icon

Naj diskusie na koníku

buberova
1. feb 2022

Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁

yoxinka
5. feb 2022

@karolinakr
Ona je úplne jednoduchá skromná žena podľa toho, čo písala. Nezaslúži si od nás dodžubávanie, myslím si 🤷‍♀️. A kooopa žien jej tam popísalo, že to nie je ok, že oni fungujú inak … s takým chlapom musí byť hrozne ťažko žiť.

karolinakr
5. feb 2022

@yoxinka ktovie, či jej aj nezrušil účet na koniku, ked mu písala, že chce samostatné účty citujem..." ostal veľmi prekvapený", asi až tak, že jej zatrhol prístup na internet, kde dostávala rozumy.. Prečo by sa odmlčala

h2
7. feb 2022
cacianka
7. feb 2022

@h2 čítam od začiatku, to je sila

luciferkax
9. feb 2022

@marca12 túto som zmeškala

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@viestta to co je preboha ziveho ?? 😂😂😂😂 to nie je ta spravna stranka na taketo "poviedky" 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@viestta och matko bozska jedina .. vsak to je ta co bola mokra z gynekologa .. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

karolinakr
9. feb 2022

@viestta
@ladycat2021 takýchto poviedok je na weboch pre ženy mraky...

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@karolinakr mna osobne taketo kvazi "poviedky" nezaujimaju, radsej si precitam normalnu knihu .. napriklad nejaky dobry vojnovy historicky roman alebo literaturu faktu ako toto ..

viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
9. feb 2022

@viestta
@ladycat2021 ona si pomýlila fórum 🤣

karolinakr
9. feb 2022
ladycat2021
9. feb 2022

@viestta skor zakladnej skoly 😀 jedna tema lepsia ako druha .. jedna sa pyta co je to orgazmus - ked sme jej poradili, tak odpovede sa jej nepacili .. tato ma mokre sny .. predtym to drze decko s ulohou zo zemepisu .. obcas nenachadzam slov co za ludia tu pisu 🙄
@karolinakr ano pomylila .. to je pravda 😀 musi sa velmi nudit, ked pise taketo "poviedky" na mamickovske forum 😂

karolinakr
9. feb 2022

@ladycat2021 matka 2 deti sa pýta,čo je orgazmus a zhejtuje každého,kto jej vysvetlí,ako naňho

sticker
viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@karolinakr presne tak .. a este mi bude pisat, ze ak sa mi nepaci, tak nemam k tomu nic pisat .. myslela som, ze toto je verejne forum a kazdy si moze pisat co chce alebo sa mylim ? tak som jej nieco k tomu napisala ..
@viestta tak ked nemam chlapa, tak si kupim vibrator ... proste nie ? 😂 alebo pouzijem ruky ked uz nic ine 😀 ...ze seno .. este aj to seno je uzitocnejsie ako jej hlava .. zo sena sa aspon zvierata najedia, ale co jej hlava ? to ma ju na to, aby jej nenaprsalo do krku 😀

ladycat2021
9. feb 2022

@viestta ja sa len cudujem tym, ktori jej napisali "ako na to" a ako to prezivaju .. 🤦‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@viestta a co ten, ktory nam este nedal odpovede na nase otazky ? ... ten cippi ci co to je zac ..😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@viestta vsak to je skoro tyzden ci kolko .. tak dlho ? 😂

acrobaleno
9. feb 2022

Ako mne tu niektoré utkveli v pamäti, ale hlavne preto, že som mala tlaky 300/200. O tej pani, čo rodila, aby bol chlapec, dobre že 5 detí asi nemá. Chlap nepracuje a bývajú u jej mamy. To boli výkvety. Ale teraz sa mi veľmi páči jedna. Nespomeniem si na názov. Ale písala autorka, že jej brat má o 15 rokov staršiu priateľku, čo sa chcela hneď nasťahovať k jeho rodičom, že ich budú opatrovať. Jej rodičia mali tuším okolo 60. Na tom som sa musela smiať. 😂 Alebo syn nechce ísť do práce, aj to bola dobrá téma. Alebo soška buthy prináša nešťastie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
9. feb 2022

@viestta no tak tu si pamätam .. vela deti je nedojcenych a su zive a zdrave .. ja som tiez nebola dojcena a som tu .. 😂

brembo
Autor odpoveď zmazal