Naj časopis pre maminu a dieťa. Ktorý si predplatiť?
Hladala som podobnu temu, nepodarilo sa, ak tu je prosim link 😉
Ktory casopis si kupujete najradsej a najviac sa vam pozdava? Chcem si nejaky predplatit, ale neviem ktory....
ja som si predplacala MAMA A JA a bola som velmi spokojna este aj teraz si ho pozriem ale uz skor na nete 🙂
včera tu bola podobná téma ale začínalo to neako knihami a všetkým v čom sme sa dozvedeli o bábetkách a pomáhajú nám tam som tiež uviedla časopis mama a ja🙂
Ja najviac čítam BETYNKU je to síce český časopis, ale dá sa objednat na Slovensku a aj kúpiť v novinových stánkoch podla mna je super 🙂
Ja sa pridávam. Od kedy som zistila ze som tehu, tak som bola ako divá do všetkých týchto mesačníkov... od Maminy cez Dieta.... ani neviem čo ešte.. ale napokon ma najviac presvedčil Mama a ja. 😉
ja sa prikláňam k časopisu Dieťa. mám predplatené aj mama a ja aj dieťa, ale tam som vždy našla viac odborných článkov a fundovaných odpovedí ako v mama a ja. ale je to asi individuálne. dieťa je odbornejší, mama a ja popuárnejší... 😉 mamina je total komercia 😖
ja čítam Mam a ja, mamina je audrey, presne, totál komercia 😖 😖 😖
Ale najlepšie časopisy, aké som kedy čítala, sú poľské Mamy dziecko (máme dieťa) a Dziecko, sú fakt super, škoda, že sa k nim nemôžem už dostať, tak aspoň prelistujem vždy tie dve čísla, čo mám doma... 😀 😀 😀 😀
Tiež súhlasím s audreyd - voľakedy som kupovala Dieťa aj Mama a ja a teraz už len Mamu. Maminka sa mi vôbec nepáči ☹
Dieťa je taký odbornejší časopis, hlavne o dojčení a Mama a ja je taký rozumný mix všetkého možného 😉
Ja mam sice predplateny Mama a ja, ale pravidelne kupujem aj Dieta a cesku Betynku 😉
u mna vedie mama a ja - z ostatnych, co sa daju kupit, ma oslovil a oslovuje najviac
Mama a ja-citam uz 4-ty rok -predplateny ho mam 3 roky.Tak ako pisala Audreyd:
Dieta-asi najodbornejsi casopis
Mama a ja -z kazdeho rozku trosku 😉
Mamina-pre "konzumne "maminy 🙂
V Mama a ja je raz do roka "rozpis" co mozte najst v dannom rocniku a v kt. cisle
-predplatila som aj kamoske ako darcek a mam pocit,ze veeelmi potesilo 🙂
Mne sa najviac páči Mama a ja, mám ho predplatený a vždy sa teším na nové číslo a listujem dookola aj staršie. 🙂
ja uz vyse roka odoberam mama a ja, minuly rok som si predplatila aj Dieta - oba su super casopisy 🙂
Ja plne suhlasim s Audreyd. Dieta mam velmi rada, aj ked mampredplatene oba casaky (i Mama a ja)
4 roky som predplatitelkou Mama a ja a taktiez aj casopisu Dieta.Ked sa mi narodila Timka , tak som si kupovala 3 roky cesky casopis Betynka. 😉
mama a ja , ale vo všetkých sa píše o tom istom a dookola 😉 , sem tam niečo nové

Mne osobne sa velmi paci Mama a ja a mam ho predplateny uz od doby ked som cakala prvu dcerku a som maximalne spokojna. 🙂