icon

Nákupné maniačky na Wau

labelo
3. sep 2013

pozeráte?

liz_lemon
5. nov 2013

@sashabb
@labelo
a co hovorite na tu Hello Kitty z minuleho tyzdna? 🙂 ze adekvatne k jej veku, tak to ma dostalo 🙂
tento tyzden, zatial ta dnesna vyzera byt najschopnejsia, a velmi mila baba, ta vcera ma sokovala tou kozmetikou za vyse 200 E, hlavne ze je cele dni len vonku so psami, ale makeup bude od Diora 🙂

sashabb
5. nov 2013

@liz_lemon celkom pekna baba ale prišla mi dosť afektovaná a to teda vôôbec nemusim 😒 A to oblečenie sa mi teda nepáčilo. Inak všimla som si, že kupovali v H&M a podobnych obchodoch. Čakala som nejaké parádne "plesové" šaty čo by sa mi uplne na danú tému hodili, ale asi mali "nakázané" iba niektoré obchody, kde bol teda výber šiat otrasny 😒

ssisska
6. nov 2013

@sashabb
Pozrela som si tento pondelok tu cast s tou prvou psickarkou.Ako nech sa na mna nikto nehneva,ale ona to s tymi psami uz prehana.Taki ludia patria na psychiatriu ,ktori zasväcuju svoj zivot len psom.A tie jej svetre s podtacou psov ,uplna katastrofa.Psickarky neznasam,oni su hnusne a nehygienicke.Viac sa staraju o psov ako o seba.Chlapi maju na nich rovnaky nazor.Psickarky su hnusne a maju spinu za nechtami a su cele od chlpov a byty ci domy smrdia od psov.Fuj je mi zle!

sashabb
8. nov 2013

@ssisska
@liz_lemon
@labelo včera ta Katarína ... škoda, že si dala tie kraťase. Mala ich velike (asi moda) ale žiaľ potom vyzerala ako anorektička 😒

liz_lemon
8. nov 2013

@sashabb vyzerala hrozne, mne osobne pripadala ako narkomanka

labelo
autor
8. nov 2013

@sashabb
mne sa to pacilo od pasa nahor,tie topanky sami o sebe boli krasne,ale ona mala fakt tenke nožičky a tie topanky posobili tak mohutne,tie kratasy sa mi nepacili ,ale inak sa mi pacil aj ten jej šatník 🙂

ssisska
8. nov 2013

Myslela som ,ze ta Eva je z nich najkrajsia,ale tie brile z nej urobili totalnu spatu,navyse mi pripadla ako sedlacka-to jej chovanie.
Katarina prilis chuda,az to pekne nebolo.Postavu ako kostlivec.Oci ako vyorana mys!!!

liz_lemon
9. nov 2013

ta vcerajsia, ta Martina aj s tym jej priatelom, to je co za ludi? obaja taki zvlastni, ona mlada, co sa hra na staru madam, on si mysli, ze ked si da okuliare, bude vyzerat inteligentne...no chcela by som vidiet tu ich agenturu

labelo
autor
9. nov 2013

mne sa pacila Martina ako sa oblieka aj to čo kupila,ale cica v žižmách nebola ani jedna,všetko bolo také zahalené čierne,predtsavoval by som si to inak 😀

labelo
autor
9. nov 2013

@liz_lemon
neviem či tak chodí oblečená aj v reale ,ale mne sa to páčilo, konečne nejaká zmena,ked sa pozrieš tak všetci chodia v tom istom rifle,tenisky,šatka okolo krku,kabelka cez rameno a ide sa,všeci ako cez kopirak

sashabb
9. nov 2013

@labelo tiež som pozerala, že prečo idu všekty do čiernej farby. Absolutne žiadny nápad. Veď kludne mohli dať niečo výstredné. Taktiež čižmy a kotníčky su podla mňa dosť veľký rozdiel 😒 No nič moc opäť.

babychriss
22. nov 2013

Dnes to bude vzrúúúšo, s tou sebavedomou Betkou 😀 😀 😀 😀

sashabb
22. nov 2013

@babychriss veru otras, a ako na konci ešte sprdla toho "stailistu" že ona robí v móde 15rokov 😕 panebožeee

layla
22. nov 2013

@sashabb
@babychriss dnes to teda fakt stalo za to 😀

labelo
autor
23. nov 2013

teraz som dopozerala ja byt s nou na tých nakupoch,tak neviem či ruku alebo nohu ustrážim 😀 zatial som nič horšie nevidela hrozná ženská

leatea
23. nov 2013

aj ja som dopozerala, stalo to za to 😀 😀 😀

layla
25. nov 2013

@labelo najlepsie bolo ako skoro tu sestru vyfackala, ked jej patlala make up na tvar 😀 😀 😀

liz_lemon
26. nov 2013

no, co hovorite na nakupnych maniakov? mne sa teda nepaci ani jeden, cakala som nieco viac, ved tolko nastajlovanych chlapov clovek denne vidi, a potom v telke daju tychto...
prislo mi strasne divne, aby sa chlapi preberali nejakym satnikom, a este aj spodne pradlo kukali
ale komenty Marosa Kocisika stoja za to 🙂

ssisska
27. nov 2013

@liz_lemon
Hned ma napadlo ,ze su to teple buzny,prinajlepsom bisexuali. 🙂

liz_lemon
27. nov 2013

@ssisska nie su, ved ten vcerajsi je zenaty, hned na nich vidiet, ze su to obycajni chlapi, ale nechapem, ako ich do tohto programu dostali

labelo
autor
27. nov 2013

podla mna nie su buzeratnti 😀 možno ten Adam,ale neviem,pozerat na chlapov ako nakupuju ma nebaví 😒 ,ale kukam kvoli Kočišíkovi 😀 hlášky má najlepšie

sashabb
27. nov 2013

@labelo
@liz_lemon
Presne tiež ma to vôbec nebaví. Počítam, že sa jojka trochu prepočítala, chceli to ozvláštniť, no akosi im to nevyšlo.
Kebyže tam fakt dajú nejakých "modelov" aby ukázali ako sa dá obliecť - pekne a moderne.
Pozrela som iba pondelok, no liezol mi na nervy s tými jeho zdrobnelinami 🙄 a tento týždeň veru vynechám

liz_lemon
27. nov 2013

@sashabb no, tie zdrobneniny, to bolo nieco 🙂

ssisska
27. nov 2013

@liz_lemon
No tie zdrobneniny nieco dokazuju,vsetci 4 su tepli o tom niet pochyb,vsimnite si toho hudobnika s tou zarastenou bradou,obtiahnute nohavice,baletna chodza.Adam je cisty homosexual,ved jeto baletak,ten druhy sice ma zenu a deti ale nikde nie je napisane ze aj buzo nemoze byt zenaty.Vyzera ako Brian Epstein z Beatles co siel po Lenonovi.

liz_lemon
27. nov 2013

@ssisska mozno ten Adam este nie je rozhodnuty, kam sa prida, ale ti zvysni nie su, ved uz len to, ze sa ani obliect nevedia, o niecom svedci 🙂

kamonika
28. nov 2013

no tak tento tyzden ma to fakt nebavi,ale asom v piatok sa to vrati do reality

labelo
autor
29. nov 2013

dnes asi nepojdu maniacky ked boli len 4,ci? 😀

sashabb
29. nov 2013

@labelo dnes ma byť nejake finale, bola tam tušim ta Alžbeta (z paneláku 😝 ), čiže asi tie čo už vyhrali pôjdu teraz spolu

labelo
autor
29. nov 2013

@sashabb
jááj dakujem budem pozerat 🙂

dada1212
30. nov 2013

takže už nepôjdu tento rok maniačky, škoda, lebo potom už fakt nič nebudem v televízore pozerať a do nového roka je ešte daleko a ktovie kedy dajú nové časti, počítam že skôr nie ako od nejakej polky januára 😒