Nakupovanie cez Aliexpres
maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂
Prosim vas, objednala som si z ALI teplakove supravy a uz 2 tyzden mi to stoji v bode: dodavatel vybavuje vasu objednavku...aj som mu pisala email a ze mam byt trpezliva...no diky 😠 😠 a za 7 hodin mi konci ta lehota a neviem ci rozsirit dobu spracovania al. zrusit objednavku...ak mate s tym skusenosti dajte mi prosim vediet, budem vdacna, dakujem. 😉
@marcela91 netrep.ja objednávam desigual kabelky z ali a je zaujímavé,že colníci mi ich po prehliadke pustia.keby to boli fejky,tak sa s nimi možem rozlúčiť.tiež som si bola tú úžasnú kvalitu porovnať v obchode a je tam presne to isté.skôr som mala pocit,že v origoš obchodoch sú tie kabelky hrozné,nechápala som,čo na tom tie ženské vidia...nekvalitné vypracovanie,trčiace nitky...
@janinka007 nuz musim ta sklamat ali originali nepredava,vsetko su to fejky,niektore lepsie ine horsie aj Chanel a Vuitton tam predavaju za 35 $ to teda na beton original nieje,bud rada ze tvoj fejk bol ta dobry ze to colnik nezbadal
tu je sami fejk,Chanel,Michael Kors,Yves Saint Laurent a dalsie
http://www.aliexpress.com/wholesale?g=y&SearchT...
tak porovnávať chanel,alebo LV s nejakou potratovou značkou ako je desigual,tak to už neni o čom.miešaš ananás s hrachom.
@kuwait
@kuwait ved mne je to jasné,že MK,YSL,Coach a ostatné sa nedajú kúpiť za také ceny ako na ali,ale guess,desigual...ved to je v USA úplne obyčajná značka,to len u nás z toho robia neviem čo.
@janinka007 ja ta len chcem upozornit ze aj ten tvoj Desigual z ali je fake,tam nepredavaju nic originalne ani lacne znacky
@janinka007 chces original desigual?Kup si ho tu
http://www.desigual.com/en_US
@kuwait dík,nechcem 🙂
baby ako to je s vratenim penazi? do kedy vam ich vratia?
@soffi mne naposledy vrátili do dvoch dní tuším
ahoj baby, prosim velmi pekne o radu...7. maja som si objednala saty na aliexpress + bizuteriu...pri bizuterii mi napisalo, ze tovar bol odoslany a teraz je stav: tovar cakajuci na schvalenie. Ale pri tych satach mi nenapislao, ze by bol tovar odoslany, a stav je: Awaiting shipment....chcem sa spytat, co robit, ak mi tovar nepride? vratia mi automaticky peniaze po vyprsani urcitych dni? alebo ake kroky mam podniknut? Dakujem velmi pekne za odpovede
Ja nakupujem obcas cez ALI a som spokojna. Opasky za 2 - 5 dolarov a tu u nas take opredavaju za 10 ,20 Eur ak take u nas vobec maju...niektore veci su extra kusy, zaujimave, a vela moznosti, len treba vyberat. Tiez obalyna mobil, padara, nemyslim si , ze su to vsetko faky, pride mi to vzdy v original obale, podla mna je to vyradeny tovar z fabriky , kvoli nejakej vyrobnej chybe na tom predmete, resp. obale. U nas obal na mobil za 25 Eur v Electroworlde a tam som ho dostala este aj v tom istom obale za 7 dolarov....zatial som nebola spokojna len s jednou vecou, suknou, lebo pre mna bola kratka. Inak mam originalne veci odtial - myslim original v zmysle, ze u nas take v obchode nenajdes a kvalita je ok. Samozrejme, ze to neplati obecne, ale je treba vyberat a studovat poriadne fotky a recenzie. Napr. Desigual kabat by som si tam neobjednala , ani kabelky - napodobeniny, ale ine veci su ok a stoja za tych par eur. Dalsia vec, ktora je super, je ochrana zakaznika a ti cinankovia za dobru recenziu spravia vsetko, chudacikovia...a sami si pozrite kolko ludi a z akych krajim odtial kupuje - vsetci!!! tak neviem preco sa my Slovaci hrame , ze sme nieco viac, ako keby kazdy jeden tu mal miliony na ucte. Americke stranky ako choices, aparrel, romwe a podobne, to su vsetko identicke veci ako na ALI, nasla som tam kazdu jednu vec a o polovicu nizsiu cenu, nakupuju z ALI. Niekedy sa tam oplati nieco kupit a skombinovat s niecim drahsim, o tom je moda, ako to vies skombinovat a predat na sebe, nie kolko to stalo a ci je to original.
@adena7 ak ti to nepošle do určeného času,tak ti automaticky vrátia peniaze
ahojte,
viete mi prosím, poradiť, ako je to s ich dámskymi veľkosťami? lebo všade sa píše, že sú veľmi malé... bežne nosím 36/38, tak mám objednať L, či radšej XL? díky moc. chcem vyskúšať objednať len nejakú lacnejšiu vec.
prosim vas, objednaval niekto z aliexpres veci pre kojenie a krmenie ? take tie "nadstavce" na bradavky, sterilizator, flasky a podobne ? dakujem
Ahojte, dnes mi prišla bundička a musím povedať, že som veľmi spokojná, nakoľko keď som čítala, že bývajú problémy s tým že nesedia miery, veru som sa bála čo mi príde. A bundička mi sedí ako uliatá, takže super. Už teraz som zvedavá na plavky čo som si objednala, keďže s týmto tovarom bývajú problémy aj v obchode, kde vrch sedí a spodok nie alebo naopak. Tak držte palce, nech mi padnú... Prajem vám krásny deň. 🙂
Ahoj baby objednavala som1 krát z ali....asi som spravylachybu podla tohočotu čítam...mám tovar od viacerych dodávatelov nospolu za 50 eur...príde mi to v jednom balíčku alebo každy zvlášt kedze som to platila splu::.mám tam aj supravu adida spre dcerku za 8 eur mám sa bať že mi ju zadržia??Dakujem Vám za pomoc..
nosič prišiel, včera som ho aj predala , mala v nom nechcela byť, ale nebol zlý, ale radčej by som už kupila nie na zavezovanie ale na zapinanie.
nebudete niekto objednávať, chcela by som detské sandále?

@samo_blaho ďakujem....