icon

Najhorší zážitok s políciou

3. jún 2023

Aké máte? 😂

vela02
3. jún 2023

Nie s políciou ako takou, ale raz ma balil jeden policajt, písali sme si, dohadovali stretko… až mi asi po dvoch mesiacoch povedal že ma vlastne syna a manželku 🤷🏽‍♀️😂 tak som prestala odpisovat, až po čase sme sem tam napísali pár strohých viet ako sa máme. Bol zrovna s milenkou na wellness pobyte 🤷🏽‍♀️ okrem toho sa nezabudol pochváliť, ako v službe “nakladal” jednu slečnu na zadných sedačkách a vpredu šoféroval jeho kolega. 🤮 akože on bol extrémny idiot, bolo mi luto jeho ženy. Môj muž je tiež policajt, ale teda to sa nedá porovnať 😀

doriiis
3. jún 2023

So zelenými nemám zlé skúsenosti.Dostala som pokutu,ale boli milí.Nehoda,boli milí a veľmi mi pomohli a poradili.Svedok nehody,boli milí a normálni.
Najhoršie skúsenosti mám s obecnymi policajtmi.Niektori sú fakt iba na ozdobu.O inteligencii radšej pomlcme

divokykonik
3. jún 2023

Jedného dňa mi zaklopali policajti na dvere, že hľadajú bývalého majiteľa bytu. Nechcite vedieť ten prvotný šok, keď som otvorila dvere 😀. Ale nepomohla som im no. A inak mám len dobré zážitky s policajtmi. Trebárs keď sa mi ožrala doma partia vyšetrovateľov, to bola pecka. 😀

ruzovakobyla1
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
77daniela77
3. jún 2023

V case ked bol zakaz vychadzania vecer,sme vencili s muzom nasho stareho psika,to bolo vtedy dovolene.Nikde zivej duse,len z dialky sa k nam blizilo auto mestskej policie a ze preco nemame respiky krical na nas cez spustene okno sofer.....tak som mu ze ved sme vonku a nikde nie su ludia.....tak ze si ich mame dat....on sam a ani jeho spolujazdci respiky v aute nemali,tak som mu to aj povedala....on mi na to ze sa predsa nebudeme hadat.....ja som uz neodpovedala a isla som prec.....trochu som sa aj bala,lebo den predtym zbili policajti toho sofera autobusu ked fajcil na konecnej.....😎

romanka06
3. jún 2023

@ruzovakobyla1 jasné, určite len tak bez príčiny. Išiel okolo a bez slova ho dokopal

mamamasama
3. jún 2023

Nie sice na Slovensku, ale v USA. Kto tam žil, tak vie, ze je tazke najst chodniky pre chodcov. Bola som este studentka a rada som chodila na prechadzky. Jedneho dna som sa prechadzala po krajnici, kochala sa prirodou (ta je v Amerike naozaj prekrasna) a zastavilo pri mne policajne auto a policajt s otazkou čo robim. Vravim. Prechadzam sa. Dalsia nechapava otazka. Preco? Kde mam auto? Vravim, ze chodim rada a auto nemam. Tak sa opytal kam idem. 😅 Ciel bola zastavka autobusu. Tak vravim, ze na najblizsiu autobusovu stanicu. Tak, ze ma zvezie. Vravim, ze sa prejdem,ze nemusi. Vravi, ze tak daleko? Nenechal sa presvedčiť, ze to zvladnem, tak som sa prvykrat v zivote viezla v americkom policajnom aute ako vo filme 😅

zuzka565
3. jún 2023

Ja som išla s deťmi ku mojej starkej. Za mestom má zastavili policajti. Bežná kontrola. Ešte som s policajtom vtipkoval že chodím na aute 10rokov a nemala som žiadnu kontrolu. Policajt sa usmieval, že tak iba mu stačí OP a VP a v tom zo zadu starší syn . Že no vidíš mama ja som ti hovoril aby si nepila teraz nafúkal, zoberú ti vodicky a pôjdeš do basy. Policajtovi hneď úsmev zamrzol a hneď či som ochotná sa podrobiť dychovej skúške. Ja som sa len smiala lebo malý sa na mňa nahneval že ja som pila pri obede Kofolu a jemu som kúpila džús.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
reddflowerlife
3. jún 2023

Ked nam niekto v noci porozbijal okna kamenom a prisli policajti a povedali nam : Pani a co si myslite ze s tym urobime? My niesme CSI MIAMI ze zoberieme otlacky prsta z kamena .
Druha situacia bola ked nam niekto posprejoval grafitti sprejom dvere a stenu, na policii nam povedali ze nemozeme dat trestne oznamenie lebo to nie je utok na nas 🤣🤣

janulka1802
3. jún 2023

@sheila121 hm, si zakročila do bitky 10 chlapov???

77daniela77
3. jún 2023

Nam vykopli vchodove dvere z ulice v centre Kosic,nedaleko je mestska kamera,chceli sme aby sa oni pozreli do zaznamu ze kto to bol a ako sa to stalo.....musela som napisat ziadost na ktoru mi odpisali A4 ze nemam pravo to zistovat,lebo ochrana volajaka tych ludi.....no do ri ti,tak platime kadejake odvody,sme slusni a oni ochranuju zlodejov!😎Pomahaju a chrania,ale koho teda?!?

vela02
3. jún 2023

@sheila121 raz som od niekoho počula že ich nazval pokemoni, odvtedy ich tak volám. To su ľudia bez vzdelania bohužiaľ, jednoduchí, ktorí síce nemajú žiadne pravomoci okrem davania papuč na auto, ale aj tak sa nesú ako pávy 😀 česť výnimkám samozrejme, ale tých je veľmi malo…. Keď si h..no mysli že je torta…

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ankare
3. jún 2023

Iba pozitívne mám.

olimuc
3. jún 2023

Nevsimla som si co za auto ide vedla mna a telefonovala som … 2 taki mladi hipsteri na vymakanom BMW nieco ukazovali a vystartovali ako Zavodnici … ja so starym Golfom .. co im sibe… nejak som ich zrazu mala znovu vedla seba .. potiahli dopredu, ja nic … potom sa len rozsvietilo Follow me … Ach jaj ..doslo mi, ze policajti. Prva otazka … kde ste kupili auto… Golf = VW … trapne ticho, mate Papiere mam … eee pockajte najdem ich (dala som ich pod kobercek a zabudla som, tak som zacala vytahovat veci aj s kufra .. obzerali auto … potom sa este opytali, ci je to moj pes … ano je (50kg labrador na zadnom sedadle) neviem kolko preslo casu a stale som hladala Papiere. Jeden sa opytal kam idem… tak som mu povedala zazelal mi stastnu cestu. A odkracal. Ten druhy pozeral ako neviem zavret kufor a s komentarom upracte si auto odkracal … hanbila som sa ako pes (mala som Spanielsku SPZ ) takze asi usudili ze som uplny blb

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
romanka06
3. jún 2023

@elizabet173 ešte som nepostrehla 😆

romanka06
3. jún 2023

@ruzovakobyla1 no keď píšeš blbosti tak vidíme kto je na hlavu 😃

3petka
3. jún 2023

Môj najhorsi, mala som asi 3 dni vodicak a kamarát mi požičal auto do mesta. Hneď ako som vošla do mesta kúsok pred parkoviskom má zastavila hliadka. Len bežná kontrola. No policajt má chcel pokutovať že auto nemá katalyzator a ja tým pádom nemam platnú ek. Po asi pól hodine telefonovania s kamosom a dohadovania s policajtmi to fizel v technickom našiel. Tak som bola voľna. No v ten večer asi o 2 hodiny neskôr má znovu zastavili policajti a tento krát má pucoval že mi nesvieti predne svetlo. A že si ho mám hneď opraviť… no nejak má pustil ale z toho všetkého som bola taká vystresovaná že radšej som šla už domov. A taký pekný vecer to mohol byt

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená