Najlepšie hračky nášho detstva
U mna to bolo mončici - piskala, ked som ju stlacila – a smrdela tak zvlastne gumovo. Spavala so mnou, sadala si so mnou k veceri, bola mojim dietatom, ked som sa hrala na mamu. Odloženu aj vsak nemam
Bábika,čo vyzerala ako bábätko, kúpili mi ju rodičia,keď som šla do školy,ako "rozlúčku"so škôlkou. A stále ju mám odloženu,má už vyše 36 rokov. Volala som ju Adelka 😃
Tamagoči, ktorý mi umrel hneď po dni 😭🤭.
Tamagoči, ktorý mi umrel hneď po dni 😭🤭.
@zuzanita1609 tie mi umierali stále,vždy som len tú kostricku našla 😃😃 tak ma to naštvalo a hodila som ho raz do kontajnera,to bol jediný pokus o starostlivost o tamagoči u mňa
Kuchárske knihy😁 nevedela som čítať, ale fotky som pozerala. Hračky ma nebavili.
Ja som ich mala dosť. Či mončičákov, nejakých starých plyšákov ale aj bábiky. Doteraz niektoré mám ešte u rodičov.
Lego (vlastne som teraz zistila, že som nemala originál ale tu Chevu") a drevené kocky.
@zuzanita1609 tie mi umierali stále,vždy som len tú kostricku našla 😃😃 tak ma to naštvalo a hodila som ho raz do kontajnera,to bol jediný pokus o starostlivost o tamagoči u mňa
@jaskolka Pamätám si,ako dlho som prehovárala tatka,nech mi kúpi tamagoči,že to bude skúška,mať zvieratko,aj keď doma sme mali kravky,kone, prasiatka,sliepky,zajov atd 😄. Ale ja som chcela mať svoje zvieratko a nakoniec keď mi ho kúpili, celá šťastná som bola. Potom prišli chalani a dievčatá z dediny,že sa ideme hrať na indiánov, celý deň som bola von,úplne som naň zabudla a na druhý deň už mu "srdiečko nebilo". Sa mi zdá,že aj plakala som 😆.
Ja som milovala papierové bábiky čo sa dali obliekať, puzzle so zvieratkami, ružovú stavebnicu a takú detskú ružovú plastovú poličku v tvare srdiečka na nožičkách, farby na sklo tie mám aj teraz, omaľovánky, korálky a barbie s nábytkom. Inak sme mali naozaj dosť hračiek q rada som sa s nimi hrala
Aj ja som mala toho bledomodreho.Dodnes si pamätám tu radosť, keď som ho pred Vianocami nasla schovaneho u našich v skrini. 🙂
Tatus Matúš . Mama Anka . Ježko Dežko - plyšoví ježkovia a sestričku Evicku
som nemala 😭

ja také nič nemám. dieťa malo plyšového zajaca. ten s nami pochodil po svete ..