icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

dadka28
23. apr 2014

@christin3 dakujem krasne...
a este sa opytam...pri plateni musim zadavat meno na koho je karta,cislo karty to chapem...aj vy zadavate meno,ja sa bojim zneuzitiu a pod

luuca1
24. apr 2014

Ahojte baby tak tiež by som si chcela niečo odtiaľ objednať viete mi povedať či tam nieje možnosť platba paypalom???, tiež by som nerada zneužitia karty predsa s paypalom mám istotu že neprídem o peniaze na karte. Prípadne ak niektorá objednávate odtiaľ či by som sa nemohla pridať samozrejme by som Vám peniažky poslala vopred aj s linkom danej veci. hmm???

christin3
24. apr 2014

Je tam platba cez paypal. Zadavam aj meno a priezvisko na koho je karta. Nikdy zatial nebola karta zneuzita.

luuca1
24. apr 2014

@christin3

fakt je tam aj paypal?? lebo tu maju krásne veci pre deti za lacné prachy na Ebay nič a všetko drahe co sa mi páči ako dlho zhruba trva kym to príde??? píšu aj 55 dní niektorí..?? A ak by som objednala fake niečo tak mám sa obávať že to zadržia alebo niečo??? diky

luuca1
24. apr 2014

@christin3 ešte otázka treba byť registrovaný???

lilila65
24. apr 2014

@luuca1 ahoj, my s chlapom sme tiez objednavali z aliexpres a tovar nam dosiel do dvoch tyzdnov, ale kazda jedna vec samostatne, styri dni za sebou.

luuca1
24. apr 2014

@lilila65 hej a objedávali ste nejaké veci na obklečenie prípadne fake??

lilila65
24. apr 2014

@luuca1 oblecenie ano, fake vecicky na bike a nezadrzali vsetko nam prislo, len kazda jedna prisla samostatne, takze styri dni k nam chodila postarka

luuca1
24. apr 2014

@lilila65 treba sa aj registrovať?

lilila65
24. apr 2014

@luuca1 ano treba, u nas je tam chlap zaregistrovany

luuca1
24. apr 2014

@lilila65 posledná otázka u všetkych predajcov sa dá platiť paypalom?? lebo to tam nevidím....

lilila65
24. apr 2014

@luuca1 to neviem presne

christin3
25. apr 2014

Nie nemusíš byť registrovaná ale potom pri každej objednávke budeš musieť vypisovať svoju adresu. Registrácia je v tom prípade jednoduchší spôsob.
Môj priatel si objednal teplakovu supravu nike a stala okolo 25€ číže presiahol 23€ čo je suma ktorá je oslobodená od cla. Teraz je to ešte v riešení ale asi tu supravu nikdy neuvidí z toho dôvodu že mu povedali že tovar bude zničení z dôvodu porušenia nejakých práv (čo sa týka toho fake značky nike).
Veci do tej sumy nevadí ak si objednáte fake, lebo som tak objednávala aj tričká fake inej znacky a bolo to v pohode, žiadne problémy. Príde mi to rovno do schránky. Otvárajú len veci čo sú v sume nad 23€ a tam môže nastať tento problém zo zadržaním.

viko07
25. apr 2014

@christin3 ahojky, prosim ta a ked som si objednala tricko ale nezaplatila som lebo som nvedela prist na to ako to spravit len som to z kosika potom vymazala a odhlasila sa treba aj napisat, ze objednavku rusim? dakujem

deximix
26. apr 2014

@christin3 Vedela by si mi poradiť? to tel číslo tam musíš zadavať? ak mám napr číslo 0911 555888 ako to tam zadávam? a ešte čo je tam kolonka dátum platnosti expiration date je čo? splatnosť karty?

959touareg
26. apr 2014

@christin3 pozor. do 22€ neplatis DPH ani clo. nie 23. od 22-150€ platis DPH a nad 150€ aj clo. a teraz uz odchytavaju tie svine aj do 22€. minule aj mne zadrzali a ked som tam volala, ze preco ked baliknema ani 20€ hodnotu a nema 22€ aby bol dovod na zadrzanie, tak povedali, ze zvyknu aj take zadrzat, pozru co je dnu, ty im musis poslat vypis z uctu, alebo paypalu a poslu ti to bez poplatku samozrejme. nenormalne.
a pozor. teraz uz uctuju aj ulozne na colnici ku baliku 4.50€ a ku list. zasielke 3.50€. takze je to dost draha zalezitost. objednavam aj niekolkokrat mesacne, takze mam bohate skusenosti s nimi.

a ano, pokial je to fake , tak ti tovar bud poslu spat ku predajcovi, alebo ako aj nam bolo povedane znicia. ked sa nevies preukazat potvrdenim originality, si v prdeli. a najhorsie je, ked predajca aj na baliku oznaci tu znacku. vtedy take baliky hned zadrzuju a otvaraju. ide im o to, ci su to naozaj originali, ci fake.

christin3
27. apr 2014

@viko07
Nie netreba.nic sa nestane.

christin3
27. apr 2014

@deximix
Cislo mobilu sa zadava v tvare 00421911555888. datum expiracie karty z ktorej chces platbu uskutocnit. Byva napr v tvare 02/15 cize mesiac a rok do kedy plati karta.

christin3
27. apr 2014

@959touareg
Ano je lepsie ratat s tym ze o tie peniaze clovek moze prist. Preto radsej neobjednavat drahe veci.

nikus99
27. apr 2014

uplna sranda na tom je ze polovica obchodnikov z avion auparku a roznych takychto centier nakupuju len tam🙂)a potom z 3000% prirazkov to predavaju.zazila som tak viem a mam rada ked panicka povie ze to mam z auparku🙂a je to bud z turecka matros alebo z aliexpresu:

stanifi
27. apr 2014

@christin3 Ja som manželovi objednávala tenisky adidas a stály 50 eur. Na colnici mi ich zadržali a napísali list, že mám doložiť kde a ako som ich kupila a ako som to platila a či je to na súkromné účely alebo na ďalší predaj. Mailom som im poslala skopírovanú objednávku a skopírovaný výpis zo slsp a napísala že je to pre manžela. Za 3 dni mi príšli normálne domov, len som platila okolo 11 eur clo. Ináč v poho...

stanifi
27. apr 2014

@christin3 A ešte mne v tedy tá pani povedala že zadržiavajú len značkové veci ako adidas, nike a tak.

ajca123
28. apr 2014

Aliexpres,ebay,ioffer a ďalej predávajú čínske veci... To by ste mali vedieť...
Originál veci stojia 100 krát viac ako píšu na tých stránkach...
Kabelky LV začínajú od 1000$ vyššie treba si kuknut aj oficiálne stránky...
A tu baby co predávajú na MmB su nie len z činy,ale aj z Turecka...
A viem o jednej babe co tam predáva oblečenie a riadne predražené su z Turecka a Číny.. Bere tie niektoré veci od kamaráta.. Nákupnú cenu za jednu šatku je 10€ a ona ju predáva od 50-100€... A to mi príde dosť úbohé..

christin3
28. apr 2014

@stanifi
Asi závisí aj na akého colníka človek natrafí. Môj priateľ musel tiež vydokladovať koľko to stálo ale k ničomu to nebolo. Len prišiel o 26€ :(

christin3
28. apr 2014

@stanifi
Áno to je pravda tie jeho veci boli napodobenina NIKE

soffi
29. apr 2014

ahojte, chcela by som objednat detsky bicykel cez aliexpress, ale bojim sa ze mi nedojde.....mate niekto skusenosti s tymto? fake to nieje, tak neviem ci s aobavat alebo nie,

janinka007
4. máj 2014

@christin3 nie je tam pay pal,ten už dávno na ali zrušili.je tam alipay

christin3
5. máj 2014

Aha moze byt neviem presne ako sa to vola. Aj dnes som si objednala tričko 😉

jazminn
6. máj 2014

Prosím Vás, naše XL číslo šiat, aké je v anglickom čislovaní?