icon

Najradšej by som sa zahrabala pod zem

zuzkka111
14. feb 2013

asi tak

Strana
z2
irriss
14. feb 2013

@strawberry17 😀 😀 😀
@natas4
koukam, ze jsme se sesly..se dnem "B"..jako za starych casu..krasne casy 😔

digysa
14. feb 2013

@irriss Nech sa paci... pomahaj. Ja som sem dala tie temy pre pochopenie situacie...ze sa to s nou taha uz dlhsie...
Mne je to inak celkovo jedno. NEdokazem jej pomoct. Nie je to v mojich silach... Tiez som ju myslim, nijako neurazila...iba som si vyvodila zaver. To je cele... Nic viac. 🙂

irriss
14. feb 2013

@digysa
myslim si, ze nejde o zadnou "stafetu". 😉
nepredavej mi prosim nic timto zpusobem.. ☹
...jen nazor..kazdy muzeme cist jeji vety jinak..kazdy zijeme jinak a jinde..kazdy se nachazime v jinem rozpolozeni a nekdo proste nema nebo si mysli, ze nema jine alternativy...
Ty jsi VZDY jednou z tech, co poradi...objektivne..proto chapu a verim Ti, kdyz se stavis s tim, ze "NE".. 😉
Je mozne, ze ja ctu zle..podle toho, jak zasadne pises..a nenasla jsem to, co jsi nasla v jejich radcich TY.. 😒

p.s. Vzdyt kolikrat jsme pomohly, zasmaly se...nakonec nastvaly se...ale pokazde!!ZKUSILY JSME!😉

strawberry17
14. feb 2013

@irriss posielam objatie
aj tym co su smutni ako ja
aj tym co su sami ako ja a nemali s kym oslavit valentina
vsetkym co mali dnes den blbec
vsetkym co maju den blbec kazdy den

irriss
14. feb 2013

@zuzkka111
Ozvi se!!! Piseme o Tobe!!! Muzes zhodntit situaci? Soucasnou? Zapomen na predesle clanky..
TED...co se deje?
Pusobi na Tbe Valentyn jako na nekoho nostalgie pri Vanocncih svatcich??
prosim Te, mluv..ja za chvili nebudu moci byt na PC.. 😎 😉

irriss
14. feb 2013

@strawberry17
Ha..ted to pisu..takze preci jen nostalgie a Valentyn..zrejme to bude i u @zuzkka111 ..zkuste se devcata nejak porozpravat vy dve..pres IP..je mozne, ze jste na stejne vlne..
Ja Valentyna necitim... 😉 😔 i kdyz je u mne Valentyn vzpominkou na syna, ktery mi maloval pod lavici ve skole srdicka....ale snazim se naopak predejit nostalgii..

strawberry17
14. feb 2013

@irriss ani ja valentin necitim, nikdy sa mi nestalo, ze by mi na valentina niekto nieco dal (sam od seba)
taky som mala dnes zly den ze som si ani nespomenula, ze je nejakeho valentina, takze u mna to urcite nie je valentinom, ale tym, ze od dnes sme sa stahovali do horsieho a neviem to prekusnut 😝 a ze malemu sa tam tiez nepaci a bol dnes totalne mimo...a kopa inych veci nesuvisiacich z valentinom
a ze sa este musime prebrodit s kocikom cez velke zaveje a ist tam spat, aj ked sa nam nechce 😝
a celkovo cely moj zivot nahouby, uz sa mi ani nechce o tom absolutne pisat

awalancha3
14. feb 2013

@digysa ......presne viem co si chcela napisat, na co upozornit, nepocitaj ale s tym, že by si tu nasla nejake hlbsie pochopenie......urobila si co sa dalo, nemozes dotycnu ani pomyselne prefackat (v zmysle, aby sa spamatala) ani ju za vlasy dotiahnut k psychiatrovi, ani jej dat injekciu na rychlejsie vyzrievanie osobnosti.....proste su typy ludi, ktoré sa radi stavaju do role obete a sebalutuju sa a potrebuju aby ich lutovali iní..... Viem, že si chcela ukazat, ze kazdy mame pravo byt niekedy obetou a polutovat sa, ale ak je to pravidelne, tak ....chapeme sa

zuzkka111
autor
15. feb 2013

ktora si to ts psychologicka ozvi sa haha tie lieky mi predpis

zuzkka111
autor
15. feb 2013

@irriss ahojik . valentin nieee.normal den 🙂.muz mi povie ze mi nic neni no citim da hrozne

didi44
15. feb 2013

@zuzkka111 .ze to je ..tazke....a ty potom ani sibacku nemas rada......ani vela vody...ani maly dvor, ci velky sibak... 😀

maruska24
15. feb 2013

baby, ja by som sa tiež najradšej zahrabala pod zem, ale myslím to vážne 😒 včera som zjedla celú bonbonieru milku, hoci ju vôbec nemám rada a potom som si len ak z nudy obzerala ten obal. A tam, že výrobca Kraft foods, Poľsko 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 ja čo v obchode hneď po záruke kuknem kto to vyrába a či tam poľsko nie je ani len v preklade, som verila v rakúsku alpskú kravičku a americký kraft, zožrala celú milku a teraz totok. 😔

zuzkka111
autor
20. feb 2013

@didi44 presne sia vystihla 🙂no fakt .nemam rada nic

didi44
21. feb 2013

...snad samu seba mas rada?...

Strana
z2