icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

sisa
14. nov 2015

@moniciatko9 preco?

zuzikarinka
19. nov 2015

Ahojte kočky, stalo sa Vám niekedy, že Vám volali z aliexpress, konkrétne z Londína? neviem, či to môžem zdvihnúť, aby mi náhodou nedošiel vysoký účet ďakujem za odpoveď 🙂

elje
2. dec 2015

Ahojte.. Poradi niekto ako postupovat ked mi tovar objednany z Aliexpres stale neprisiel? Objednavka bola urobena 11.10.2015 a hned na druhy den mi prisiel mail, ze bola aj expedovana.. Cakam uz 8 tyzdnov a tovar nikde ☹ Nakupujem odtial uz dlho a stalo sa mi to prvykrat, vzdy vsetko prislo 😒

sisa
2. dec 2015

@elje dorucenie zvycajne trva 15-60 dni, sleduj si v objednavkach, ci ma este objednavka cas na dorucenie, ked sa doba bude blizit ku koncu, potom bud otvor spor, ze ti neprisla alebo ak tovar chces a si ochotna este pockat, tak predlz dobu cakania

elje
2. dec 2015

@sisa The Purchase Protection uz skoncila 21.11. Vzdy mi to hadze do spamu kedze som s tym nikdy nemala problem 😔

sisa
2. dec 2015

@elje ☹(( ak je este moznost sporu, tak ho otvor, inac uz as nic...

nikaaaaa
3. dec 2015

Caute asi idu vianoce hihi objednala som telefon cez dhl tu bol na 3 den a na colnici ho nemaju este precnený 2 týžden nan cakam kedy ho uvolnia :C

zuzikarinka
3. dec 2015

Ja idem dnes na colnicu pre kameru, objednala som pre dceru k vianociam, tak uvidím koľko si priplatím 🙂

petkooo78
Odpoveď bola odstránená
sisa
10. jan 2016

@petkooo78 Cena baliku do Ciny zacina od 17.50. Pozri http://cennik.posta.sk/.

petkooo78
Odpoveď bola odstránená
petkooo78
Odpoveď bola odstránená
viveka
15. jan 2016

ahojte, chcela by som sa opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť ohľadom zadržaného balíka z Aliexpressu na colnici, dnes mi prišla aj urgencia, do 20.1. to musím poriešiť a nedarí sa mi nájsť riešenie. Ako to colníci riešia, ak je tovar fake? Myslím, že originál to asi nebude, aj keď predávajúci tvrdí, že spolupracuje s firmou, kt. vyrába originály. Aký je poplatok (ak je) za to, že predávajúci znížil sumu tovaru (skoro na 1/3) na balíku - hodnota 1ks je cca 40eur? Tovar, kt. som objednávala 1krát, tak prišiel bez zadržania na colnici, ale predávajúci mi vrátil peniaze z disputu a tovar potom prišiel. Keďže som chcela ešte 1ks, dohodli sme sa, že mu 1. objednávku uhradím a spolu s ňou aj 2. obj. Zaplatila som za 2 ks tovaru naraz cca 77eur, ale v balíku je len 1 ks. Ako to vydokladovať na colnici? A posledná otázka: Ak pošlem na colnicu doklady na overenie, a v rozhodnutí mi príde suma na úhradu, kt. nebudem ochotná zaplatiť, môžem tovar odmietnuť prevziať a súčasne otvoriť dispute s predávajúcim o zadržaní zásielky na colnici a žiadať od predávajúceho plné preplatenie tovaru (za 1ks)? Vopred ďakujem za všetky odpovede

pieninka
27. jan 2016

Ahojte, chcem sa opytat na skusenosti s oblecenim pre deticky z Aliexpressu. Konkretne som si vyhliadla satku na nosenie pre dietatko. Cena klasicky polovicna ako u nas. Ale bojim sa tych farbiv, v tkanine. A tiez jedna je vraj cista bavlna a druha je bavlna + spandex. Neviem ktoru ak sa rozhodnem, radsej objednat. Nema niekto takuto skusenost? Dakujem.

sisa
29. jan 2016

Skus popozerat fotky na tejto FB stranke: https://www.facebook.com/groups/344504159072437/

sisa
29. jan 2016

@pieninka Skus popozerat fotky na tejto FB stranke: https://www.facebook.com/groups/344504159072437/

martina68
1. feb 2016

Ahojte dam radu nakupujem tam uz asi piaty rok a ebay.com asi deviaty rok ak objednate cez ebay ale americky trh tak Vas bude cakat nemale prekvapenie pri shhipingu teda postovnom je uvedena colonka clo declare takze vam prirataju dist velky poplatok vecsi ako keby ste u nas platili clo a dph uctuje si to firma asi od roku 2013 ktora na tom rizuje takze dami treba dobre pozerat kde je to uvedene tak radsej nekupujte a pozerajte kto to predava a hlavne ci to neni obnosene lebo aj americania vam dokazu poslat hnusne smradlave topanky pre owned akoze znacky dkny alebo gucci ake velky pozor americke znacky napriklad guess alebo tori burch alebo betsi jonson je vzdy original ale vyhodou je ze platite paypal to znamena ze mate chranenu platbu a nic vas to nestoji takze v pripade ze tovar nepride idete na centrum staznosti a peniaze vam vratia na ucet to sa neda povedat o aliexprese tan vam nikto nic nevrati mozete sa stazovat na lamparni ale zas niektore veci myslim oblecenie je super len musite poriadne citat pretoze naprilad pisu pu leder co znamena cista guma a tazky sit ale prava koza genuine ma aj inu cenu preto ci je drahsie je aj o dost lepsie samozrejme ze originaly su to neni to musite ist do pandorfu ake da sa kupit skoro vseto lampy ktore boli uzasne a potom som objednala od ineho predajcu a prisli len plechy pisala som stazovala som sa az nakoniec isli do smeti na oblecenie niektory pisu ze sa mate zmerat a a poslat obvid prs pasu dlzku ruk tak mu to poslite pretoze maju odchylky aj 5 vm co je asi dve cisla tak isto aj topanky musite napisat europske cislo lebo oni tam maju tabulku americku aj uk aj eu takze pozor kebo inak dojdu jak pre popokusku👀A potom len niekomu darovat ale vela veci je dobrych za tie roky som bola len malo krat sklamana vzdy treba pozerat recenziu predavaca nezabudnite na to tovar pride aj rychlo to znamena do dvoch tyzdnov ale iny maju cas takze aj po mesiaci pretoze vsetko co zadarmo postovne je posielane obycajnou postou nie tnt alebo dhl a preto sa tovar moze stratit ale zas ak poslu naprilad dhl tak to ide automaticky na colnicu musite si tam vystat radu velmi zdlhave a dokladovat tovar samozrejme ze sa vas opytaju ci je to znackove musite povedat co to je nikdy nemozete povedat ze je to znacka lebo vam to beru ak to je do 25 e tak neplatite clo ani dph a pi zdlhavom dokladovani z jednych dveri do druhych idete cca po hidine prec a mate toho plne zuby ale zalezi od stastia pre piatimi rokmi to bolo super nakupovanie ale teraz sa treba len modlit nech to nejde na colnicu ak to stoji ovsem viac takze prajem pekny nakup

rika27
4. feb 2016

Dobrý deň, prosím vás, chem si objednať mobil cez aliexpress a rozmýšlam či tam bude v ponuke jazyk slovenčina.

Máte niekto skusenosti s kupou mobilu z číny?

alexii
7. feb 2016

Ja som si objednala tasku Vans.Podla cien som si hned uvedomila ze je to fejk ale pravu som si dovolit nemohla...Na obrazku bola svetlomodra prisla mi tmavomodra a na ramenach boli cierne pasiky...no ale aspon nebola prilis skareda 🙂 teraz si chcem odtial kupit topanky nike air max city collection 2016 a neviem co si mam o tom mysliet lebo naozaj stoja 250 eur a na ali stoja okolo 45 a strasne ich cheeeem.

alexii
7. feb 2016

rika27 !!!!!!
Nemate skusenosti z farebnosťou???
Neprisiel vam ako mne napr.tmavsi alebo bledsi??

Nie!nekupuj si nikdy mobil cez net z aliexpresu je to velmi velky risk !

alexii
7. feb 2016

@rika27 urcite nie ale sj by tam mal byt ked aj na stranke mas na vyber euro a slovensky jazyk.

rika27
8. feb 2016

dakujem ti za radu, nekupim mobil odtial

erika1111
12. feb 2016

@nikusa9 ked si objednavla cez aliexpres a mala si zmrazenu objednavku,po akom dlho case ti vratili peniaze&,

viki1072
15. mar 2016

Ahojte mamičky pokiaľ objednávate cez aliexpress oplatí sa zaregistrovat na tejto stránke samozrejme bez poplatku a vrátia vám 3% z nákupu späť.a ako sa vraví každé euro je dobre no nie?https://www.refundo.sk/?ref=77768

fabian505
27. mar 2016

dobry den prosim objednal aliexpress detske suprava 5eura ...cakam pisee

sisa
30. mar 2016

@erika1111 To zavisi od vela veci. Dolezite je si to pozriet vo svojej objednavke, tab Financial a cast Refund Information, tam mas presny rozpis s datumami: Waiting Refund, Refund Processing a Refund. Podla toho vies, ci uz peniaze maju byt na tvojom ucte alebo treba este cakat.

sisa
30. mar 2016
sisa
30. mar 2016

@erika1111 Usually, you will receive your refund within 3-15 working days after “Refund”.

fabian505
30. mar 2016

nerozumjem