Nakupovali ste už cez Eoblecenie.com?
Nakupoval niekto cez túto stránku šaty? Kvalita?
Zeny dnes mi prisli peniaze 🙏🏾😂🙈 za kabat wooow 27,50 hned mam krajsi den ❤️🤪
@nicky221 neodporúčam samé handry nedošite. Takisto neodporúčam ivet eu,alebo ivet shop.sk sú to podvodníci
@registrujma ahoj a ten ivetshop som chcela jedny šaty,myslis ze ich poslu
Ja mám odtiaľ veľa vecí a zatiaľ som bola vždy spokojná, teraz som si objednala kabát, tak som zvedavá
@nikuss9 veľkými písmenami na stránke uvádzajú, ze pri vrateni je povinnosť vracať výlučne kuriérskou spoločnosťou.. tuším GLS.
@nikolettaivancova ďakujem, že si mi dala takú "múdru" radu. Isto si videla, ak vieš takto dobre čítať, že môj príspevok je z minulého roku a z màja, takže pred rokom, keď ešte len začali mali iné podmienky ako teraz ;) pekný deň
Moja objednávka taktiež čistá katastrofa, neskoré doručenie, neinformovanie o odoslaní balíka. Môj komplet sukňa + sako nezodpovedal fotkám, číslo XS bolo skôr väčšie M a kvalita ? Ako z čias keď babka bola mladá. Čistá hrôza !
Tovar som vrátila a doposiaľ mi neprišli peniaze naspäť pričom prešlo niečo viac ako 3 mesiace. Telefónne číslo je pravdepodobne nesprávne (hneď po vytočení ma vypne) a mail je tiež chybný.
Odpovedala som im priamo aj na mail kde mi objednávku potvrdzovali, ten mail odišiel (zaujímavé je, že na rovnaký mail samostatný mail odísť nevie) a doteraz ani obraz ani zvuk. Prišla som o vyše 40€, rozhodne neodporúčam !
Mne dnes prišli veci a teda čakala som hrôzu po komentároch,ale som milo prekvapená ,5 kusov oblečenia a všetky veľmi pekné
@nikuss9 Napodobne 😡 nikdy viac !
Viete tel. číslo na nich?
mne prisli pekne veci vzdy od nich
@nicky221 Mne dnes prišiel z eoblečenia balík. Niečo hrozné, otrasné. Strašná kvalita a všetko plesnivé. Mal to byť žltý kostým! Je to smradľavá, plesnivá hrôza! Neviem, ako to vykreklamujem, ako dostanem svoje peniaze späť. Platila som pri doručení, neverím, že mi ich pošlú. Nedajte sa oklamať, nekupujte tu !

@alllexa pisala som aj ja na ten mail, tak som zvedava ale pochybujem ze vratia peniaze. Zaujimalo by ma kto sedi za tym messengerom na fb a odpisuje po slovensky s tymito trapnymi e-shopmi by uz mohli seknut