Najlepšie detské hlášky, ktoré vás rozosmejú
Ja pridám jednu od môjho syna,keď mal 4roky a čakala som druhé dieťatko (dcérku):
Mami a dievčatá v brušku plávajú v ružovej vode a chlapci v modrej? 😂
Zubarka sa ho pytala, ze kolko ma rokov. Odpovedal 5. Potom sa ho spytala, ze kedy bude mat 6. Bez zavahania pohotovo odpovedal, ze na dalsie narodeniny.
mami a vies preco mame na semafore stale zelenu?
....lebo mame zelene auto 😂😂😂
@pe_mi cez leto sme mali varenu kukuricu a priatel len tak zo srandy, ze ci nedame aj malej, 5 mesacnej, ja hovorim, ze nie, nemoze, este by sa zadusila, mozno o rok. na druhy den sli babka s dedkom pre starsiu 4 rocnu do skolky a ona im zahlasila: tato chce na buduci rok zadusit Katku kukuricou 🤦🤦😂😂
moja neter ma kamarátku v škôlke a jej mama je indiánka z indianska. Pôvodne Indka z Indie.
Naša Emka v Decathlone zahlásila: Ja by šom to aj oplatila ale mám len česke. Pobavila aj ľudí čo tam boli.
v stanku dala teta dcere cukrik. Ja na nu "co sa povie?" a dcera "Ešte"
@pe_mi Nech sa páči, tu je toho viac, ako dosť: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/perly-nasich-deticiek-vase-zazitky-a-trapasy/
@adka3321 tak toto je bohovske 😃😃😃
@pe_mi syn mal napísať na písomke samca mačky
a napísal "MAČIAK"
Moja vtedy osem ročná dcéra zahlásila po jednom pubertálnom výpadku svojho brata ,,ja nikdy tu pubertu nechcem ,keď vidím čo to s ním robí,,🙈😂😂😂. V tom momente som vybuchla smiechom a zabudla som aj na to že mi papuluje😄
My sme minule prišli ku nasim, zaparkovala som auto pred domom a moja 3 ročná mi hovorí ze mamina co si sa tu postavila ako palacinka 😀 manžel jej často hovorí keď si niečo vynucuje tak začne skákať a vymýšľať tak jej povie ze co sa trasie ako drahy pes a mala si to upravila podľa seba....povie ze sa trasie ako dlhý had 😀
Dievčatá mali 4 roky. . Vianocny večer. My s ockom sme vykostovali rybu aby sme sa mohli najesť všetci spolu v kľude . Jedna prišla nakukla do kuchyne a kričí druhej. Poď dole oni už jedia 🤷
@pe_mi nechce sa mi to znova pisat,tak len z mojej spomienky na fb:
@pe_mi moja prostredná si porovnavala ceny na výrobku v eurách a v českých korunách. A keď zistila, že v eurách je to o trochu drahšie, tak mi vravi:"Mami,tak toto nie! najblizsie,ked pôjdeme na nákup, tak budeme mluvit česky, nech to mame lacnejsie." A najmladšia, po dlhom vysvetľovaní, že kto je Mikuláš, sa jej pýtam, že "" no a čo povieš Mikulášovi, keď k nám príde? "A ona automaticky:" Daj mi to do čižmy! " Ja som myslela na poďakovanie 😊 A najstaršia vysvetľovala babka, keď bola ešte malá, že:" Mamka mi kúpila sandalky, ale sú mi trochu veľké, lebo keby mi boli akurát, boli by mi male"🤣
Moj 3 a pol ročný dostal otázku: Vieš ako sa volá dedo? Igor. A baba? Ježibaba 🤭
@veronikaa4495 Mne toto vtipné vôbec nepríde…Ale že absolútne…
Ked sme boli mali, bol u nas na navsteve prababkin brat, mal takmer 90 a maly brat povedal: "som zvedavy kedy umries." Deti no
Ja by som nechcel rodiť lebo to by ma fest bolelo brucho🤷♀️🤷♀️🤷♀️😎
U nás minulý týždeň... 5 ročný syn: ako je to super, ze mame dve autá, nemusím chodiť zo škôlky pešo keď prší. Ja na to: vidíš, preto musí tato chodiť do práce, niekedy robi dlho do vecera, aby sme mohli mať dve autá, lebo ja teraz nezarabam (som na rodičovskej s mladším) a jeho odpoved: ale z pokladnice berieš 🤭
Bola som týždeň pred pôrodom a čosi sme sa pochytili s mužom , po krátkej výmene názorov mi 8 ročná dcéra vraví , ja by som veru toho muža ( jej otca ) potrestala .A sa jej pýtam a to ako ? A ona sa na mňa úplne vážne pozrela - no jednodcho , oznámila by som mu že si ešte rozmyslím či vôbec budem rodiť to jeho dieťa.
My sme boli včera s deťmi zo školy na prechádzke a pri vstupe na poľnú cestu sa jeden chlapček pýta, že čo budeme robiť, keď stretneme jedovaté prasa , tak sme sa pobavili na tom
Syn ked mal 3r sa velmi čudoval “ mami ty tiez prdiš?” Som mu zobrala iluzie dokonalosti 😄
robila som si kavu a syn 5 rocny sa ma pyta ci si robim skofeinovu alebo bezkofeinovu :D
@maca2017 dobre 😄 dcere som povedala ze to je parfem.😂a raz som mu povedala ze vzdy ked prdne grgne mà povedat excuse me! Ale potom zacal 10x denne z nicoho nic excuse me !!som sa opravila ze len v tedy ked je to pocut alebo citit inak sa moze tvarit ze nic 😇Lebo nemusim vediet o kazdom jeho prde.