icon

Najmama. Pridajte sa a porozprávajme sa

furniture
14. apr 2011

Čaute kočky, túto tému som začala na to, aby sme sa mohli porozprávať a vymeniť si skúsenosti, trápenia a radosti počas našej tehotnosti a aj po nej 😉 . Budem rada, ak sa do tejto témy zapojíte.

Strana
z6
petulka83
25. apr 2011

@kakakina Ahoj 🙂 presne tak, suhlasim s tebou.... kazda mame svoje mensie - vacsie problemy a urcite ich nerozoberame verejne v diskusnej skupine....tu sa tesime z nasich rastucich brusiek a vacsina z vas uz aj so svojich deturencov 🙂 kedy si zacitila prve pohyby babatka?

petulka83
25. apr 2011

@linddi Ahoj, tiez dufam, ze sa Martinka este na tomto fore objavi a ze tento "nestastny pokus" jej partnera o riesenie problemov, ju neodradi od toho, aby si s nami nadalej pisala a tak ako doteraz vnasala sem kopec pozitivnych a milych myslienok 🙂 Takisto prajem prijemne sviatky 🙂

lija15
25. apr 2011

@kakakina no tu to neuznavaju tskze som mala oddychovku po weekende 😀 😀 akurat mam pocit ze na dcerku nieco lezie zatial ju len pozorujem a nerobim prehnane zavery mozno nema svoje dni koli zubkom ☹ ☹

lija15
25. apr 2011

ajojte kocky dufam aj ja ze sa zajtra Martinka ozve a je mi to luto ze sa partner snazil riesit takto problemy ☹ ☹ ake ste mali sviatky kocky 😀

kakakina
26. apr 2011

@petulka83 ,ja dost neskoro,myslim az okolo 22t.t.pri prvom a pri druhom v 19tt.Ale ja som silnejsia 🙂 ,takze sa to muselo predrat cez tuk 😝 !Tak a mame po sviatkoch,malemu je vdakabohu lepsie a mame krasnych 22dni do narodenia babetka,a maly sa dnes prvy krat sam pytal na nocnik,a aj sa vycikal 😀 😀 😀 !!!Krasny den!

lija15
26. apr 2011

@kakakina tak gratulujem k uspechu 😀 😀 tak sa ti krasne kratia dni cakania uz za chvilku budes drzat babo v naruci 😀 😀

petulka83
26. apr 2011

@kakakina Fuha ....tak uz len 22 dni, ako spieva Zbirka .... blahozelam a prajem aby ti presli co najprijemnejsie 🙂

lija15
26. apr 2011

Ahoj Martinka ako sa mas?ako si sviatkovala 🙂 dlho si sa neozvala?

lija15
28. apr 2011

ahojte kocky ako sa dnes citite?co robia drobcekovia v bruskach?aky ste mali den?
Ako vidim Martinka sa asi uz neozve co mi je velmi luto,je to skvela baba s ktorou sme si dobre pokecali,ale bola by som rada keby sa uz ozvala a popisali by sme si svoje novinky:D
tak sa kocky drzte a ozvyte sa co mate noveho 🙂)

kakakina
28. apr 2011

Ahojte babenky,mne sa to uz krati,a uz ma trapi skoro vsetko,ale najviac ta moja nestastna zaha!V noci skoro vobec nespim,raz ma bolia krize,potom sa bolest presunie do podbruska a nakoniec mi vylezie kyselina az do krku,a uz mam dospate!Chudacik moj manzel,tiez sa asi tesi ked uz ma odvezie a poriadne sa vyspi 😀 😀 .Ale uz to mam len za par,vy si este pretrpite aj letne horucavy ☹ !Krasny dnik,a Martinka pripoj sa!!!!!!! 🙂

lija15
28. apr 2011

@kakakina tak to ti nezavidim to trapenie ☹ ale uz sa ti to naozaj krati a budes mat drobca uz v naruci 😎 a manzel sa aspon na tych 4-5 dni vyspi a prespi lebo potomu zac 😎 nu dalsie noci nevyspatosti ☹ ale aj tie potom prejdu ked si babo najde svoj rezim a ty s nim 😀 no ja si az tie letne horucavy neuzijem ake su na SVK tu mam ideal leto max.28-30C je tu v 😀 iac nie 😀 😀 😀 akurat uz druhy den mame eroticky vzduch 😀 😀 ako keby som byvala pri mastali 😀 😀 ale da sa to vydrzat xixi no my uz mame druhy uspesny pokus do nocnika za sebou 😀 😀 tak sa Katka drz
a vy kocky napiste novinky 🙂)

kakakina
5. máj 2011

Tak ako maminky,my uspesne zvladame nocnicek,a pomalicky cakame na ten Velky den 🙂 !Dnes nam tu snezi,neuveritelne,a ja ze zima je uz daleko za nami.Co mate nove vy?Lija,vy super zacinate tak skoro na nocnik,my doteraz sme len nevinne okolo neho chodili.Krasny dnik prajem 🙂 !!!!

lija15
5. máj 2011

@kakakina no obcas si na neho sadne ale cim skor si na neho zvykne tym lepsie 😉 mam synovca ktory bude mat 2 roky a ten sa nocnika boji ako cert svätenej vody 😉 no u nas snezilo v utorok ale zato sa vyrazne ochladilo cez noc tu mame 0-2C a cez den okolo 8C co je dost chladno oproti 3 tyzdnam teplucka co sme tu mali 😖 ako vidim uz sa ti to krati a cakas kazdy chvilku kedy to na teba pride 😎 no my cakame teda chlapceka tak Lijus bude mat mladsieho braceka 😀 Pekny dnik Vam maminky a uzivajte si svojich drobcov
Martinka ozvy sa prosim ta 😵

lija15
15. máj 2011

@kakakina ajoj Katka tak co ako este kinderko?? 😀 😀 😀

kakakina
16. máj 2011

@lija15 ,este jeden den.Zajtra rano mam nastup,a neviem ci zajtra alebo v stredu mi budu robit sekciu.Jooj aj sa tesim,aj sa bojim,a najhorsie je ze ked som rano pozrela na maleho,vyhrkli mi slzicky,ved budem minimalane č dni bez neho,este sme neboli od seba viac ako pol dna ☹ !!!

lija15
16. máj 2011

@kakakina tak budem drzat palce ja som to uz odlucenie raz mala ked bol manzel s malou na 3 dni na SVK to bolo teda prvy den ako tak som zvladla,lebo som upratovala a na druhy den som uz sa nudila a vtedy to prislo plac a plac no nieco hrozne,ale neboj zvladnete to obaja maly sa aspon vyjasi s tatikom a trosku si od teba odvykne a ty sa zatial zoznamis s drobcom 😀 😀 😀 neboj dobre to dopadne 😀 😀

Strana
z6