Najmama. Pridajte sa a porozprávajme sa
Čaute kočky, túto tému som začala na to, aby sme sa mohli porozprávať a vymeniť si skúsenosti, trápenia a radosti počas našej tehotnosti a aj po nej 😉 . Budem rada, ak sa do tejto témy zapojíte.
@linddi Ahoj, tiez dufam, ze sa Martinka este na tomto fore objavi a ze tento "nestastny pokus" jej partnera o riesenie problemov, ju neodradi od toho, aby si s nami nadalej pisala a tak ako doteraz vnasala sem kopec pozitivnych a milych myslienok 🙂 Takisto prajem prijemne sviatky 🙂
ajojte kocky dufam aj ja ze sa zajtra Martinka ozve a je mi to luto ze sa partner snazil riesit takto problemy ☹ ☹ ake ste mali sviatky kocky 😀
@petulka83 ,ja dost neskoro,myslim az okolo 22t.t.pri prvom a pri druhom v 19tt.Ale ja som silnejsia 🙂 ,takze sa to muselo predrat cez tuk 😝 !Tak a mame po sviatkoch,malemu je vdakabohu lepsie a mame krasnych 22dni do narodenia babetka,a maly sa dnes prvy krat sam pytal na nocnik,a aj sa vycikal 😀 😀 😀 !!!Krasny den!
Ahoj Martinka ako sa mas?ako si sviatkovala 🙂 dlho si sa neozvala?
ahojte kocky ako sa dnes citite?co robia drobcekovia v bruskach?aky ste mali den?
Ako vidim Martinka sa asi uz neozve co mi je velmi luto,je to skvela baba s ktorou sme si dobre pokecali,ale bola by som rada keby sa uz ozvala a popisali by sme si svoje novinky:D
tak sa kocky drzte a ozvyte sa co mate noveho 🙂)
Ahojte babenky,mne sa to uz krati,a uz ma trapi skoro vsetko,ale najviac ta moja nestastna zaha!V noci skoro vobec nespim,raz ma bolia krize,potom sa bolest presunie do podbruska a nakoniec mi vylezie kyselina az do krku,a uz mam dospate!Chudacik moj manzel,tiez sa asi tesi ked uz ma odvezie a poriadne sa vyspi 😀 😀 .Ale uz to mam len za par,vy si este pretrpite aj letne horucavy ☹ !Krasny dnik,a Martinka pripoj sa!!!!!!! 🙂
@kakakina tak to ti nezavidim to trapenie ☹ ale uz sa ti to naozaj krati a budes mat drobca uz v naruci 😎 a manzel sa aspon na tych 4-5 dni vyspi a prespi lebo potomu zac 😎 nu dalsie noci nevyspatosti ☹ ale aj tie potom prejdu ked si babo najde svoj rezim a ty s nim 😀 no ja si az tie letne horucavy neuzijem ake su na SVK tu mam ideal leto max.28-30C je tu v 😀 iac nie 😀 😀 😀 akurat uz druhy den mame eroticky vzduch 😀 😀 ako keby som byvala pri mastali 😀 😀 ale da sa to vydrzat xixi no my uz mame druhy uspesny pokus do nocnika za sebou 😀 😀 tak sa Katka drz
a vy kocky napiste novinky 🙂)
Tak ako maminky,my uspesne zvladame nocnicek,a pomalicky cakame na ten Velky den 🙂 !Dnes nam tu snezi,neuveritelne,a ja ze zima je uz daleko za nami.Co mate nove vy?Lija,vy super zacinate tak skoro na nocnik,my doteraz sme len nevinne okolo neho chodili.Krasny dnik prajem 🙂 !!!!
@kakakina no obcas si na neho sadne ale cim skor si na neho zvykne tym lepsie 😉 mam synovca ktory bude mat 2 roky a ten sa nocnika boji ako cert svätenej vody 😉 no u nas snezilo v utorok ale zato sa vyrazne ochladilo cez noc tu mame 0-2C a cez den okolo 8C co je dost chladno oproti 3 tyzdnam teplucka co sme tu mali 😖 ako vidim uz sa ti to krati a cakas kazdy chvilku kedy to na teba pride 😎 no my cakame teda chlapceka tak Lijus bude mat mladsieho braceka 😀 Pekny dnik Vam maminky a uzivajte si svojich drobcov
Martinka ozvy sa prosim ta 😵
@lija15 ,este jeden den.Zajtra rano mam nastup,a neviem ci zajtra alebo v stredu mi budu robit sekciu.Jooj aj sa tesim,aj sa bojim,a najhorsie je ze ked som rano pozrela na maleho,vyhrkli mi slzicky,ved budem minimalane č dni bez neho,este sme neboli od seba viac ako pol dna ☹ !!!
@kakakina tak budem drzat palce ja som to uz odlucenie raz mala ked bol manzel s malou na 3 dni na SVK to bolo teda prvy den ako tak som zvladla,lebo som upratovala a na druhy den som uz sa nudila a vtedy to prislo plac a plac no nieco hrozne,ale neboj zvladnete to obaja maly sa aspon vyjasi s tatikom a trosku si od teba odvykne a ty sa zatial zoznamis s drobcom 😀 😀 😀 neboj dobre to dopadne 😀 😀

@kakakina Ahoj 🙂 presne tak, suhlasim s tebou.... kazda mame svoje mensie - vacsie problemy a urcite ich nerozoberame verejne v diskusnej skupine....tu sa tesime z nasich rastucich brusiek a vacsina z vas uz aj so svojich deturencov 🙂 kedy si zacitila prve pohyby babatka?