Nakupovanie cez Aliexpres
maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂
Ahojte baby tak tiež by som si chcela niečo odtiaľ objednať viete mi povedať či tam nieje možnosť platba paypalom???, tiež by som nerada zneužitia karty predsa s paypalom mám istotu že neprídem o peniaze na karte. Prípadne ak niektorá objednávate odtiaľ či by som sa nemohla pridať samozrejme by som Vám peniažky poslala vopred aj s linkom danej veci. hmm???
Je tam platba cez paypal. Zadavam aj meno a priezvisko na koho je karta. Nikdy zatial nebola karta zneuzita.
Nie nemusíš byť registrovaná ale potom pri každej objednávke budeš musieť vypisovať svoju adresu. Registrácia je v tom prípade jednoduchší spôsob.
Môj priatel si objednal teplakovu supravu nike a stala okolo 25€ číže presiahol 23€ čo je suma ktorá je oslobodená od cla. Teraz je to ešte v riešení ale asi tu supravu nikdy neuvidí z toho dôvodu že mu povedali že tovar bude zničení z dôvodu porušenia nejakých práv (čo sa týka toho fake značky nike).
Veci do tej sumy nevadí ak si objednáte fake, lebo som tak objednávala aj tričká fake inej znacky a bolo to v pohode, žiadne problémy. Príde mi to rovno do schránky. Otvárajú len veci čo sú v sume nad 23€ a tam môže nastať tento problém zo zadržaním.
@christin3 pozor. do 22€ neplatis DPH ani clo. nie 23. od 22-150€ platis DPH a nad 150€ aj clo. a teraz uz odchytavaju tie svine aj do 22€. minule aj mne zadrzali a ked som tam volala, ze preco ked baliknema ani 20€ hodnotu a nema 22€ aby bol dovod na zadrzanie, tak povedali, ze zvyknu aj take zadrzat, pozru co je dnu, ty im musis poslat vypis z uctu, alebo paypalu a poslu ti to bez poplatku samozrejme. nenormalne.
a pozor. teraz uz uctuju aj ulozne na colnici ku baliku 4.50€ a ku list. zasielke 3.50€. takze je to dost draha zalezitost. objednavam aj niekolkokrat mesacne, takze mam bohate skusenosti s nimi.
a ano, pokial je to fake , tak ti tovar bud poslu spat ku predajcovi, alebo ako aj nam bolo povedane znicia. ked sa nevies preukazat potvrdenim originality, si v prdeli. a najhorsie je, ked predajca aj na baliku oznaci tu znacku. vtedy take baliky hned zadrzuju a otvaraju. ide im o to, ci su to naozaj originali, ci fake.
@959touareg
Ano je lepsie ratat s tym ze o tie peniaze clovek moze prist. Preto radsej neobjednavat drahe veci.
uplna sranda na tom je ze polovica obchodnikov z avion auparku a roznych takychto centier nakupuju len tam🙂)a potom z 3000% prirazkov to predavaju.zazila som tak viem a mam rada ked panicka povie ze to mam z auparku🙂a je to bud z turecka matros alebo z aliexpresu:
@christin3 Ja som manželovi objednávala tenisky adidas a stály 50 eur. Na colnici mi ich zadržali a napísali list, že mám doložiť kde a ako som ich kupila a ako som to platila a či je to na súkromné účely alebo na ďalší predaj. Mailom som im poslala skopírovanú objednávku a skopírovaný výpis zo slsp a napísala že je to pre manžela. Za 3 dni mi príšli normálne domov, len som platila okolo 11 eur clo. Ináč v poho...
Aliexpres,ebay,ioffer a ďalej predávajú čínske veci... To by ste mali vedieť...
Originál veci stojia 100 krát viac ako píšu na tých stránkach...
Kabelky LV začínajú od 1000$ vyššie treba si kuknut aj oficiálne stránky...
A tu baby co predávajú na MmB su nie len z činy,ale aj z Turecka...
A viem o jednej babe co tam predáva oblečenie a riadne predražené su z Turecka a Číny.. Bere tie niektoré veci od kamaráta.. Nákupnú cenu za jednu šatku je 10€ a ona ju predáva od 50-100€... A to mi príde dosť úbohé..
ahojte, chcela by som objednat detsky bicykel cez aliexpress, ale bojim sa ze mi nedojde.....mate niekto skusenosti s tymto? fake to nieje, tak neviem ci s aobavat alebo nie,
@christin3 nie je tam pay pal,ten už dávno na ali zrušili.je tam alipay
Aha moze byt neviem presne ako sa to vola. Aj dnes som si objednala tričko 😉
Prosím Vás, naše XL číslo šiat, aké je v anglickom čislovaní?

@christin3 dakujem krasne...
a este sa opytam...pri plateni musim zadavat meno na koho je karta,cislo karty to chapem...aj vy zadavate meno,ja sa bojim zneuzitiu a pod