icon

Nákupné maniačky na Wau

labelo
3. sep 2013

pozeráte?

sashha
24. sep 2013

keď to nevidím, tak ani spať sa mi nedá 😀

sashabb
25. sep 2013

Baby povedzte mi, z akého obchodu su tie boty čo mala včera Betka 😕 sú úžasné!

labelo
autor
25. sep 2013

Betka dnes naj...od začiatku vysielania relácie,uplne dokonalá a ten trenčkot

sashabb
26. sep 2013

@labelo bolo to pekne, ten trenčkot je užasny ten by som brala hneď. Ale zas neobliekala sa sama. Všetko jej vybrala ta kamoška 😒

A povedzte mi niekto odkiaľ ma tie boty čo mala obute v utorok 😅

liz_lemon
26. sep 2013

@labelo
@sashabb
inak ta co s nou bola nakupovat je stylistka Panelaku http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis...

sashabb
2. okt 2013

Včera som sa zas niečo priučila, luxus znamená čínska handra + topánky z danei 😀 no, ale hlavne, že má slečna vysoké sebavedomie 🤐

labelo
autor
2. okt 2013

@sashabb
ja som odpadavala z toho outfitu,podla mna to bolo otrasne a za hentie šaty s tými topánkami že skoro 300 eur????čo im už šibe 😝 ved to su obyčajne šaty za 15 eur a oni to predavaju za také prachy a blbý ludia čo to kupuju a neviem kde to nakupuju, v tých obchodoch to vyzera ako v sekáči hromada veci natlačených na sebe a tie šaty kde kupovala to iste, ja som myslela,že to je sekáč aj tie šaty tak vyzerali 😒
to vyjadrovanie včerajšej sutažiacej ani nekomentujem,iritoval ma jej hlas a to jej- peniažky,šatočky a už si ani nespominam na tie nechutne zdrobneliny,preboha nevie normalne rozpravat 😝 a niekedy nechapem ani reakcie Kimličku v pondelok si skušala tie paskove šaty ta prvá a to zkritizoval ako jej nepasuju a nerobia jej dobru postavu a že sa mu nepáčia a včera ich vychvaloval do nebies ako jej postave sedia

liz_lemon
2. okt 2013

@labelo pritom tie saty jej vobec nesedeli na prsiach
a ten obchod je nejaky DF, to som nikdy nepocula, to bude nejaka akoze znacka 🙂

@sashabb mna pobavilo, ze luxusna kabelka=leskla so zlatym 🙂

sashabb
2. okt 2013

@liz_lemon hej na tom som sa tiež pobavila, keď to komentovala ta 18-ročná, že tá kabelka jej príde k tomu všetkému moc luxusná 😀
@labelo ten obchod - to boli v poluse, a to oblečko no čistý čínsky obchod 😝

labelo
autor
2. okt 2013

dneska ta 18 ka celkom prekvapila, na to aku ma postavu a ako bola doteraz oblečená,tak dnes klobuk dolu 🙂
ja neviem či žijem v dobe kamenej ,byvam v menšom meste na nakupy do BA nechodim,ale tie ceny za ten nekvalitný akože značkový tovar čo tam v tých obchodoch hádžu - nenormálne,chodievam do CZ alebo Rakuska a tam sa daju take pekne a kvalitne veci kupit za normalne peniaze a nie hentie činaky....

liz_lemon
2. okt 2013

@labelo no, ale stacilo, ze odisla ta Vajva, a povyberala otrasne doplnky, no niekto ma vkus, a niekto nie
ale co ma dorazilo, ze tie dve sa vobec nepoznali, Vajva si zjavne iba odskocila z roboty 🙂

ssisska
2. okt 2013

@sashabb
Zo zaciatku sa zdala ako celkom pekna baba,ale ked si otvorila tu svoju hlupu papulu a zacala perlit stupidity,tak sa moj nazor na nu obratil o 180 stpnov,co tam po vyzore ked v hlave ma nastrate a vykradnute ako v obchode,ved ona musi mat IQ hupacieho kona.Ona bude chodit po kanaloch ta Zuza c.1 ked sa uvidi v telke,aku lacnu handru si kupila od Cinana.Cista brzda ta baba!

layla
3. okt 2013

No ta co bola v pondelok, tej by som dala cez papulu. Neskutocne ma vytaca 😠 😀 Vcera co sa ta 18tka obliekala, to sa mi celkom pacilo, az na tie perly a kabelku - ta sa k tomu vobec nehodila, ale asi si ju kupila s tym, ze ju vyuzije v buducnosti 😉 Ked jej spravili vlasy a make up vyzerala velmi pekne. Som zvedava na dnesok

06katka
3. okt 2013

ja by som chcela vidiet relaciu Nakupni maniaci...pre chlapov 😉

labelo
autor
7. okt 2013

bože to čo dnes?to nemysli vážne tá baba ten šatník a botník??? 😖 ja by som sa od hanby prepadla a nie sa s tým strčiť do TV

sashabb
8. okt 2013

@labelo veru pravda veliká! A to pohostenie 😀 ja viem, že súťaž je o inom, ale bolo to trochu divne 😝
Počítam, že sa im tam nikto nehlási, preto su tam takéto kadejaké ... neviem, mám pocit, že celý týždeň bude rovnaký ako pondelok 😅

layla
8. okt 2013

@sashabb
@labelo baby ja som vcera nevidela ☹ musim to dneska pozriet, podla toho co pise to bolo asi zaujimave 😀

sashabb
8. okt 2013

@layla ja tiež väčšinou pozerávam reprízu na nete 😉

maruska24
10. okt 2013

ja to pozerám cez net, wau nechytíme. Práve som na dieloch s tými modelkami. Nechápem prečo práve takéto baby sú v tejto relácii, predpokladám totiž, že ak sú také modelky a podnikatelky, tak nie sú odkázané na nákup odevov od tv. Tá prvá ryšavá Veronika, ako modelka fajn, no šatník mi prišiel že vyrabovala maminu skriňu, lebo nič čo baby v jej veku nosia som tam nevidela, a na mladú modelku z vkusom tak tiež nič. A hlavne ten jej poradca, brr,. Čo sa týka týždňa pred tým, tak mi to prišlo, akoby všetky hrali niečo podľa scenára aby reláciu nejako spestrili, tak tam nafingovali tie ohovárania a výmenu názorov. No ale zabavila som sa 😀

sashabb
11. okt 2013

@maruska24 tak určite je tam niečo aj nafingovane. Raz som čítala v komentoch, že im niečo nakázali - rozhádzať nejaké veci alebo tak 😒
A tušim aj to skúšanie vecí ...

liz_lemon
12. okt 2013

@sashabb aj mne to tak pride, ze im nieco nakazu, lebo kolkokrat su tie konflikty take umele, a v tomto tyzdni ta, co to vyhrala...ten jej "herecky" prejav, to bola jedna katastrofa, najprv v kazdej vete pouzila slovo moj manzel, a potom sa tak trapne snazila rozculovat nad vecami spoluhraciek, des

labelo
autor
12. okt 2013

ono to je cele postavene na hlavu ten stylista, ked si vebrala Monika ten biely nohavicový kostým ako jasal,že wau nech u toho zostane a včera ked ju hodnotil,tak jej povedal,že bola fadna v tom bielom, ved aj ten kostým by mala biely,či? 😀
a podla mna by ich mal hodnoti pred nimi ako ked ich hodnoti za ich chrbtom,tam ich kritizuje o 106 a z očí do očí im nič nevytkne....
ta čo vyhrala nechapem,tak chodi oblečená každa druha baba v meste,rifle,koženkovú bundu a opatky nič moc,ale celý týžden bol nič moc 😀

labelo
autor
15. okt 2013

ta sa zase včera doriadila 😀 a tie vlasy, inak velmi pekná baba

natuska87
16. okt 2013

@labelo a co takyto program moze cloveku dat....zasnem

labelo
autor
16. okt 2013

@natuska87 😉

sashabb
17. okt 2013

@maruska24
@liz_lemon
@labelo
@natuska87

povedzte mi prosím, čo je ťažké na tejto-týždňovej téme??? ja to nepochopím, takto sa zrichtovať. všetky 3 otrasné.
Bože, veď to maju tak lahku temu, tak sa s tym da vyhrať. Nevedia sa zladiť s bundou, ktorú si samé vyberú 😕

labelo
autor
17. okt 2013

@sashabb
ja sa už bojim reagovat 😀 myslím,že natusky87 sa pýtaš zbytočne pre nu je to bezduchá relácia ,ale nie len relácia...

inak odpoved na tvoju otazku ani ja to nechapem 😀

sashabb
17. okt 2013

@labelo neviem, ale keďže sa tu zapojila, zrejme reláciu pozerá 😀

sashabb
5. nov 2013

@labelo
@liz_lemon
@maruska24
@ssisska

Kde ste baby? 😀
Či už ste to vzdali? 😀 😀 😀 Tento týždeň je super téma (cica v čižmách 😀 ). Včerajšia slečna síce uplne oničom, ale tak v podstate sa to dalo čakať.
Nechápem jedno a to nakupovanie kozmetiky za 200€ a viac. Ja by som im to zatrhla, hlavne keď je vidieť, že dotyčná sa nemaluje, make-up+puder+lička ani z rýchlika nevidela, no teraz toho pokúpi len aby minula 😒

labelo
autor
5. nov 2013

@sashabb
ja som tu vždy nakukla a žiadna reakcia 😀 tak som si pomyslela,že tu predsa nebudem prispievat sama sebe 😀 😀 😀
včera aj mna zodvihovalo zo stoličky,tak namiesto toho,aby si nakupila nejakú peknu bižu a hlavne by som kupila drahe krasne čižmy,ked už na ne mám 😀 a nie šminky za 240 eur a tá predavačka neviem či si to vnímala,pudrik,tienočky na očká,špirálka s klieštikmi,líčka k tienikom,aby ladili...jááj neznašam tieto zdrobneliny 😝 ja byt tam ,tak sa neudržím a predavačka si odo mna vypočuje 😀
škoda,že nie je Kočišík umierala som od smiechu minulý týžden ako niektorá povedala,že zlá tema a jeho reakcia,že som zvedavý ked toto je zlá tema,akoby ste sa obliekli keby som Vam zadal temu oblečte sa ako Vaša oblubena korenová zelenina,on nemá chybu tá jeho ironia 🙂