icon

Nákupné maniačky na Wau

labelo
3. sep 2013

pozeráte?

liz_lemon
30. nov 2013

@dada1212 veru skoda, taka oddychova relacia, ale dobre finale bolo, take netradicne, akurat ten Parndorf ma prekvapil, mohli ist aj do lepsieho NC v Rakusku

liz_lemon
31. jan 2014

@dada1212
@sashabb
@labelo
@kamonika
@ssisska
@layla
@babychriss
@layla
baby, v sobotu 01.02., idu nove casti o 18:00 na Joj

layla
31. jan 2014

@liz_lemon super vdaka za info 😉

labelo
autor
1. feb 2014

viem,ale nastavali ma bol to moj každodenný odychový program 😀 ked sa sa dotrepala z roboty,teraz to bude chodit iba v sobotu takže po mesiaci víťazka,no to už zabudneme čo mala oblečené tá prvá 😀 asi sa im tam nikto nehlasi,ked to takto musia natahovat

liz_lemon
2. feb 2014

@labelo veru takto je to o nicom, ani si to pamatat nebudem

ssisska
4. feb 2014

@liz_lemon
Ta prva aka moletka!A mlada baba a hentaka vyzrata postava.

liz_lemon
4. feb 2014

@ssisska no, a to sebavedomie 🙂 ze sortky nosi najradsej 🙂)

ssisska
4. feb 2014

Ved prave tie sortky,to ja som si neobliekla ked som mala este velkost 40.

sashabb
4. feb 2014

@ssisska
@liz_lemon
@labelo
Je pravda, že každá máme nejakú postavu, nikto nieje dokonalý, ALE vysvetlite mi niekto, AKO môžu mať take vysoké sebavedomie osoby s veľkosťou 44? a natrepať sa do šortiek alebo obtiahnutých minišiať.
A to konečné hodnotenie, že "máš velmi pekné nohy" ma uplne dostalo 😅

liz_lemon
4. feb 2014

@sashabb no, ale ved to jej povedala kamoska, ktora vyzera podobne 🙂

liz_lemon
4. feb 2014

@ssisska ja som shortky nenosila, ani ked som nosila 38 🙂

ssisska
4. feb 2014

@liz_lemon
Ja mam velkost 38 ,takze sortky uz nosim v pohode a som normalne stihla.Ale tie dve v NM ,su strasne rozkysnute. A strasne sa mi nepacil ten piercing Kristiny.Hranicne nehygienicke.

labelo
autor
4. feb 2014

@sashabb
nie že nechcem kritizovat,ale budem a chcem,ta baba mala teda sebavedomie,já mám vel.42,ale mám doma aj zrkadlo,nikdy by som si neobliekla taku kratku suknu ako ona a to mám nohy o kus krajšie a chudšie 😀 a to sako tak isto, ved je to bolo o cislo male ledva ho dopla a neviem čo malo znamenat to,že jej bolo vidno pod tými krátkymi šatami,že má podvazkové pančuchy,to ako bolo vkusné 😝 ale vo všeobecnosti sa niekedy nestačím čudovat čo si na seba vedia baby navliect a myslia si,že wau pozor idem....
ja mám taku kolegynu,ktorá má tak 75 kil a výšku cca 155 cm a tie tlste nohy a ona si drbne minišaty do ačka tesne pod prdel a vpredu ich má dlhšie ako vzadu,teraz si k tomu obuje štekle na 12 cm podpatku z výstrihu vytasí von prsia velkosti F a chodí a hlava hore,že mám pocit,že sa už konečne niekedy potkne a spadne konečne na zem a v hlave sa jej rozsvieti 😀
ja hovorím každy si za svoju postavu može v podstate sám,ja mám tiež nadvahu aj ked menšiu 😀 ,ale podla toho sa aj obliekam,mojim problemom je že mám vaščie brucho,tak v zasade nosim len čierne trička a dnes sa ma pýtala kolegynka,že prečo stale chodim v tom čiernom a ja,že preto lebo mám zrkadlo a preto,ale to som si už myslela len pre seba v hlave,aby som nevyzerala ako ty v tom bielom,všetky pneumatiky jej bolo vidieť

labelo
autor
4. feb 2014
sashabb
17. feb 2014

@labelo
@ssisska
@liz_lemon
Baby pozeráte teraz nove časti? Pre mňa dali velmi blbu temu, nebaví ma to. Pozerám to iba na nete, aby som to mohla pretáčať dopredu 😀 3.diel som aj vypla, lebo sa to pozerať nedalo a ten 2.diel ... panebože, tie dve kamošky natrepane v kraťasoch a legínach. Tušim nemaju doma zrkadlo. A dotyčná súťažiaca ... vyzerá na svoj vek velmi staro a ta jej chôdza ma dostala uplne😀

liz_lemon
17. feb 2014

@sashabb pozeram, ale tiez ma to nejak velmi nebavi, mam pocit, ze tam kazdy ide len pre peniaze, ved napr. hentie dve nadhery, su kamosky toho baletaka, co bol v nakupnych maniakoch, a boli aj v tej casti
skoda, ze u nas je to vzdy o tom, ze sa niekto chce predvadzat v TV a o prachoch
no, a ta kratkovlasa...mne je teda strasne nesympaticka, a je mi trochu smiesne, ze v jej veku byva u rodicov, ale hlavne, ze ma kopec znackovych handier

labelo
autor
17. feb 2014

pozeram,ale nebavi ma to ked to tak natahuju už fakt neviem,ktorá a kedy mala čo oblečené,ale ta v stredu to bolo niečo,že aspon je originálna,no hento ked je originalita hrozná baba preplácaná,nevkusná ako to hornyak skomentoval vyzerala ako rakuska dochodkyna a ni sa nevie vyjadrovat,nejaká celá divná a tie je zelené vlasy ja ju mat doma jej to v noci ya spánku odstrihnem a tie dve s nadvahou ani nekomentujem ,ta jedna si dr**e minisuknu nohy tlste nepekné ,sebavedomie maju dobre vysoko

ssisska
17. feb 2014

@sa
shabb
Mna uplne irituje ta Beata 33 r.,postava sumerna a stihla ale ten jej 45 rocny ksicht a vraskavy krk no hroza.Hanba velka ,ze este byva s rodicmi.A nesympaticka aj preto lebo robi vo financnej sprave,asi sa hanbila prezradit ze pracuje ako danova uradnicka.A stym ucesom do hora vyzera ako uplny kreten 🙂

labelo
autor
28. apr 2014

babyyyyy nové diely už kukam na nete 😀

mabella
30. máj 2014

Baby, kde kupila dnesna nakupna maniacka tie zlte nohavice?

layla
1. jún 2014

@mabella v Kotone 🙂

erienka
20. sep 2014

Caute, pozerali ste niekto tento tyzden? Co si myslite o vyslednych outfitoch? Mne sa napriklad ta silnejsia baba v cervenych satach celkom pacila🙂

labelo
autor
20. sep 2014

@erienka aj mne sa vcelku pacila možno nebola v teme,ale nebolo to take hrozne ako sa Kočíšík tváril 😀 a ta posledná čo vyhrala bola ako sicilska vdova,ktora ide akurat z pohrebu a ta čo bola druhý den to radšej nekomentujem 😀 ,podla mna ani jedna nebola ako parižanka čim dalej tam chodia horšie a horšie tie baby ako povedal Kočišík nech ukazu zo svojho satnika kombinaciu niečoho pekneho zaujimaveho ale nie drbnu si roztrhane dzinsy,tričko kabelu cez plecia a idu,žiaden styl ani vkus hroza,ale som sa vykecala 😀

labelo
autor
20. sep 2014

ale inak ma už cela JOJka ser*e chodi ta relacia ako sa im chce,ani pes sa v tom nevyzna kedy čo pojde 😀

liz_lemon
20. sep 2014

@erienka ani jednej sa nepodarilo trafit do temy
baby si tam jednoducho nakupia nejake oblecenie, aby mali, a aby sa ukazali v telke

erienka
20. sep 2014

@labelo ta, co bola druhy den, mi bola hrozne nesympaticka, najlepsie bolo, ze si o sebe myslela, ze to zvladla 'genialne'🙂 a ta posledna bola fakt ako vdova🙂 ja som tuto relaciu zacala pozerat v lete a dost ma to chytilo, aj ked je to vlastne blbost...ale je to jedina vec, co v telke pozeram, to je taka chvilka len pre mna, kedy sa aj muz vacsinou postara o malu🙂. Inak ten kocisik mi je dost sympaticky, z tych 3 sa mi najviac paci.

labelo
autor
21. sep 2014

@erienka ja to pozeram od začiatku 😀 a stale u toho nadavam,ale pozeram,nepripadala ti ta druha akoby mala niečo vypite stale sa tak divne kývala a aj s tou hlavou stale zo strany na stranu 😀 som zvedavá tento týžden ale neviem kedy to pojde lebo to stale menia

liz_lemon
21. sep 2014

@labelo ved to pozeraj z archivu

dada1212
21. sep 2014

tak minulý týždeň fakt nič moc,tie tri sa fakt obliekajú ako keby išli na turistiku-úplne o ničom a tá štvrtá blondína asi hľadá inšpiráciu v dráčiku pri bábikách barbie,lebo sa presne oblieka ako barbie.

labelo
autor
21. sep 2014

@liz_lemon ved kukam,ale aj tak neviem či to pojde v pondelok alebo až od utorka a, ked pojdu v pondelok,tak v piatok už nepojde nič ked su 4?videla som ukažku tento týžden budu maniaci 😀