Najlepšia diskusia v roku 2022
Takto na konci 2022 kratka sumarizacia: V ktorej teme ste si najlepsie podiskutovali?
Za mňa to bola téma o narcistoch, manipulátoroch, nevedela som, že existuje táto diagnóza.
Neviem či som si podiskutovala ale o tej čo rodí ako jabloň bola pamätná 😂😂
Ja si pamatam tu kde mamka nechcela pochopit/prijat ze jej pracovne vytazeny 30 rocny syn chce oslavit narodeniny s priatelkou, a nejavi zaujem o jej tortu a navstevy
Diskusia neviem, ale najviac si pamatam tu entitu, co ako reakciu na komenty v diskusiach a na stene posielala srdiecka s textom “modlim sa za teba” 😂🤌.
anonyma co kazde dva tyzdne cca zaklada temy o farbe svojej stolice (zlta, hneda, zlte na papieri atd
Najlepsia bola ta, kde sa muz pytal na spravanie svojej zeny, ktora zacala odmietat sex, hoci predtym im to velmi fungovalo, on pomahal s domacnostou a velmi spbre zarabal. Nakoniec zistil, ze zena si vypisuje s niekym, ale vraj nemali spolu nic. Odrazu chcela vsetko zachranovat... Strasne by ma zaujimalo ako tato rodinka dopadla. Mali tusom aj dcerku
Za mna bola top tiež i žene čo mala prejsť na spoločný účet so svokrickou a muž bol s tým ok :D oh myyy :D Snad to dobre dopadlo
ja si pamätám tú ženu, čo robila všetko za muža, ktorý chodil za "jej" peniaze (on štátny úradník, ona podnikateľka) bicyklovať s kamošmi a ona to už všetko nedávala, aj biznis, aj deti, aj lenivého muža... po nejakom čase sa ozvala, že sa dochrámal na biku alebo lyžiach, už neviem. čiže hoci sa ho snažila opustiť, aj tak to všetko zostalo po starom na nej.
Ta zena co si mala zrusit svoj ucet a zit v sekte so svokrovcami a svagrovcami. Ako bolo pisane v prvom komente. 100x uz som si na to spomenula a straaasne by som chcela vediet, co vsetko sa to chúďa ziena dozvedelo a velmi by som jej priala happyend.
No tak mňa momentalne dojala otazka ci neublíži organ v kostole a hlasny spev babatku v brusku, lebo mala odopnutu bundu☝️
@zdenkastanka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣nieeeee to fakt? 🙈🙈🙈
@katuskamala1 jj, pozri si, je to celkom cerstve😄
Pani ktorej chudák chlap musel pozerať na susedkine silikóny 😂
@smajliica joooj na to som skoro zabudla . Chudák chlap co po prichode domov z práce videl vsade susedine cecky (tak to opisovala autorka) vysla na balkon a cecky. A hompalajuci sa ud vo virivke.ta diskudia mala cez 20 stran🥳😁😁
@smajliica anoo ale on tusim nesmel. ci myslis inych? ja tych co byvali v byte v RD a susedia mali byt so zahradou pod mini ci tak nejako 😀 a tusim chodil aj sused po zahrade
@zdenkastanka ano tak asi vsetci to iste myslime 😀
celkom zaujime by bolo keby admini dali nejaky "TOP modreho konika" ako diskusia s najviac prispevkami, najlajkovanejsia fotka, najzdielanejsi status... ani sa nemusia snazit, toto im vyhodi system automaticky
A co cicamica a jej zivotne patalie? 🙂
Bolo to niekolko diskusii, neboli sice super, ale mal by sa jej udelit nejaky titul za to, ze to tu s nami zdielala.
Mňa dnes zaujala tema, ako musí snúbenica vrátiť zásnubný prsteň svokre lebo je to rodinné dedičstvo 😂😂
@zuzanka.zuzu On si chcel oddýchnuť po robote pri okne a nemohol kvôli susedkiným vnadom 😂 mňa dostala tá formulácia, že nemôže oddychovať
Mňa by zaujímalo, ako dopadla tá žena, ktorej manžel namiesto služobnej cesty odprevadil svoju bývalú spolužiačku na víkendový pobyt, aby sa tam sama nenudila. Konkrétne písala sestra tej manželky.
@oblecenie99 jj to by ma tiez zaujimalo.. podla mna ho nechala vyhnit a prichylila ho naspat ...
Mne sa pacila najviac diskusia kde mlada mamicka na materskej trpela s muzom co ju ekonomicky tyral. A myslela si ze rodicia budu na jeho strane. No posluchla nase ( viacere sme jej to radili)rady povedat vsetko rodicom.. a ona to urobila . A rodicia ju podrzali a pomohli kupili jej byt stym ze im to nejak casom splati. To bola jedna z mala zien co ozaj nieco urobila aby zmenila svoj zivot. Hoc len zdoverit sa rodicom.A za par dni bola preč od tyrana. Hoci ju uz tak manipuloval ze nevedela ci mà pravdu on ci ona je “zla.” To bola jedna z mala didkusii co mala ozaj zmysel . A je vzor pre ine ze kto hlada cestu , najde. 😄a tych odveci tem je tu kazdy den dost .
@zuzanka.zuzu pamätám si ju.To bol zaujímavý príspevok ako môže chlapovi prepnúť v kríze stredného veku.
Najlepsia diskusia a nielen tohto roka, ale celkove bola kde zena hladala zmysel zivota. Skoncilo sa to uzasnou a fascinujucou debatou o teorii relativity, genetike, viere, astronomii, evolucii a kope dasich tem.
Ja si spomínam na diskusiu, kde žena riešila muža, ktorý minul celoživotné úspory na kúpu drahého auta. Bez jej súhlasu a vedomia. On sa zdul, že nie je Happy ako on a odišiel na aute na dva dni preč. Zaujímalo by ma ako dopadli :D

neviem či som si podiskutovala, ale dievčina čo si chcela dať vytrhať zuby kvôli orálnemu sexu a potom ešte pani, čo jej svokra kázala zrušiť si účet, že budú mať spoločný rodinný aj so švagrovcami👍obidva perly