Nákupné maniačky na Wau
pozeráte?
ta sa zase vcera dogarbrala 😀 já neviem či tie dievky nechapu tie temy 😝 som zvedava dnes na Ivu
Ta Vanda to uplne pokazila,vyzerala ako taka tetka z uradu.
@labelo z hotela Paradise je ta Dominika 😖
Mne sa tento tyzden tie baby nejak nepozdavaju... Som zvedava, co dneska so sebou spravi, lebo podla ukazok to vyzeralo zaujimavo 😀
Este k min. tyzdnu - Kristiana bola pekne oblecena, fakt jej to seklo, ale totalne mimo temu. Pre mna bola top Melisa, a Jessica to pekne dotvorila s tymi doplnkami. Michaela bola jedna velka KATASTROFA. Darmo, ze ma znacky v satniku, ked si ich nevie skombinovat 😅
Inac lahko sa mi tu komentuje a hovori, ale keby som bola tam tak bohvie ako by som ja dopadla 😀 predsa len kamery, stres, casovy limit atd....
@layla
Mne sa zdala ta 5-ka predtim zaujmavejsia,teda Melisa,Lenka atd.Tieto nove nie su az tak zaujmave,nemaju tu iskru,lebo ani neohovaraju,ani nie su extra kriticke.Ked nie je medzi nimi rivalita a intrigy tak je to o nicom.A ta Melisa mala taku typicku studensku izbu,mne sa to osobne nepacilo.Ja som hrozne alergicka na studentske izby,mozno preto lebo to suvisi s hygienou a dospievanim.Chce sa mi vracat,ked si na to spomeniem.
tá Vanda je nechutná,zavistivá, obliekla sa najhoršie ako na kar po pohrebe a teraz kritizuje o 106, neznasam takých ludí 😝 😝 mne sa Dominika dnes velmi páčila 🙂
@labelo
Mne tiez pripada ta Vanda velmi nesympaticky.Nevie prehravat a neznesie konkurenciu.Uz na zaciatku si verila ,ze z nich bude najviac "sexi".Pritom ta druha a ta tretia Po Vande sa obliekli velmi pekne a vyuzili pekne saty na plaz.Ta Dominika ma strasne biele zuby,uz to prehnala.Nie je to uz ani prirodzene a ani pekne.
to si nikdy nemôžem nechať ujsť :D keď večer nevidím, ešte OK, ale keď reprízu doobedu tak som celý deň nesvoja :D
@layla
Ja neviem ta Dominika sa zhovadila ked isla do tej reality show Hotel Paradise,inak nemam nic proti nej ale od vtedy sa na nu divam inak.Ona sa tak neprirodzene ksichti,ma cudny zfarbeny hlas a oci neprirodzene velke,taka umelina mi pride,proste divna baba.Aj ked trenuje vo fitnescentre,na jej postave to nie je niak obzvlast vidiet.Jednoducho nedocenena.
Vanda sa na svoj vek obliekla veľmi konzervatívne, bolo vidieť že nakupovala vyslovene pre potrebu vlastného šatníka. Inak tie šaty a opasok sa mi veľmi páčili, ale nie pre danú tému.
A tie vybielené zuby 😀 😀 😀 😀 😀 prehnané a nepekné, žiaria tej suťažiacej ako disco gula
co hovorite na zostavu z tohto tyzdna? mne teda dobre ide na nervy ta lekarka, teda cerstva absolventka, byva sama s dietatom, a veru nezije si zle, kto ju asi tak dotuje? 🙂 a ten satnik, cista hroza
@sashabb aj mne je ta Erika nejaka znama, neviem kde som ju uz videla
ta doktorka je otrasna, povysenecka, v jednom kuse mala nejake nevhodne poznamky na tu vcerajsiu babu, aj ked ta teda tiez nic moc, mne z nej bolo smiesne, v kuse hovorila o Lily Sarah/ze je po porode/maju babatko, ako keby sa hanbila, ze jej este ostalo trochu brucho, aby si nahodou niekto nemyslel, ze je tucna
inak brat take babo na nakupy...no comment
televizia ma zmluvy s obobchodmi, kde mozu ist nakupovat. Inak nesmu si kupovat parfem tak preto ta koza minule kupovala akoze pre macku....tie baby kaslu v podstate na zadanie tyzdna, nakupuju si to co chcu nosti aj v beznom zivote nie len akoze na plaz a pod... mna fascinuju niekedy tie ceny za doplnky a kozmetiku...kabelka cez 200 e, kozmetika za 150 e... 😀
@sherynkamalinka no, a minule jednu licili za 100 E
to bola zase zostava tento týžden 😀
ja neviem prečo sa do tejto suťaže hlasia take baby,podla mna ak sa tato relacia vola NM, tak by sa tam mal prihlasit kto naozaj vie a rada nakupuje,možno u troch báb čo to chodi bolo vidieť,že naozaj ich nakupovanie bavi a že su maniačky, svedčal o nich ich šatník,ale toto čo sa tam v poslednej dobe hlasi je hrozne,že sa nehanbia ukazat ten svoj šatník,ani jedna nemala v tom šatniku nič zaujimave /aj ked ta včerajšia Lenka by aj mohla byt maniačka nakolko nakupuje same trička s lebkami/jedna tam rozprostrie 6 otrasných kuskov a medzi to strčí pyžamo,každy den príde vo vytahanom tričku od vietnamcov max.za 5 uero a v leginach pod kolena,druha ukaže 3 pary topanok s toho jedny špinave tenisky,ta červenovlaska tiež povie, že ma v praci predpisaný dress code a ukaže.že chodi do práce v ružovo čierno zeleno červených kvetovaných šatach,nič v jej šatníku čo by sa na dresss code podobalo som nevidela,židne zaujimave veci,topanky,kabelky všetko nič obyčajne veci a o závisti v tejto relácii ani nehovorím,ale pozeram na to aj ja a čakám kedy príde niečo zaujímave 😀
teraz pojde na PRIME asi niečo podobne,tak som zvedava ako bude radit Simona
http://www.iprima.cz/novinky/prihlaste-se-do-no...
mne sa to včera vobec nepačilo a hlavne sa mi nepacili tie jej vyžehlené vlasy,vyzerala hrozne a chodi akosi hrbato 😀
ja asi tomu obliekaniu sa modeliek nerozumiem 😀 tá dnešná diva ked je modelka,tak neviem 😖 a ten jej šatník ja by som ani v jedenej veci nešla ani len smeti vyniest ,že nakupujem v zahraničí a vytiahne obyčajnu pokrčenú bluzku,ktorá vyzerala akoby ju mala aspon 3 roky 😝 a kopa neforemných vyťahaných natelníkov,hrozné

Najhorsie to vzdy dovrrzne prva ,ktora ide nakupovat.Ta kristiana mi prisla strasne uzavreta a ticha.S takou povahou len tazko prerazi v Showbiznise pre modeling.Vyzerala najlepsie ,bola pekna ,ale ako osobnost velmi ticha a nevyrazna.A ta Lena ,taku kamaratku by som nechcela mat,ved vrazdila pohladom,ani pohlad nemala pekny.Nesympaticka krcmarka s chlapackou povahou.