icon

Nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?

27. sep 2023

Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?

akiana
30. sep 2023

Nad tym, ze na Slovensku bude po dnesku zase vlada mafianov a vrahov, do toho ale este reznuta fasistami a katolibanom, lebo 12 rokov nam asi nestacilo. V zivote nepochopim tento masochizmus.

lucylaw
30. sep 2023

Nad tým,že tu založí tému 14-ročné decko o tom,ako má pravidelný sex s o 2 roky starším frajerom a drvivá väčšina žien ju v tej téme povzbudila a podporila,že veď jasneeee,že je to úplne v pohode a len nech používajú ochranu 🙈 Fakt neviem,kam sme sa to dopracovali a v akej dobe to žijeme,keď sa ľudia úplne v pohode tvária,že páchať trestný čin je normálne 🤦🏻‍♀️

basullinka
30. sep 2023

@lucylaw inak aj mna toto zarazilo, hlavná vec, že tu bežne zvozia ine ženy sa totalne hluposti a teraz vlastne podporia trestný čin s dovetkom, že je to pohodka a lahodka, hlavne, že maju šprcgumu🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ja nechápem

iwesska
30. sep 2023

@lucylaw Hej,ale keby to bola ich dcera,hladina tolerancie by sa razom znizila na 0 😄

jamimo
30. sep 2023

@savasava vidíš, ty tomu rozumieš. Nie je to u urážaní. Stále však vládnu názory v spoločnosti, že som fajnová, precitlivelá, mám vysoké nároky, čo by som chcela... Áno chcela. Trošku viac elementárnej slušnosti a kultúry národa, obyvateľstva. Nuž, niekomu stačí málo. Za posledných 14 rokov by som mohla písať Historky panoptika prostredia nemocničného 😉

tanyag
30. sep 2023

Nad tým, prečo rodičia vozia dieťa autom do škôlky, keď cesta od bytovky k škôlke trvá cca 2-3 minútky (poznámka - moji susedia, ktorých deti navštevujú tú istú škôlku)

lulupulu
30. sep 2023

@tanyag ja napríklad preto ze ešte idem potom do obchodu, a doma ma čakajú ďalšie dve deti ku ktorým sa musím rýchlo vrátiť. A ráno je u nás už zima. Čiže asi preto 🙂

silvike
30. sep 2023

Mne sa zastavil rozum tot nedavno ked som nastupila do novej prace a zistila som, ze zakladnym pracovnym nastrojom je klamstvo, zavadzanie klientov a este aj manageri nas zaucaju co vlastne vymysliet. Potom vyzerame pred klientom jak banda neschopnych tupcov. A bonus k tomu....celodenne pocuvat same vulgarizmy na vsetkych ( myslim klientov, zakaznikov) dookola. Des. Cize netreba nadavat a kritizovat len politikov ale uz v obycajnom zamestnani zistis, ze klamat je uplne ale uplne normalne a vsetci to vlastne takto robia. Ako moze potom taka spolocnost zdravo rast a napredovat ? Asi sotva s takym nastavenim.

akiana
30. sep 2023

@silvike Kde pracujes?

zeldia
30. sep 2023

@silvike aj mňa by zaujímalo kde pracujes, aby som tam náhodou nešla.

ouwecka
30. sep 2023

Nad ludmi co volia fica a.republiku

tanyag
30. sep 2023

@lulupulu
Áno, ale ak ti auto parkuje pár metrov od škôlky, tak myslím, že pokiaľ deti naložiš do auta, nájdeš miesto pred škôlkou, odovzdáš dieťa, vrátiš sa späť k autu, zaberie ti to viac času akokeby si s dieťaťom/deťmi prešla tých pár metrov pešo. A čo sa týka počasia, deti by si mali zvykať na každé počasie. Ale ok, je to každého osobná vec, len otázka bola, nad čím mi rozum zastal. Tak som odpovedala 🙂
A to mi pripomenulo aj monológ riaditeľky škôlky o tom ako deti nevládzu na vychádzkach prejsť pár metrov, lebo ich rodičia vezú do škôlky. Neriešim to, len som sa nad tým pozastavila, to je všetko.

silvike
30. sep 2023

@akiana
@zeldia
Uz som aj dala vypoved. Ja nie som ten typ oblbovat klientov a posielat im "fejkove" spztky lebo sa to tak robi. ŠPEDICIA. Ale pssst....klientovi nemozes povedat ze sme obycajna spedicka, to by ti prepravu nedal. My sme boli "logisticka firma" 🙂 Ako niekto sa v tom najde, samotna robota bola zaujimava, vsetko ok. Ale ten princip, na com ten cely biznis je postaveny mi veru nesedel.

sa3ka
30. sep 2023

@brendaa ja citam,ze nad predkozkou 🙈😂

tilly
30. sep 2023

Mne sa zastavuje rozum nad niektorými komentármi v tejto debate. Mohla to byť normálna diskusia, ale vždy sa nájdu ľudia, čo do všetkého dotiahnu politiku

acsa
30. sep 2023

Dnes v obchode hundral jeden šušlavy úd že prečo je v letáku šunka keď je už vypredaná. Neviem, asi očakával že rýchlo obehám každú jednu domácnosť na Slovensku a vyškrtnem im z letákov šunku, lebo som ju vypredala 😡

niekto2hy
30. sep 2023

Volič vhodil do urny i občanku. Dostane ji až po sčítání všech hlasů
V jedné z podtatranských obcí jistý volič vložil do zalepené obálky nejen hlasovací lístek, ale i svůj občanský průkaz. Volební komise mu ho vydá zpět až po sčítání všech hlasů, informuje web.😂

saw_
30. sep 2023

@tanyag mne sa rozum pozastavuje pred skolkou a hned vedla pred jaslami, ked vidim, ze deti sa vozia nepriputane. A to su presne ti, co to maju do skolky pešo par minut a viac casu by im zabralo dieta nalozit a priputat do autosedacky.

lenkasarka
30. sep 2023

@niekto2hy to je ešte dobre. U nas chodia s napísaním IM na papieriku 🙈 a hádajú sa s komisiou že nevedia čítať ani písať tak to preto. A tu už mi naozaj odpalilo moju mozgovú kôru.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
zuzu11166
30. sep 2023

@vorkola plus este aj to,co ten zasrany sopliak-ich líder povedal v relacii,ze ludom co maju v rodine 2 auta treba 1 zobrat a dat takejbrodine co nema ziadne???
Plus dalsia svina od nich povedala,ze kto sa neda opichat,bude mu odopreta zdravotna starostlivost.napriek tomu,ze si ju platime vsetci uz riadne dlhe roky.toto akoze sa vazne ludom paci?na d tym sa mi skutocne rozum zastavuje.

lulupulu
30. sep 2023

@ouwecka a vieš ze voliči Fica a republiky sú úplne rozdielny? A nie, republika vôbec nieje fašisticka ako to všetci nazyvaju. Fico možno kradol, ale kradol každý ktorý tam bol. Matovic zadlzil Slovensko ako ešte nikto. A LgBT tu fakt nepotrebuje žiadnu podporu a ani nič podobné.

wuala2020
30. sep 2023

Že načo si kúpia 4ria dospeli ľudia lístky na detský koncert (napríklad Miro jaros) a idu tam s jednym dieťatom. Mama oco starký starká plus dieťa…
Cela rodina. 3 lístky obsadili iným deťom ktoré to naozaj zaujíma …

mamamasama
30. sep 2023

@niekto2hy Idem si skontrolovat tu svoju. 🤣

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
proximaa
30. sep 2023

@vorkola tvoji synovia si volia orientaciu podla toho, kto je vo vlade?? Som nevedela, ze takto to funguje

elen83j
30. sep 2023

71 pohlaví 😂 https://refresher.sk/46666-Britsky-Facebook-roz...
Ja som tolerantná, viem dve pohlavia muž-žena...
...nevadí mi homosexualita,bisexualita...
...biely,čierny,červený,žltý...
Ale toto ozaj nechápem 😂😂😂
Možno ma niekto poučí a nezomrie blbá... 😬😁🙃

jankassa
30. sep 2023

Nad tým že ľudia pokladajú za normálne používať fyzické tresty na deťoch a nad tým že dobre dieťa musí poslúchať na slovo ako pes 🤷🏻‍♀️

ouwecka
30. sep 2023

@lulupulu ano je republika taka
.

maru33ka
30. sep 2023

Nad tým, že kdejaký človek ti tyká, bez toho aby som ho poznala. Asi to vidia v telke, v diskusiách našich politikoch