Nakupovanie cez ebay - skúsenosti, rady, tipy
Ahojte, chcem otvorit tuto temu pre nas, ktore nakupujeme aj cez eBay. Ake mate skusenosti, ci vam prisiel tovar, kolko ste cakali na balik a pod. Co treba sledovat, vsimat si.
😉
Kočky povedzte mi niektorá ako je to na e bay keď nedražím,nakupujem napr z troch obchodov,každý má iné poštovné,koľko platím poštovné vo finále? K
@babcia Cena každého nákupu sa skladá z ceny za tovar + poštovné, čiže platíš všetky poštovné. Takže ak sa dá, hľadaj "Free shipping".
pár rád a tipov o nakupovaní z Číny
http://zlavovekody.sk/category/clanky/
ahojte, nakupovali ste uz prehozy a postelne pradlo? ja by som rada prehoz na postel kupila a bojim sa, ci dobre, bude... pomozete mi prosim? http://www.ebay.com/itm/4PCs-3D-Print-Rose-BEDD...
Ahojky Zienky, kupovali ste už niektorá cez Ebay kabat, alebo plásňšť, ake mate skúsenosti?? číslovanie?? chcela by som si objednat, no viem akú velkosť dať
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť kupila som bundu na ebay a platila som cez paypal a nasledne mi prišlo na druhý deň upozornenie z ebay že mám platbu stiahnut späť asi to bol neaký podvodník ale mne sa nedá do toho pay pal prihlásiť skušala som všetky mailove adresy aj hesla ale mi to nejde tak teraz neviem ako to mám spraviť
NAUCIL SOM SA POUZIVAT PROGRAM NA VRATENIE PENAZI S EBAY 2% S KAZDEHO NAKUPU... KTO CHCE POUZIVAT TUTO ZLAVU POSLITE MI NA VAS EMAIL NA MOJ EMAIL.....lubos.kiss2379@gmail.com je to zadarmo ale cast penazi dostanete do tyzdna naspat....
@any3
z anglicka: otvor si www.ebay.co.uk , vyhľadaj, vľavo v časti "Item location" označ "UK only" ,
z usa: otvor ebay.com , označ "US only"
@samo_blaho ďakujem pekne na PC som na to už prišla len nejde to cez mobil
Dobry den mate nejake skusenosti s kupou elektroniky na ebay. Myslim Elektroniku hodnotou nad 200€
@tamarkasamarka nakupuj od overenych predajcov s dobrym hodnotenim
Poraďte mi prosím-viem, že je dobré nakupovať u overených predajcov, ale viem si tam niekde nájsť i hodnotenie konkrétneho produktu? Ak teda má napríklad predaných 250 šatočiek(presne tie, ktoré sa mi páčia), tak tam píšu i hodnotenie na tie šatky, či len na predajcu? Na aliexpress sú ohodnotené i produkty, občas dokonca v hodnotení niekto pošle fotku dieťaťa oblečené v šatkách... Na ebay som spätnú väzbu na výrobok nenašla-či len neviem hľadať? Ďakujem 🙂
@samo_blaho Poraďte mi prosím-viem, že je dobré nakupovať u overených predajcov, ale viem si tam niekde nájsť i hodnotenie konkrétneho produktu? Ak teda má napríklad predaných 250 šatočiek(presne tie, ktoré sa mi páčia), tak tam píšu i hodnotenie na tie šatky, či len na predajcu? Na aliexpress sú ohodnotené i produkty, občas dokonca v hodnotení niekto pošle fotku dieťaťa oblečené v šatkách... Na ebay som spätnú väzbu na výrobok nenašla-či len neviem hľadať? Ďakujem emoticon
@zuzanaf je to ako píšeš, hodnotenie produktov nemajú, bohužiaľ
@samo_blaho Ďakujem, ja že to len neviem nájsť... Škoda...
Prosim Vas o radu. Chcela by som si z ebay vydrazit nejake veci pre moje deti,ktore su u nas tazko zohnatelne. Mam vytvorenu virtualnu adresu a moznost pospajania balikov,kedze budu od viacerych predajcov. Bude sa mi ratat pri dovoze na slovensko konecna suma za vsetky baliky?teda zasielky sa porataju dokopy?aby som vedela dodrzat hranicu do 150 euro. Alebo kazdy balicek zvlast a teda sa doztanem pod hranicu 22 euro?ako zistia,aka je hodnota tovaru,ked sa jedna o drazbu?dakujem za odpovede.
Ak dražíš od rôznych predajcov, tak suma sa nesčítava, lebo tie balíky pôjdu každý svojou cestou. Predajcu popros nech napíše na balík sumu akú potrebuješ, ale ak bude suma podozrivá, aj tak ti to možno zadržia.
hľadám nejakú maminu, ktorá nakupuje cez EBAY.uk na spoluprácu, ktorá by mi pomohla objednávať cez ebay, lebo vôbec tomu nerozumiem, lebo poprípade cez ktorú by som si niečo mohla objednávať, jedná sa mi o anglické časopisy a knihy, ktoré tu nezoženiem, nájde sa nejaká dobrá duša? všetko seriózne 🙂
@777lara777 a ocino?
@nili
@dejka77
@jania023 prosím vás mamičky, chcela by som si kúpiť viac kinderiek od jedného predajcu...píše mi, že mám dať do košíka, ale nezaplatit a on mi potom pošle faktúru /keďže chcem to za jedno poštovné/..také jednoduché....ale ja neviem dať do košíka a nezaplatit...ked dám buy it now tak prebehne platba a ked to nedám tak tovar z košíka vymizne....ako teda objednať a nezaplatit....?
@dejka77 no problém je v tom, že ja to neviem dať do košíka...postup:otvorím stránku-vyberiem si položku-kliknem na buy it now-a čo potom?potvrdím pay pall-ale potom je už len jeden krok a to zaplatiť...neviem nájsť nejaký medzikrok-to znamená, že len to uložiť do košíka a nezaplatit....na aliexprese taká možnosť je, tu ju akosi neviem nájsť...možno je to úplne jednoduché...
@dejka77 http://www.ebay.com/itm/Animal-Planet-2015-Einz...
to je link a odtial chcem viac kinderiek okrem veveričky...

Ahojte, mate niektora skusenosti aj s predajom na ebay.co.uk? Bezne nakupujem ale rada by som skusila aj predat/vydrazit oblecenie nakolko ho mam vela a nevyuziteho. Dakujem