.
Ze aj ked tam zeny ziju spolu a muzi spolu, teba to taha aj tak najviac za chlapom.
Toto by na tebe nezmenili.

akje
7. okt 2023

@h2 mozem sa ta opytat, odkial mas tuto informaciu? Ze sa neda ovplyvnit vychovou?
Mna tato tema zaujima, nakolko mam medzi svojimi priatelmi takych ludi 💙 ale teda vsimla som si jednu podla mna dolezitu vec. 90% z nich nemaju napr. otca. Ze ich opustil. A na zvysnych 10% bola matka prisna a bezcitna a zili v kompletnej rodine
S akou urcitostou sa teda moze tvrdit, ze vychova na to neposobi?
Myslim, ze k teme by sa mali zacat vyjadrovat psychologovia, urobit nejaku osvetu, idealne by sa k tomu mali vyjadrit ti americki, kde je mozna adopcia homosexualnymi parmi a jedine ti vedia na zaklade dlhorocnych adopcii povedat, ako co posobi na dieta. Sa cudujem, ze sa este nikde ziadna studia sa na svk nejak neprezentuje. 🤷🏼‍♀️ iba sa pisu clanky na zaklade nicoho.
Ludia maju pravo zit tak, ako im to vyhovuje. Sucasne by bolo fajn aj vediet postoj vedcov.

h2
7. okt 2023

@akje Tá informácia je všeobecne známy fakt.
Ja poznám osobne jedného homosexuála, pochádza z usporiadanej rodiny. A môj bývalý priateľ bol synom slobodnej matky, svojho biologického otca nepozná a je hetero. To, že tvoji známi homosexuáli pochádzajú z takých rodín, je len náhoda.

proximaa
7. okt 2023

@vorkola aha, takze od tvojich dobre vychovanych hetero synov cakas, ze si povedia, ze vychovaju svojich synov ako homo? No, tak mas teda na tom asi zasluhu, ze sa takto nechaju ovplyvnit tym zlym dekadentnym zapadom

akje
7. okt 2023

@h2 ja nehovorim o tom, ze kazdy bez otca je homosexual. To si si domyslela ty.

vorkola
8. okt 2023

@lujza123 No ja urcite by som mrtvicu nedostala, ale manzel je az na toto ,ani neviem ako to nazvat, total alergicky, prijat tych inak orientovanych, a za to ako psychika reaguje za to nemoze takmer nikto. Kde mas zaruku,,,ludove sa hovori dneska zijem ,zajtra hnijem .Prave zato ze tí rodicia, co najviac miluju svoje deti a my tiez nase,nikdy ich neodvrhnu,. ved ty si nacala odvrhnutie deti tak ja ti davam odpoved ze rodicia lubiaci
svoje deti nikdy neodvrhnu , pokial nie su mentalne retardovani,( alkoholici ,psychopati atd,). .A psychicke soky su rozneho druhu Napr ,aj keby z detí ochorel napr. na nevyliecitelnu chorobu, trebars rakovinu, tak nektori z takych šokov moze dostat okrem mrtvice ,aj infart. Citaj po sebe ,ze v tejto v teme ,okrem orientacie, som ti dala priklad rodicovskej ,lasky v kazdom smere.Takze Asi pred 10 rokmi som bola
na jednej prednaske inak orientovani uz to trosku zacinalo aj na SK, ako sa to da krasne liecit.na psychologickych ambulanciach ked sa chcu schcu liecit,A to je uz vela zverejnenych pripadov , co som citala ,ked uz na zapade to uz fivalo uz akoze normalne, a podarilo sa im z tohto dostat.A ti vylieceni to potom zverejnili, a priznali ze fakt to nie je normalne .

vorkola
8. okt 2023

@moonlight1210 No vsak uz na zakladnej sme mali biologiu, v casti CLOVEK. Je len zena amuz, je to prirodzene a normalne, Ked sme mali uz na strednej filozofiu, nikde sa tam nepisalo, vlastne ani len nespomenulo , ze su aj jedinci inak orientovani. ved normalna a prirodzena napln zivota zit v spokojnosti, co sa tyka orientacie, je taka aku si ju v puberte nastavis, ,. .Novy zivot vznikne, len jedna zena a jeden muz.Nikdy sa to nepodari,aby dvaja rovnkeho pohlavia splodili dieta,A v podstate ,keby to bolo normalne ,tak predsa este pred cca 10 rokmi sa za to hanbili priznat,Dnes je uz ina doba ovela horsia v tomto smere,len ide o to, aby nemali take prava ,ze si adoptuju deti,a to nevinne dieta moze len trpiet,,ked pochopi, ze ma svojich biologickych rodicov,Ved uz aj homosi na zapade sa roschadzaju ,rozvadzaju,delia majetky , a chuda dieta ,len trpi ,este horsie ako z normalneho vztahu, alebo manzelstva,lebo predsa ma tych pravych rodicov, a nevie kde su , kto su.? Je to ich prirodzene pravo, poznat pravych rodicov .,Raz som citala jeden status v detskom domove, deti hoci boli dobre zabespecene ,nic im v decaku nechybalo, a na vianoce na otazku,co by si prial priala na vianovce? .vychovavatelka dostala odpoved mamu a otca. Tak co? este stale to nevieme daktori pochopit, Ved to je ako matematika,.matematika nepusti, Tato matika v psychike cloveka v tejto
virtualnej dobe sedi a bude to tak vzdy a do konca cias na zemi Jedna zena a jeden muz

stanislavicenka
8. okt 2023

@vorkola jezisi,ty si velmi obmedzena osoba. Deti v detskom domove nie su zo svojej vlastnej vole, a ver, bohuzial,ze niektore by boli radsej tam. Tvoje pomenovanie"homosi" hovori za vsetko. Tunikto nepopiera biologiu, ale ak si ty niekedy videl nejake filozoficke texty, tak asi iba dalekohladom na mesiaci🤦. Snad nemas deti. Pre takychto rodicov trpia deti z rozvedenuch Rodin, alebo deti, ktore vychovavaju bud dve zeny, alebo muzi. Lebo svojim detom nevies vysvetlit, ze ma tolerovat kazdeho. pretozenikoho neohrozuju, nenucia ti zivot, ani nic podobne, nedehonestuju spolocnost. Uz ta vidim,ako odhanas odseba lekara, ktoryta lieci iba pre orientaciu. Este si snad zmyslania , ze sa to da "chytit" ako chripka. Staraj saradsej osvoju kuchynu, a nauc sa ucte a tolerancii. Tu sa nebavime o deviaciach,ak vies coto znamena

loliki
8. okt 2023

@moonlight1210
@h2
@akje Podľa mojich informácií môže za to aj výchova, ale lepšie povedané asi tie vnútorné zranenia spôsobené počas detstva, ale aj niektoré situácie v dospelosti. Možno o tom treba viac hovoriť, ale ináč. Neodsúdiť, ale skúsiť pomôcť. Bola teória, že pomoc je potvrdiť to, čo si človek myslí alebo cíti, ale je aj teória, že pomoc je pochopiť zistiť, prečo sa tak ten človek začal cítiť. Vyhľadajte si napr meno David Black. Dám sem link. https://www.lifee.cz/zpoved-byvale-trans-zeny-d... A nad čím sa mi zastavil rozum? Nad toľkými zmrzačenými mladými ľuďmi.

vorkola
8. okt 2023

No ,tu sa nehovori o svojej vlastnej vole detí v detskom domove ,ktore za nic nemozu ,Vsak to pochopi aj opilec v v krcme v 4 tej cenovej ved o malolete deti sa niekto postarat samozrejme musi, a
neriesime preco su tam, .mozno autonehoda rodicov, mozno , nejaka psycho dg rodicov No ,ked si zacala vetu Jezisu, a este aj s malym ,j,tak rozumu si si od neho malo vyprosila ,lebo dalekohlad videnia na mesiaci mozes len ty pomenovat, a to su, ludia, vsade boli, vsetko videli,a to ty zeries ako fakt a utocis na mna. z akeho dovodu? .No zamysli sa radcej nad svojim IQ (inteligencny kvocient) ak by si nahodou nevedela co ta skratka znamena,.dalekohladom na mesiac, ale to iQ mas asi na 5 ty rocnik ludovej lebo mudri a int. neurazaju a neutocia,,Nie som obmedzena, vdaka Bohu ,socialne som na tom velmi dobre kuchyna nova s modernym zariadenim,vzdy po vareni cista , mam dva domy jeden krasny novy, a jeden starsi, ktory riesim ,co s nim .Ono by nebolo zle ,keby sa tam zriadila aj nejaka psychologicka poradna na pomoc, napr.liecba
nejakej kategorie pacientov ,trebars aj drogovo zavislych . ,alebo si dam poradit , lebo vsetko anti psycho sa to da krasne liecit, Ved ja nemam pravo ich odsudzovat , ale snazila som sa len konfrontovat ,tak aby to bolo dobre vnimane, lebo je vedecky dokazane ,ze tato komunita ja to zhrnem LGBT, je chore,:Inak samotni jedici su castoktrat vzdelani inteligetni,.proste v komunikacii s nimi su az mudri, s titulom pred menom aj za menom ale ,co sa tyka tejto temy sa nikdy s tym nestotoznim , a psychiatri uz davno zistili, ze prave v podvedomi maju nejake vycitky, ci si v puberte dobre vybrali,,Lebo toto je choroba, uz som pisala ,ktora sa da liecit.Deti mam 4 ri, vsetko VS,Viem ,co je to mat rodinu a som stastna ,ze aj oni su opakujem to motto ,je to aj vo sv .Pisme,jedna zena a jeden muz., A kde som ja pisala o detskom domove ,NEROZUMIEM, ,kto dehonestuje rodinu kto ?,Prosim ta, pises od buka do buka, alebo kto ,koho dehonestuje,? no ty s tou svojou štylistikou, skoda aj odpovedat, Ale kedze noc ,tak ti odpoviem mam cas, No ale dobre,@stanislavvicenka,za teba sa treba len pomodlit, lebo mas prevratene hodnoty ,a prekrucas to, co som nepisala.Ved ani teba neodsudzujem,len
som ti nastavila zrkadlo, lebo do tejto temy, ked uz nemas co ,tak davas kadejake prirovnavky ,staraj sa o kuchynu, ,by si videla , nechcem sa chvalit,,vdaka Bohu, aku mam. Uctu a toleranciu mam,, ale pracujem na sebe este väcsej a to ze som nazvala homosi,prepac mala som pisat homosexsuali,ale ved to nie je urazka, tak im väcsnou v skratke takmer kazdy hovori,aspon je to kratsie slovo na pisanie.Ved v odbornej casti sa pise homosexualne orientovani,a aj sa takto predstavuju, Ani jeden chlap nepise som chlapov a zena som na zeny ,Ale ja mam rada vsetkych ludi, Len bojujem s Bozou pomocou za pomyleny zivot specialne v tejto oblasti, Mozem mat svoj nazor, ci nie? ved pred Panom Bohom sme si vsetci rovnaki, a jeho desatoro a pätoro mam pravo a vlastne aj musim ,ked sa jedna o takuto temu obhajit Boh miluje kazdeho hovorim to umyselne druhykrat, aj teba @stanislavicenka bez rozdielu, len nema rad nase hriechy, a do tazkych hriechov patri aj LGBT, Tak nam Pan Boh pomahaj, v tom nasom krasnom Slovensku,a okrem a zdavia ako aj ostatnym aj sebe pridavam prosbu DAR ROZLIšOVANIA,