Nákupné maniačky na Wau
pozeráte?
Baby povedzte mi, z akého obchodu su tie boty čo mala včera Betka 😕 sú úžasné!
Betka dnes naj...od začiatku vysielania relácie,uplne dokonalá a ten trenčkot
@labelo
@sashabb
inak ta co s nou bola nakupovat je stylistka Panelaku http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis...
Včera som sa zas niečo priučila, luxus znamená čínska handra + topánky z danei 😀 no, ale hlavne, že má slečna vysoké sebavedomie 🤐
@sashabb
ja som odpadavala z toho outfitu,podla mna to bolo otrasne a za hentie šaty s tými topánkami že skoro 300 eur????čo im už šibe 😝 ved to su obyčajne šaty za 15 eur a oni to predavaju za také prachy a blbý ludia čo to kupuju a neviem kde to nakupuju, v tých obchodoch to vyzera ako v sekáči hromada veci natlačených na sebe a tie šaty kde kupovala to iste, ja som myslela,že to je sekáč aj tie šaty tak vyzerali 😒
to vyjadrovanie včerajšej sutažiacej ani nekomentujem,iritoval ma jej hlas a to jej- peniažky,šatočky a už si ani nespominam na tie nechutne zdrobneliny,preboha nevie normalne rozpravat 😝 a niekedy nechapem ani reakcie Kimličku v pondelok si skušala tie paskove šaty ta prvá a to zkritizoval ako jej nepasuju a nerobia jej dobru postavu a že sa mu nepáčia a včera ich vychvaloval do nebies ako jej postave sedia
dneska ta 18 ka celkom prekvapila, na to aku ma postavu a ako bola doteraz oblečená,tak dnes klobuk dolu 🙂
ja neviem či žijem v dobe kamenej ,byvam v menšom meste na nakupy do BA nechodim,ale tie ceny za ten nekvalitný akože značkový tovar čo tam v tých obchodoch hádžu - nenormálne,chodievam do CZ alebo Rakuska a tam sa daju take pekne a kvalitne veci kupit za normalne peniaze a nie hentie činaky....
@sashabb
Zo zaciatku sa zdala ako celkom pekna baba,ale ked si otvorila tu svoju hlupu papulu a zacala perlit stupidity,tak sa moj nazor na nu obratil o 180 stpnov,co tam po vyzore ked v hlave ma nastrate a vykradnute ako v obchode,ved ona musi mat IQ hupacieho kona.Ona bude chodit po kanaloch ta Zuza c.1 ked sa uvidi v telke,aku lacnu handru si kupila od Cinana.Cista brzda ta baba!
No ta co bola v pondelok, tej by som dala cez papulu. Neskutocne ma vytaca 😠 😀 Vcera co sa ta 18tka obliekala, to sa mi celkom pacilo, az na tie perly a kabelku - ta sa k tomu vobec nehodila, ale asi si ju kupila s tym, ze ju vyuzije v buducnosti 😉 Ked jej spravili vlasy a make up vyzerala velmi pekne. Som zvedava na dnesok
ja by som chcela vidiet relaciu Nakupni maniaci...pre chlapov 😉
bože to čo dnes?to nemysli vážne tá baba ten šatník a botník??? 😖 ja by som sa od hanby prepadla a nie sa s tým strčiť do TV
ja to pozerám cez net, wau nechytíme. Práve som na dieloch s tými modelkami. Nechápem prečo práve takéto baby sú v tejto relácii, predpokladám totiž, že ak sú také modelky a podnikatelky, tak nie sú odkázané na nákup odevov od tv. Tá prvá ryšavá Veronika, ako modelka fajn, no šatník mi prišiel že vyrabovala maminu skriňu, lebo nič čo baby v jej veku nosia som tam nevidela, a na mladú modelku z vkusom tak tiež nič. A hlavne ten jej poradca, brr,. Čo sa týka týždňa pred tým, tak mi to prišlo, akoby všetky hrali niečo podľa scenára aby reláciu nejako spestrili, tak tam nafingovali tie ohovárania a výmenu názorov. No ale zabavila som sa 😀
@sashabb aj mne to tak pride, ze im nieco nakazu, lebo kolkokrat su tie konflikty take umele, a v tomto tyzdni ta, co to vyhrala...ten jej "herecky" prejav, to bola jedna katastrofa, najprv v kazdej vete pouzila slovo moj manzel, a potom sa tak trapne snazila rozculovat nad vecami spoluhraciek, des
ono to je cele postavene na hlavu ten stylista, ked si vebrala Monika ten biely nohavicový kostým ako jasal,že wau nech u toho zostane a včera ked ju hodnotil,tak jej povedal,že bola fadna v tom bielom, ved aj ten kostým by mala biely,či? 😀
a podla mna by ich mal hodnoti pred nimi ako ked ich hodnoti za ich chrbtom,tam ich kritizuje o 106 a z očí do očí im nič nevytkne....
ta čo vyhrala nechapem,tak chodi oblečená každa druha baba v meste,rifle,koženkovú bundu a opatky nič moc,ale celý týžden bol nič moc 😀
ta sa zase včera doriadila 😀 a tie vlasy, inak velmi pekná baba
@labelo
@liz_lemon
@maruska24
@ssisska
Kde ste baby? 😀
Či už ste to vzdali? 😀 😀 😀 Tento týždeň je super téma (cica v čižmách 😀 ). Včerajšia slečna síce uplne oničom, ale tak v podstate sa to dalo čakať.
Nechápem jedno a to nakupovanie kozmetiky za 200€ a viac. Ja by som im to zatrhla, hlavne keď je vidieť, že dotyčná sa nemaluje, make-up+puder+lička ani z rýchlika nevidela, no teraz toho pokúpi len aby minula 😒
@sashabb
ja som tu vždy nakukla a žiadna reakcia 😀 tak som si pomyslela,že tu predsa nebudem prispievat sama sebe 😀 😀 😀
včera aj mna zodvihovalo zo stoličky,tak namiesto toho,aby si nakupila nejakú peknu bižu a hlavne by som kupila drahe krasne čižmy,ked už na ne mám 😀 a nie šminky za 240 eur a tá predavačka neviem či si to vnímala,pudrik,tienočky na očká,špirálka s klieštikmi,líčka k tienikom,aby ladili...jááj neznašam tieto zdrobneliny 😝 ja byt tam ,tak sa neudržím a predavačka si odo mna vypočuje 😀
škoda,že nie je Kočišík umierala som od smiechu minulý týžden ako niektorá povedala,že zlá tema a jeho reakcia,že som zvedavý ked toto je zlá tema,akoby ste sa obliekli keby som Vam zadal temu oblečte sa ako Vaša oblubena korenová zelenina,on nemá chybu tá jeho ironia 🙂

keď to nevidím, tak ani spať sa mi nedá 😀