icon

Nakupujete cez aplikáciu Wish?

amelia.p
20. nov 2014

Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂

schnellyova
23. nov 2017

Ahoj ria112.Včera mi prišiel balík.Som ale sklamaná.V skutočnosti je tovar iný ako na fotke.😂Chcela som ho dať ako darček no budem si to musieť nechať lebo je to strašný šut.

drobec2886
26. nov 2017

Kupoval uz niekto telefon cez wish?

rebuska
28. nov 2017

chcela by som sa spýtať idem objednávať z wish, dala som viac tovarov do košíka ale všetko nechcem kúpiť. Nedá sa po jednom platiť ako cez aliexpress? Ďakujem

petrakovacic
28. nov 2017

@drobec2886 telefón by som neriskovala, lebo nemusí byť určený pre naše siete a budeš mať s tým len problémy.

dodusik
29. nov 2017

Prosim Vas nefunguje mi karta maestro na wish.Vzdy ked zadam cislo karty tak mi napise ze je neplatne.A na inych internet.eshopoch som s nou platila a islo mi to.Tak kde je chyba.Karta je nova aktivovana.Poradte prosiim🙏

niekto2hy
30. nov 2017

@drobec2886 Telefon skôr z nejakého iného e-eshopu.Kvôli záruke.

niekto2hy
30. nov 2017

@dodusik Ja by som neriskoval platbu kartou.Skor pouzit Paypal,alebo inu platobnu branu.A zarazila ma este jedna vec,poštovné.

niekto2hy
30. nov 2017

@dodusik Pozri tu:
https://www. wish .com/help#q11
Prosím zmazat medzery.

hanka21
30. nov 2017

@niekto2hy postovnecaj mna stvalo za 35nakup a 20 postovne..😒

niekto2hy
30. nov 2017

@hanka21 Preto treba pozriet aj inde.Je vela shopov z tovarom z Chiny.
A pri akciach a s pouzitim kuponov sa da vela usetrit.

hanka21
1. dec 2017

@niekto2hy ake napriklad?ja poznam ali len..

niekto2hy
1. dec 2017

@hanka21 A v prvom rade by som si zalozil ucet na Paypal,kvoli ochrane platby kartou,zaruke na vratenie penazi,zaruke na tovar.Ak nebudete vediet,napiste.

lissbeth
2. dec 2017

Ja sa chcem opytat co je to za kamuflage ked je tovar zadarmo a plati sa len postovne 1-2€

niekto2hy
2. dec 2017

@lissbeth Ja by som to nekupoval.

lissbeth
2. dec 2017

@niekto2hy Prepac nato som sa nepytala ci by si to kupoval. .... Ale o com to je

niekto2hy
2. dec 2017

@lissbeth Chcu sa zbavit veci,ktore nestoja 1-2e.

lissbeth
2. dec 2017

A ked je tovar za 1-2 e ale je free shipping to je ine....

ingrid10
25. dec 2017

Dobrý deň, prosím vás náhodou som odklikla zasielanie oznámení cez spoplatnené sms. Vie niekto ako ich zrušiť?? Dakujem

erikabar
29. dec 2017

Ahojte, mne nechce pustit adresu dodania Slovensko. Iba Australiu, USA, Britaniu, Singapur a este nejake dve. Pritom kazdy z tovarov odosielaju na Slovensko. Neviete v com je problem? Prepisat natvrdo sa to neda a na vyber je len 6 krajin.

niekto2hy
29. dec 2017

@erikabar Napis im mail preco Ti to nemozu poslat na SK.

pavlis35
2. jan 2018

Prvý a posledný krát som odtiaľ objednala bundu pre syna som objednala koncom novembra je januar po bunde ani stopy keby som pred vianocami nekúpila bundu tak mu nemám čo dať pod stromček kamarátke bunda prisla ale len taká dlazkova handra👎

erikabar
3. jan 2018

@niekto2hy už je to v poriadku, ale musela som si stiahnuť Appku

lubkadilongova
3. jan 2018

@iwkakiwka A ako je to s veľkostami? Ked nosím M aku velkost si mám objednať?

iwkakiwka
4. jan 2018

@lubkadilongova v pripade ak ste priamo na stranke alebo na aplikacii,v danom albume je mozne najs tabulku velkosti,bud na cm alebo v prepocte na nase,ale vacsinou ked ja objednavam tak o číslo väčšie

iwkakiwka
4. jan 2018

@iwkakiwka
@lubkadilongova no v pripade topanok je to podobne,ja co som obkednavala tak obuv sedela ako u nas,treba pozret rrcenzie a tabulky

maruska261
6. jan 2018

Žienky ako zrusim to aby mi chodili sms o pohybe balíčkov objednaných,neskoro som si všimla že je to spoplatnené

maruska261
6. jan 2018

@ingrid10 to sa snažím aj ja zistiť už ti nejaká sms prišla?

nataliaradko
6. jan 2018

@maruska261
@maruska261 aj ja by som to chcela vedieť vypnúť no už som preklikala za dva dni všetko 1000x a neviem to...😢😢😢

niekto2hy
6. jan 2018

@nataliaradko Lahka pomoc,vymazat tel.cislo.

maruska261
6. jan 2018

@niekto2hy A kde ho vymažem?v nastaveniach to nevidím