Nakupovali ste už cez Eoblecenie.com?
Nakupoval niekto cez túto stránku šaty? Kvalita?
@nicky221 pripnem sa,tiež by som chcela objednať,len hľadám recenzie a nikde nič
Ja som objednávala pred týždňom a prišli mi 2 maily a informovali ma ohľadom objednávky aj platby. Už len aby tovar prišiel v poriadku...
Ja som objednala, prislo v poriadku, no vratenie je uz ine. Poslala som tovar na danu adresu postou ako je uvedene, no zasielku ani neprevzali. Riesi to SOI. NEODPORUCAM!!!
Mne dnes prišiel tovar, 2x šaty a jedna sukňa. Šaty sú jemne priesvitné. Sukňa krásna.
a nejaky eshop s kvalitnym oblečenim viete odporučit? Kde si často kupujete oblečenie?
@nicky221 Ja som si od nich objednala overal. Žiadny potvrdzujuci email.Overal síce prišiel, (je to tovar s Číny,) ale bol rozparaný. Telefon nikto neberie. Poslala som ho naspäť. 28.4.Doteraz nemám vrátené peniaze. Zablokovali ma na fb. aby som nepísala recenzie. A tak isto nekomunikuju ani cez messenger. Keď som chcela peniaze, takisto ma zablokovali.
@nicky221 pozerala som stranku a to oblecenie je identicke s tym co predavaju na aliexpresse či ebayi ;) jasne ze kvalita tym padom bude všeliaka..je plno internetovych obchodov ktoré beru veci odtial a potom to predavaju u seba za vyšie ceny ;) len dodacia doba je dlha kedze aj z Číny to trvá nejaký čas ;)
Moja skúsenosť je tiež nepekná. Žiadny potvrdzujúci mail o objednávke, tovar poslali na dobierku. Nezodpovedal fotkám. Poslala som späť. Telefón nikto neberie. Komunikujem s nimi cez fb. Uz je to cez 30 dní a peniaze stále neprišli. Pýtajú odo mňa všetky udaje nanovo, dokonca aj sumu ktoru maju vratit. Aj ked vsetko to maju uvedene vo formulári na odstúpenie od zmluvy. Katastrofa.
Jaj baby mne sa strašne páčia jedny šaty z tejto stránky :( je aspoň nejaká minimálna šanca že budú ako na fotkách?
Alebo sa na to radšej vykašlať?
Chxem sa spýtať objednala som si gate z eoblecenie ale nechxem ich zajtra mi ich kurier ma doniest ked nepreveznem nic sa nedeje??? Nemusim?
@sandra151 ahoj, ja som odtiaľ objednávala už viackrát a vždy som bola spokojná, veľkosť mi vždy sadla úplne super (vyberala som podľa ich veľkostnej tabuľky). A keby aj nesadla, určite by som kvôli pár eurám tovar nevracala, ale radšej posunula niekomu v okolí, veď tie veci sú tam tak lacné, že to by som ano nemrhala časom s riešením reklamácie. Tovar posielajú na dobierku a mne vždy dorazil balík do 3 dní 😊 neviem, či som mala fakt šťastie, ale tovar vždy zodpovedal obrázku, raz bola troška iná farba, ale za tie peniaze to vôbec nevadilo 😊

nikdy som o nich nepočula, ani ich nikde nevidela. šaty, sukne si kupujem na differenta