icon

Najlepšia zrnková káva

sandra151
24. jan 2021

Ktorá je podľa vás úplne naj? Odporučte 🙂

Strana
z2
pribinak
24. jan 2021

ILLY

misiatko81
24. jan 2021

cafe del dodge

queen_mary
24. jan 2021

Najlepsia ziadna. Kazdemu podla chuti. Niekto ma rad horkejsiu, niekto kyslejsiu. Treba skusat a najst sin u svoju.

kakakina
24. jan 2021

Pre mna chicco doro

nina255
24. jan 2021

@sandra151 goriffee ! Najlepsia...pripadne Lavazza zlata je tiez super 🙂

adelaida33
24. jan 2021

Za mňa Popradská špeciál.

janynyna
24. jan 2021

Za mňa Tchibo Brazil Mild. Nezaťažuje žalúdok a nevytvára kyselinu.

zuzuliennka1
24. jan 2021

donedavna Lucaffee, teraz sme presli na Goriffee - najlepsia

katkaba1
24. jan 2021

Portiolli alebo Trieste

tosomja
24. jan 2021

Popradska, alebo Lavazza

evka_s
24. jan 2021

@sandra151 nejlepší z malých lokálních pražíren, kde je káva vždycky čerstvá a berou ji od ověřených malých pěstitelů. A potom už jaká komu vyhovuje, já třeba piju jen kávy ze střední Ameriky - Kostarika, Dominikánská republika, Kuba, Honduras...jsou lehké, sladké, bez kyseliny. Afrika má větší aciditu a sílu, Ásie je na mě moc výrazná chuťově

enoula
24. jan 2021

Barzzuz, zlate zrnko

jukapo
24. jan 2021

@sandra151 pre mňa Mauro. Mám radšej kyslejšie než horkejsie. Vždy san k nej po rôznych experimentoch vrátime.

ketrint
25. jan 2021

Ja striedam... teraz som namotana na Kolumbiu zo Zlateho zrnka 😊

nikazuz
25. jan 2021

Aj za mna Popradska. Ale je aj rozdiel v akom kavovare si ju robim. Doma mam iny ako v robote, kava ta ista a chuti rozdielne.

janynyna
25. jan 2021

@nikazuz niekedy robí zozdiel v chuti kávy aj voda.

simca06022011
25. jan 2021

Ja nemam rada kysle espresso, mam rada ked su silne a huste, az kremove. Ale na tento vysledok vplyva aj kavovar, voda, teplota.. cize nie vzdy moze za to, ze to mam "kysle" druh kavy...
Ked sme ju pouzivali, za mna bola top Pellini. Milo prekvapena som bola popradskou. Inak ostatne mi prisli rovnake (jasne, chut je ina, zalezi od druhu kavy, prazenia... ale to uz podla popisu si clovek vyberie), niektore s rozdielnou chutou, pripadne nietkore ani penu neurobia. Posledne som si v Tchibo nechala zmliet African Blue a to je taka neskutone vonava kava :D ale neviem,ci to tak vsetky vonaju... pouziavla som ju iba na klasiku zalievanu, takze ako z nich chuti espresso neviem. Urcite by som tchiibo zrnkovky vyskusala na espresso, alebo nejake barista rady.

mpg
25. jan 2021

@simca06022011 Už som pila rôzné kávy, v poslednom čase sa mi najviac páči Jacobs Barista Americano, tam sa také horké kávové častice rozpúšťajú postupne .

deyna
25. jan 2021

Cafepoint, z výberových kav Guatemala, alebo italcaffe

dennoc1312
25. jan 2021

BARZZUZ BRAZILIA, TOPKA

dadus841
25. jan 2021

Mam overenú kávu trosku je drahšia ale keď kvalitnú tak si radšej priplatim a mam kvalitu
https://kavoholik.sk/127-zrnkova

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
sebaobrana
21. jan 2022

Ja zvycajne objednavam kavu zo stranky www.svetkavy.eu. Najviac nam chuti CUBA, ale maju na vyber aj kyslejsie komu chutia.

madeincssr
6. mar 2024

Ozivujem stare vlakno: damy/pani, prosim poradte 1kg zrnkovu kavu (hoci aj tie "ich" obchodakove znacky), ktora je LACNA a pritom slusna (nie prilis spalena, nie prilis horka, nie kysla, radsej jemna s coko odtienmi). Nema napr. Lidl nejaku lacnu a dobru? Poprosim nie extremne narocnych kavickarov, nizka cena je v mojom pripade dolezita. Ked tak do sukromnej spravy. Dakujem.

zuzuliennka1
6. mar 2024

@madeincssr pisem 🙂

madeincssr
6. mar 2024

@christie11 dakujem za tip na tu L'OR Brazil.

Strana
z2