icon

Najlepšie detské hlášky, ktoré vás rozosmejú

pe_mi
23. nov 2023

Ja pridám jednu od môjho syna,keď mal 4roky a čakala som druhé dieťatko (dcérku):
Mami a dievčatá v brušku plávajú v ružovej vode a chlapci v modrej? 😂

Strana
z2
veronikaa4495
Odpoveď bola odstránená
zuzanaete
23. nov 2023

Zubarka sa ho pytala, ze kolko ma rokov. Odpovedal 5. Potom sa ho spytala, ze kedy bude mat 6. Bez zavahania pohotovo odpovedal, ze na dalsie narodeniny.

marci77
23. nov 2023

mami a vies preco mame na semafore stale zelenu?
....lebo mame zelene auto 😂😂😂

adka3321
23. nov 2023

@pe_mi cez leto sme mali varenu kukuricu a priatel len tak zo srandy, ze ci nedame aj malej, 5 mesacnej, ja hovorim, ze nie, nemoze, este by sa zadusila, mozno o rok. na druhy den sli babka s dedkom pre starsiu 4 rocnu do skolky a ona im zahlasila: tato chce na buduci rok zadusit Katku kukuricou 🤦🤦😂😂

alickapusinka
23. nov 2023

moja neter ma kamarátku v škôlke a jej mama je indiánka z indianska. Pôvodne Indka z Indie.

bloger
23. nov 2023

Naša Emka v Decathlone zahlásila: Ja by šom to aj oplatila ale mám len česke. Pobavila aj ľudí čo tam boli.

veronikaa4495
Odpoveď bola odstránená
negymama
23. nov 2023

v stanku dala teta dcere cukrik. Ja na nu "co sa povie?" a dcera "Ešte"

simona92101
23. nov 2023

@adka3321 tak toto je bohovske 😃😃😃

medulienka81
23. nov 2023

@pe_mi syn mal napísať na písomke samca mačky
a napísal "MAČIAK"

kamatopo
23. nov 2023

Moja vtedy osem ročná dcéra zahlásila po jednom pubertálnom výpadku svojho brata ,,ja nikdy tu pubertu nechcem ,keď vidím čo to s ním robí,,🙈😂😂😂. V tom momente som vybuchla smiechom a zabudla som aj na to že mi papuluje😄

4stanka4
23. nov 2023

My sme minule prišli ku nasim, zaparkovala som auto pred domom a moja 3 ročná mi hovorí ze mamina co si sa tu postavila ako palacinka 😀 manžel jej často hovorí keď si niečo vynucuje tak začne skákať a vymýšľať tak jej povie ze co sa trasie ako drahy pes a mala si to upravila podľa seba....povie ze sa trasie ako dlhý had 😀

sonka333
23. nov 2023

@pe_mi dcéra keď mala 12 rokov a šla vonku a keď sme sa jej snažili márne volať a ona to nedvíhala ,po príchode domov sme sa jej pýtali prečo nedvíhala telefón a ona že:no preto lebo nemám kredit 😃...este dodám že mala dávno a riadne vysvetlené všetko ohľadom telefonovania 😁

macilaci
23. nov 2023

Dievčatá mali 4 roky. . Vianocny večer. My s ockom sme vykostovali rybu aby sme sa mohli najesť všetci spolu v kľude . Jedna prišla nakukla do kuchyne a kričí druhej. Poď dole oni už jedia 🤷

rebellefleur
23. nov 2023

@pe_mi nechce sa mi to znova pisat,tak len z mojej spomienky na fb:

nika23t
23. nov 2023

@pe_mi moja prostredná si porovnavala ceny na výrobku v eurách a v českých korunách. A keď zistila, že v eurách je to o trochu drahšie, tak mi vravi:"Mami,tak toto nie! najblizsie,ked pôjdeme na nákup, tak budeme mluvit česky, nech to mame lacnejsie." A najmladšia, po dlhom vysvetľovaní, že kto je Mikuláš, sa jej pýtam, že "" no a čo povieš Mikulášovi, keď k nám príde? "A ona automaticky:" Daj mi to do čižmy! " Ja som myslela na poďakovanie 😊 A najstaršia vysvetľovala babka, keď bola ešte malá, že:" Mamka mi kúpila sandalky, ale sú mi trochu veľké, lebo keby mi boli akurát, boli by mi male"🤣

alexandra336
23. nov 2023

Moj 3 a pol ročný dostal otázku: Vieš ako sa volá dedo? Igor. A baba? Ježibaba 🤭

nikoletta1712
23. nov 2023

@veronikaa4495 Mne toto vtipné vôbec nepríde…Ale že absolútne…

jakoma
23. nov 2023

Ked sme boli mali, bol u nas na navsteve prababkin brat, mal takmer 90 a maly brat povedal: "som zvedavy kedy umries." Deti no

lamonita
23. nov 2023

Ja by som nechcel rodiť lebo to by ma fest bolelo brucho🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😎

e3v3a3
23. nov 2023

U nás minulý týždeň... 5 ročný syn: ako je to super, ze mame dve autá, nemusím chodiť zo škôlky pešo keď prší. Ja na to: vidíš, preto musí tato chodiť do práce, niekedy robi dlho do vecera, aby sme mohli mať dve autá, lebo ja teraz nezarabam (som na rodičovskej s mladším) a jeho odpoved: ale z pokladnice berieš 🤭

subartic
24. nov 2023

Bola som týždeň pred pôrodom a čosi sme sa pochytili s mužom , po krátkej výmene názorov mi 8 ročná dcéra vraví , ja by som veru toho muža ( jej otca ) potrestala .A sa jej pýtam a to ako ? A ona sa na mňa úplne vážne pozrela - no jednodcho , oznámila by som mu že si ešte rozmyslím či vôbec budem rodiť to jeho dieťa.

jj_anka
24. nov 2023

My sme boli včera s deťmi zo školy na prechádzke a pri vstupe na poľnú cestu sa jeden chlapček pýta, že čo budeme robiť, keď stretneme jedovaté prasa , tak sme sa pobavili na tom

miadi
24. nov 2023

Syn ked mal 3r sa velmi čudoval “ mami ty tiez prdiš?” Som mu zobrala iluzie dokonalosti 😄

veronikaa4495
Odpoveď bola odstránená
h2
24. nov 2023

@miadi Jasné, že neprdíš. Maminky predsa neprdia! Keď niečo počul, či nebodaj cítil, musel to byť niekto iný. 😄

tana85
24. nov 2023

robila som si kavu a syn 5 rocny sa ma pyta ci si robim skofeinovu alebo bezkofeinovu :D

maca2017
24. nov 2023

@miadi Aj môj sa čudoval. TY si prdla? Ja že nie, to moja ritka rozpráva. Od vtedy všade hovorí že maminky neprdia, im rozpráva ritka 😊😊😊

miadi
24. nov 2023

@maca2017 dobre 😄 dcere som povedala ze to je parfem.😂a raz som mu povedala ze vzdy ked prdne grgne mà povedat excuse me! Ale potom zacal 10x denne z nicoho nic excuse me !!som sa opravila ze len v tedy ked je to pocut alebo citit inak sa moze tvarit ze nic 😇Lebo nemusim vediet o kazdom jeho prde.

Strana
z2