Nakupovanie cez net - posťažovanie sa
Zeny, prisla som sa postazovat. Predavam veci cez net. Vacsinou nenosenr alebo nove s visackami. Za 1,2,3 eura. Ide ma ale rozdrapit ,ak niekto pyta okrwm 2 fotiek co vzdy davam dalsie 2,3. Miery odpredu dozadu, ked bzdy uvediem velkost a sirku cez prsia. Vacsinou sa to stava pri 1e veci.
Vsetko pofotim,pomeriam. Zabijem tym kopec casu a nakoniec si ta dotycna vec nekupi...dakedy sa neunuva ani odpisat. Ide ma rozdrapit. Clovek chce zit ekologickejsie ale niekedy mam chut hodit to do kontajnera...
Veď si daj podmienku že nemerias a nefotis viac ako je v inzeráte. Vidíš, že to väčšinou ani nemá zmysel🤷 ja keď mám čas pomeriam, ked nie, tak nie..tiež tam mám veci za zlomok ceny
Daj miery rovno do textu inzeratu a mas po starosti.
Takto by sme sa mohli postazovat kazda 😉 Vsetko uved do inzeratu a hotovo.
To ja mám zas opačnú skúsenosť 😅 keď kupujem veci, mám naozaj záujem, ešte sa nestalo, že by som neprebrala a keď náhodou sa stane, že mi ponúkne niekto lacnejšie, alebo z bližšieho okolia, predávajúcu vždy kontaktujem, aby to mohla posunúť ďalej a nečakať na mňa...
Teraz naposledy tiež, komunikácia dva dni, super baba, ochotná, no bomba, tak už som ďalej tú vec nehľadala a čakala na ňu... Zrazu sa prestala ozývať, aj som jej viackrát už písala, že ten záujem stále mám, že ale ak sa rozhodla mi to nepredat, alebo má iného záujemcu, alebo hocičo, nech mi dá vedieť, aby som sa mohla podľa toho zariadiť... Prečítala a neodpísala 😅😅😅 už je tomu pár dní, tak zohanam ďalej, už som teda zohnala 😅 a čakám, že sa možno ozve a este ja budem za zlú, že kvôli mne to podržala a ja už "odrazu" nechcem 😅😅😅 aj také sa stáva

Este si sa nestretla so skutocnymi primitivnymi kupujucimi.... ktore sa na teba osopia aj pre vysku postovneho, ze si taku vysoku sumu vymyslas a chces ich okradnut.... alebo ta poslu do pi*e len preto ze im nedas z 1€ veci polovicnu zlavu..... a kopec dalsich..... Uved si do popisu inzeratov zopar zakladnych rozmerov a ze viac foto nerobis a nemerias, mas to pobalene. Lebo "za dobrotu na zebrotu" plati asi na vsetkych bazaroch....