icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

martina154
21. aug 2014

dobry den, nevie mi niekto poradiť ako im mam potvrdiť,že mi tovar došiel ? Ked tuknem na Confirm goots Received , tak mi tam napiše že : please select order, čo to znamena,čo mam stlačiť?

janinka007
21. aug 2014

@martina154 asi máš naobjednávaných viac vecí,tak vlavo máš štvorček pri každom tovare a zaškrtneš ten tovar,ktorý ti prišiel a potvrdíš.

martina154
22. aug 2014

Jaaj ano, presne tak, Dakujem ti pomohla si mi.

culinocka
22. aug 2014

dievčence prosím o radu, chcela som si objednať na skúšku jednu bundu pre muža, všetko som zaškrtla, vyplnila adresu a potom prišla platba.... neviem, či dávate číslo vašej karty, keď mám master card, zadala som, len niečo mi napísalo nesprávne a teraz neviem čo.... viete mi poradiť prosím... dakujem

janinka007
22. aug 2014

@culinocka a číslo akej karty máme dávať,ked nie svojej?? ...ak ti niečo vypísalo,tak to vieš len ty čo.Z tvojho príspevku sa ťažko identifikuje problém,aby sme vedeli poradiť...

culinocka
22. aug 2014

@janinka007... ja viem, to som tak rýchlo napísala, len kde som zadávala číslo karty tak som napísala to 16 miestne a niekde tu som čítala že tona zadnej strane sa ma písať?to 7 miestne?

culinocka
22. aug 2014

@janinka007 prepač zabudla som poďakovať..... ak vieš, vieš mi nejako poradiť k tomuto a ešte si pozerám adresu, čo som si tam zadala, ale nezobrazilo mi ju taku aku mam, ja tam mam na Horke a dalo mi na Horuce, tak neviem.... prosím ak vieš, tak mi poraď... dakujem pekne

janinka007
22. aug 2014

@culinocka napíšeš číslo karty v tej najdlhšej kolonke,potom dátum expirácie karty a do poslednej kolonky 3-miestne číslo zo zadnej strany karty...

janinka007
22. aug 2014

@culinocka adresu si môžeš opraviť,je tam možnosť editovať to v lavom dolnom rohu toho štvorčeka,ked už klikneš,že ideš niečo kupovať...

nunicekkk
6. sep 2014

@niki101988
Ahoj,mohla by si mi prosim ta poradit neaku tu ameicku alebo taliansku stranku,chcela ssom si obiednat topanky z aliexpresu no ako tak citam recenzie to nebude dobry napad,Dakujem 🙂 za odpoved.

miska2311
10. sep 2014

ahojte,za kolko dni vam prisiel tovar?ja som si objednala v hodnote 20 eur asi pred 3 tyzdnami.prisli mi len emaily ze to bolo odoslane ..no nic viac.

anya23
23. sep 2014

kocky objednavali ste z ali zimne bundy?

maja1113
24. sep 2014

Prosim poradte ..... objednala som si tovar z ali (prenosna nabijacka na mobil), prisiel mi aj celkom rychlo ale nie som s nim spokojna, resp. sa mi zda ze je pokazeny, lebo nefunguje tak ako ma. Postupovala som podla instrukcii a navodu, ktory ma predajca uvedeny pri tovare. Este som nepotvrdila, ze mi tovar prisiel a ani neotvorila "dispute". Poradte mi co mam robit-ci kontaktovat predajcu mailom (co si myslim ze nepomoze) alebo rovno open dispute. Ked vykazem ze mi tovar prisiel a je nefunkcny vratia mi peniaze? Budem musiet tovar poslat spat? Nerada by som ho posielala, lebo postovne do ciny bude asi drahsie ako samotny tovar. Este mam 13 dni 🙂. Dakujeeem.

timiec
24. sep 2014

caute chcem sa opýtať že ked si chcem objednať tovar v hodnote 150 eur ale u jednotlivých predajcov max do 20 eur u jedneho budem platit clo alebo dph ?

susybaby
25. sep 2014

Ahojte dievcata dnes som si precitala od predajcu spravu, ze tovar bol vrateny z colnice a ze mi ho posielaju znova. Stalo sa vam uz nieco taketo?

janinka007
25. sep 2014

@timiec nič

timiec
26. sep 2014

@janinka007 dobre tak to je super 🙂

bianka07
29. sep 2014

Ahojte dievčatá, viete mi poradit a pomoct ako sa vlastne objednava cez aliexpress, ako to vlastne cele funguje ? Dakujem.

natus123
30. sep 2014

je ozaj poštovne zdarma ?? 😒
čo ak mi príde poškodená vec ?? 😕
sú uvedené ceny konečne ?? 😲
kto s tým má skúsenosti napíšte mi prosím 🙂 🙂 🙂 😵

kamilka2012
8. okt 2014

Tak ja som mala 2 veci z aliexpressu-šaty pre dcérku,na fotke boli krásne v skutočnosti strašne zlý materiál,zle ušité,išli rovno do koša a potom kabelka tiež otrasná, rúčka sa mi hned odtrhla a rovnako šla do koša. Otrasné, nekvalitné veci,už ani zadarmo by som z tej stranky nič nechcela.

decuso
9. okt 2014

ahojte. co znamena zbozi ceka na schvaleni

adriana1991
13. okt 2014

ahojte ja objednavam dost casto vsetko vzdy doslo v poriadku neposkodene a na nete sa da pozriet podla cisla objednavky kde sa balik nachadza.ja osobne som velmi spokojna.oblecenie sice vela neobjednavam mam odtial len jedne teplaky a tie su super aj ine veci ako napr.akryl na nechty nalepky na nechty a taketo veci su odtial v pohode momentalne cakam zasielky holiaci strojcek pansky nalepky na stenu a eggies na varenie vajicok.jedina nevyhoda je ze treba dlho cakat ale inac ok

stanislavao
22. okt 2014

@natus123 ked je napisane free shipping, je naozaj postovne zdarma. ak vam pride poskodena vec, vyreklamujete a predajca vam mile rad posle zdarma dalsi kus.

stanislavao
22. okt 2014

@kamilka2012 kvoli dvom veciam, nemozete zavrhovat cely aliexpres. ja objednavam velmi casto a pokial si poriadne precitate popis, pozriete fotky, tak sa velmi pekne zistit, zeco vam pride. ak je napisane ze polyester, shifon a podobne, tak nemozete cakat bavlnene satocky. a pokial ste neni s tovarom spokojna, napisete sellerovi a on vam vrati peniaze. na ali su velmi ochotny predajcovia a vzdy kazdu reklamaciu sa snazia vyriesit do takeho zaveru, aby bol zakaznik spokojny, len treba komunikovat. my objednavame z ali vsetko, od mobilov a tabletom, bytoveho alarmu a kameroveho systemu, cez oblecenie pre mna i deti, az po doplnky, tasky, skolsku tasku synovi. proste napozaj vela a som velmi spokojna. ako s komunikaciou, tak i kvalitou. len treba citat.

ineskab
22. okt 2014

ahojte, tiež mi už prišlo pár vecí z aliexpres, a zatiaľ som bola spokojná, no teraz mi mala prísť bunda, napísali, že 15,10.doručená adresátovi, ale ja som nič nedostala, tak som sa išla opýtať na poštu s číslom zásielky a zistila som, že moja bunda, ktorú som si zaplatila je u niekoho doma niekde v Záhorskej Bystrici. Je mi smutno z toho, že keď niekomu príde domov balík, ktorý si neobjednal nemá žiadny záujem ho vrátiť. Otvorila som spor s predajcom, pretože to je jeho chyba, že poplietol adresu a čakám, čo sa bude diať.
Na pošte mi povedali, že v poslednom čase sa to číňanom stáva často, že popletú adresu, tak baby dávajte bacha. 😒 😒

kamilka2012
22. okt 2014

Ved ja čítat viem, na šatočkách bolo napísane 100 percentná bavlna, ale ani z daleka sa to bavlne nepodobalo. Riadna umelina to bola, proste otras.

katkadano
23. okt 2014

mna by zaujimalo ako to robia tie prejkine co predavaju na MMB, bazar.sk atd vo velkom akoze znackove veci vo velkom odkial beru oni ten tovar? To uz nie je problem ked jej ide cez colnicu povedzme 5 akoze znackovych bund...to uz colnici nezadrzia?

jankaorava
23. okt 2014

možem sa opýtat ako je to s platbou. Mne už nejaky tovar prišiel, objednala som si viac necí a peniaze mi nestahuje neviete ako je to?? stiahlo vam peniazky hned alebo ako??

evittam
23. okt 2014

@jankaorava Ahoj, ja som zaplatila Visa kartou všetko naraz a normálne peniaze odišli. 😕