icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

markus21
10. feb 2015

@oladuna a ten mail kedy príde o zaplatení?

oladuna
10. feb 2015

@markus21 email o uspesnom zaplateni pride do 24 hodin po tom co si objednas.najprv pride email ze dostali tvoju objednavku a ze si overuju platbu.a potom do 24 hodin pride email ze je to zaplatene.potom cakas kym predajca posle balik.vtedy ti daju vediet cez email ze je to na ceste.potim treba sledovat Purchase Protection Period a taktiez cislo zasielky treba kuknut ci je spravne asi tak po tyzdni po tom co poslu balik.

markus21
10. feb 2015

@oladuna asi blbá ale otázka a to mám sledovať kde?

oladuna
10. feb 2015

@markus21 to sa musis nalogovat na aliexpress.ved ako si to potom objednala? 😀

markus21
10. feb 2015

@oladuna no to keby som vedela 🙂

oladuna
10. feb 2015

@markus21 to si neobjednala ty sama?

markus21
10. feb 2015

@oladuna ale áno

oladuna
10. feb 2015

@markus21 no tak sa tam naloguj...tvoj email +heslo a chod sa pozriet do objednavok.tam bude kazdy produkt ktory si objednala zobrazeny a vedla toho bude status.

janinka007
11. feb 2015

@markus21 v my orders máš všetko,alebo ak máš slovenčinu tak moje objednávky...na ktorú objednávku klikneš,uvidíš v akom je stave

zlatka1981
12. feb 2015

Dobrý deň chcela by som Vás poprosiť o rada keď mám v objednávke napísané ,že tovar čaká na schválenie to znamená ,že už mi bol odosielaní .Ďakujem za odpoveď jedná sa o objednávku s aliexpress

snu
14. feb 2015

@oladuna ahoj takze, tie objednavky co som nevedela, co to znamena, tka uz je to ok 🙂 uz by mali cestovat 🙂 ale dakujem za ochotu 🙂 a este sa spytam,, chcem si objednat ejden kabatik stjoi cca 24e,, z tho sa plati neskro nieco este? neco sa mi mari,ze som tu niekde na fore citala ze do 22e je bez neakych poplatkov naviac?

oladuna
14. feb 2015

@snu ja som v UK takze neviem ale vzdy sa snazim kupovat iba veci co sa oplatia a do £20.hracky a oblecenie pre deti viacmenej.

snu
14. feb 2015

@oladuna 🙂 oki,, no dakujem 🙂

oladuna
14. feb 2015

@zlatka1981 to asi este nie je odoslane

balculienka
17. feb 2015

@hatsepset dakujem, veru veci dorazili 🙂

monny222
20. feb 2015

@zlatka1981 ano ked ti to píše tovar čaká na schválenie znamená to že už ti to odoslal a čaká sa kedy potvrdíš doručenie (ked ti to pride) 🙂 keby ste mali baby nejake otazky napiste mi spravu 🙂 😉

smoulinka7
21. feb 2015

baby neobjednava nekto z talianska?? teda ze by mi objednal a poslal na slovensko ta talianska stranka na SK neposiela..

natix
22. feb 2015

ahojte neobjednala by mi niektora nieco z aliexpres?dik

monny222
22. feb 2015

@natix ja môžem, ale musíš mi poslať vopred peniaze na účet a konkrétnu vec ti pošlem rovno na tvoju adresu. ak tak mi napíš správu 🙂

oladuna
22. feb 2015

@smoulinka7 mozem sa spytat ako sa vola ta talianska stranka?

snu
24. feb 2015

baby??? prejdu mi cez colnicu detske bundicky s logo adidas? mne vôbec nejde o to logo,keby bola taka bundicka za taku cenu bez toho,tak berem,, ale je tam len to logo,, neni tam napis :( pripadne ako to je,ked to zadrzia? vratia mi peniaze?

monny222
24. feb 2015

@snu je to o nahode a nikto ti nevie zarucit ci ti to prejde.. Ak ti to zadrzia je najlepsie sa toho vzdat tym ze posles na colnicu navratku.. Tovar sa pravdepodobne vrati predajcovi a on by ti mal poslat peniaze spat ale je to o dohode

janinka007
25. feb 2015

@snu tie detské bundy prechádzajú v pohode,najhoršie je to s dospeláckymi teniskami

elisskah
26. feb 2015

Mna zaujima, ze ked mam v kosiku viac veci od viacerych predajcov, tak to mozem zaplatit vsetko naraz a mam si dat pozor aby to teda spolu nepresiahlo 23€? Ale to asi neposlu v jednom baliku? Alebo teda len od jedneho predajcu sa mozu zaplatit viac veci naraz?

alenka008
27. feb 2015

Kocky, ak objednavate cez aliexpress.comt, odporucam sa registrovat a objednavat ich cez tuto stranku: https://www.refundo.sk/?ref=23818 z kazdeho nakupu Vam vratia 1,95% spat. Navyse, teraz Vam za registraciu pripisu 2 EUR

alusa248
4. mar 2015

Ahoj, je možná platba v aliexpress aj cez paypal? Rozhodne tam nechcem zadať číslo svojej karty, ďakujem

marcika01
4. mar 2015

Ahojte baby...prosím Vás, je možné hľadať šaty vložením fotky(obrázka)? Jedna baba predáva šaty na mimibazáre,ale sú dosť drahé a viem, že sú z aliexpresu....hľadám ich už dlho a nie a nie ich nájsť...ďakujem 🙂

gogusa
6. mar 2015

Ahojte teraz som sa pokusila objednat topky pre malu a stale mi vyhodi uz ked mam vsetko vyplnene payment failed a nechce mi to prelozit diky za info

gogusa
6. mar 2015

Hh

zuzulka259
18. mar 2015

Keď ja objednávam cez ali tak vždy o 2 čísla väčšie. Napr. nosím veľkosť M objednávam XL vždy mi všetko prišlo, aj fejkové aj obyčajné. To je náhoda ak balíček zastavia alebo nie. Ja som veľmi spokojná, keď chcem vidieť ako vyzerá vec v skutočnosti tak napíšem predajcovi mail nech mi to odfotí, ak nie som spokojná s tou vecou tak si ju nekúpim. Hodnotím to tam pozitívne 🙂
Chcela som sa opýtať ešte, či nemáte niekto nejaký systém v tom vyhľadávaní. Nedávno som si chcela odtiaľ objednať "Adidasky" a najlacnejšie sm našla za 25€ ale potom som sa neviem ako doklikala k takým za 10€ tak či na to neexistuje nejaký systém 🙂 Ďakujem