Nakupovanie cez Aliexpres
maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂
Ahoj, ja som poobjednávala pár vecí, kabelky aj bižu, vela uz prišlo a na dalsie zatial čakám a moja skúsenosť, je taka, že s väčšinou oblečenia som nespokojná. Bola som zvedavá, no už som sa presvedčila, že radšej už nebudem objednávať. Dnes mi prišla tepláková suprava pre syna o 3 čísla menšia, a ostatné oblečenie samá syntetika. Kabelka prišla dosť nekvalitná a to nebola lasná.
dievcata a ako tam platite? skoda ze paypalom sa neda, zadat cislo karty sa tam bojim..
@olivs ked sa bojíš,nenakúpiš 😝 ja mám zuno len na takéto nákupy zriadené 😉
@janinka007 nno.. radsej som kupila na ebay-i o 2e drahsie🙂 budem musiet tiez zriadit nieco speci len na to, lebo moj ucet ma povolene precerpanie, kreditka velky limit, nechcela by som to splacat keby nieco..:(
@zita19
@janinka007 ake karty pouzivate? kreditky, ci embosovane?
@olivs embosovaná debetka https://www.zuno.sk/debetna-karta/ 😉
Ahojte! Neviete mi poradiť, prvýkrát som nakupovala cez aliexpres a keď si pozriem stav objednávky vypisuje mi nasledovné:
Objednávacie číslo:
63050637708315
Status:
Predávajúci dodáva vašej objednávky
Pripomenutie:
Za 55 dní 13 hodín 51 minút 11 sekúnd skončí ochrana nákup. 1. Ak ste spokojní s položkami, ktoré ste dostali, potom môžete kliknúť na "Potvrdiť objednávku Received". 2. Ak ste nedostali svoj tovar, alebo nie ste spokojní s položkami, môžete kliknutím na tlačidlo 'Otvoriť sporu "pred termínom ochrany alebo výkupe bude automaticky finalizovaný. 3. Ak by ste chceli rozšíriť ochranu Kúpa môžete obrátiť priamo na predajcu alebo na tlačidlo " Žiadosť o predĺženie ochrany Nákup "požiadať o schválenie predávajúceho. 55135026Purchase Protection is a specified time from which you can open a dispute case to protect your purchase. Purchase Protection differs according to the shipping terms you chose. Once Purchase Protection ends, your purchase will be automatically finalized.
Vybrať všetko Podrobnosti o produkte Stav výrobku Voľby
CC800 # Tops! 20134 Ženy Lace Sladká Candy Color háčkovanie Knit Top Thin blúzka Ženy sveter Cardigan
Vlastnosti: Farba Orange Veľkosť Voľný
(On Lihua)
Čaká Príjem
Potvrdenie objednávky Prijaté
Logistika informácie:
International Shipping Company Sledovacie číslo Poznámky Podrobnosti
Čína Post Air Mail RK031893277CN
Obnoviť
3-10 dní po predajcovia loďou von výrobku, môžete sledovať informácie o lodnej dopravy na nasledujúcich webových stránkach: China Post Air Mail webových stránok
Keď vyhladávam cez posta.sk zadám sledovacie číslo (tracking number) vypíše mi:
Nie sú k dispozícii žiadne údaje o zásielke.
Skontrolujte si, prosím, podacie číslo zásielky.
V prípade, že sa nezobrazí požadovaná informácia kontaktujte, prosím, nášho operátora pre ďalšie informácie k zásielke.
Mám čakať alebo ako postupovať? Ďakujem za radu
@milly221 pozri tu:
http://www.lacne-tipy.sk/nakupovanie/aliexpress...
mast o podrobne vysvetlene
@milly221 IMPORTANT: China Post Air Mail, China Post Air Parcel, HongKong Post Air Mail, HongKong Post Air Parcel may not be tracked and may result in delays or lost parcels.
@milly221 tebe ked dá podacie číslo,tak to neznamená,že to aj poslali...to pár dní trvá. nastav si notifikáciu a bude ti na mail chodiť každý pohyb tej zásielky,cez žiadnu čínsku poštu to nekontroluj a okrem toho,všetky tie pohyby sú vidieť aj pri tej objednávke v časti Details....žiadny stres a paniku 😝
Ďakujem 🙂
CAwko nevedel by mi niekto poradit 🙂 objednala som si z aliiexpresu jednu vec a chcem ju zrusit len neviem ako 🙂 a predavajuci z aliexpresu mi napisal ze mam podat ziadost ze prelozit ziadost o spore ale nviem ako ju mam podat 🙂
@janinka007 a kde si nadstavim notifikaciu?
na stránke pošty...sledovanie zásielok
ahojte, chcela by som ohodnotiť predajcu na ali ale neviem ako sa to robí, neviete mi poradiť? Ďakujem 🙂
Baby prosím vás poraďte, objednala som si pár vecí z aliexpresu, niečo už aj prišlo, ale jedna vec ešte ani potvrdená nie je, keď som si ju rozklikla, stránka nenájdená...teraz ani neviem kde mám moje peniaze...ďakujem 🙂
@marcika01 peniaze drží ali dovtedy,kým nepotrdíš prevzatie zásielky.ak ti zásielku nepošle do určitej lehoty,tak ti ali vráti peniaze automaticky
@evittam @janinka007 ďakujem baby, už som sa skontaktovala s tou virtuálnou agentkou, vraj je tovar už odoslaný, len nechápem, že predajca ešte nepotvrdil zásielku a tovar nie je možné nájsť...tak mi neostáva iné, len čakať 🙂
Ahojte babenky , nevie niekto náhodov ako mám vymazat to, čo som už objednala ? Nie z košika , ale z mojich objednávok ? na alliexpres
Dakujem
Baby ja som objednala z aliexpresu od jedného predajcu, ktorý mi nakoniec tovar neposlal, píše mi to "NO shipment" a objednávka je "closed"
Kontaktovala som ho cez mail z objednávky, ale po 3 dňoch žiadna odozva.
Momentálne už nemá žiadny tovar v predaji.
Už som od neho objednávala a tovar prišiel v poriadku, tak ma to se**e, že bol overený a teraz neposlal tovar a nereaguje.
Dajú sa mi vrátiť peniaze za tovar cez Aliexpress? Suma bola 35 eur.
Máte s tým skúsenosť?
@sedmolinka ak to bolo uzavreté z ich strany,tak by ti mali peniaze prísť automaticky,alebo otvor dispute...o peniaze určite neprídeš,neboj sa
@janinka007 otvorila som okienko financial a tam je časová priamka a napísané, že peniaze prídu obyčajne do 7-15 dní...snáď prídu 🙂
Ahojte baby, prosíím o radu. Objednala som si náhrdelník z aliexpres. Prišiel mi od predajcu mail, že a to kopírujem správu.
Dear buyer,
Mix order with 1 pc of each item is available, but the total amount you selected should be more than $9, if not, please pay this shipping cost $1.98 when you make order,I give you link now :
http://www.aliexpress.com/store/product/Order-l...
then we will ship your parcel by China Post Air Mail.
Otherwise, We will not ship your order , because we will lost money .
Thanks for your understanding!
Please, pomôžte mi, nerozumiem tomuto. Doprava bola zadarmo, čo toto prosím znamená? Nerozumiem správe čo odo mna chcú, nerozumiem po anglicky. Ďakujem za radu

Ahojte..aj ja by som sa chcela opýtať či sa mi oplatí kupovať cez Aliexpress oblečenie ak som pomerne dosť vysoká. Konkrétnejšie by som chcela odtiaľ jesennú bundu, ale neviem o koľko čísel by som mala brať väčšiu kedže tu spomínate že veci vám prišli dosť malé. Vopred ďakujem za radu 🙂