Nakupujete cez aplikáciu Wish?
Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂
Kupoval uz niekto telefon cez wish?
chcela by som sa spýtať idem objednávať z wish, dala som viac tovarov do košíka ale všetko nechcem kúpiť. Nedá sa po jednom platiť ako cez aliexpress? Ďakujem
@drobec2886 telefón by som neriskovala, lebo nemusí byť určený pre naše siete a budeš mať s tým len problémy.
Prosim Vas nefunguje mi karta maestro na wish.Vzdy ked zadam cislo karty tak mi napise ze je neplatne.A na inych internet.eshopoch som s nou platila a islo mi to.Tak kde je chyba.Karta je nova aktivovana.Poradte prosiim🙏
@drobec2886 Telefon skôr z nejakého iného e-eshopu.Kvôli záruke.
A ked je tovar za 1-2 e ale je free shipping to je ine....
Dobrý deň, prosím vás náhodou som odklikla zasielanie oznámení cez spoplatnené sms. Vie niekto ako ich zrušiť?? Dakujem
Ahojte, mne nechce pustit adresu dodania Slovensko. Iba Australiu, USA, Britaniu, Singapur a este nejake dve. Pritom kazdy z tovarov odosielaju na Slovensko. Neviete v com je problem? Prepisat natvrdo sa to neda a na vyber je len 6 krajin.
Prvý a posledný krát som odtiaľ objednala bundu pre syna som objednala koncom novembra je januar po bunde ani stopy keby som pred vianocami nekúpila bundu tak mu nemám čo dať pod stromček kamarátke bunda prisla ale len taká dlazkova handra👎
@iwkakiwka A ako je to s veľkostami? Ked nosím M aku velkost si mám objednať?
@lubkadilongova v pripade ak ste priamo na stranke alebo na aplikacii,v danom albume je mozne najs tabulku velkosti,bud na cm alebo v prepocte na nase,ale vacsinou ked ja objednavam tak o číslo väčšie
@iwkakiwka
@lubkadilongova no v pripade topanok je to podobne,ja co som obkednavala tak obuv sedela ako u nas,treba pozret rrcenzie a tabulky
Žienky ako zrusim to aby mi chodili sms o pohybe balíčkov objednaných,neskoro som si všimla že je to spoplatnené
@ingrid10 to sa snažím aj ja zistiť už ti nejaká sms prišla?
@maruska261
@maruska261 aj ja by som to chcela vedieť vypnúť no už som preklikala za dva dni všetko 1000x a neviem to...😢😢😢
@nataliaradko Lahka pomoc,vymazat tel.cislo.
@niekto2hy A kde ho vymažem?v nastaveniach to nevidím

Ahoj ria112.Včera mi prišiel balík.Som ale sklamaná.V skutočnosti je tovar iný ako na fotke.😂Chcela som ho dať ako darček no budem si to musieť nechať lebo je to strašný šut.