icon

Nakupujete cez aplikáciu Wish?

amelia.p
20. nov 2014

Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂

maruska261
6. jan 2018

@nataliaradko ahoj posielam ti odpoved co mi dali,ja som upravila nastavenia ale aj som poslala tu sms a hend mi spatne prisla sprava o zruseni zasielani sms

Radi by sme Vás informovali, že pre zrušenie SMS upozornení je potrebné odoslať SMS správu v tvare STOP na nasledujúce telefónne číslo:
+1 415 909 4628
Ak tento postup nefunguje, v Nastaveniach označte možnosť Zrušiť všetky notifikácie, aby Vám tieto upozornenia nechodili.
Ospravedlňujeme sa za túto situáciu.
Ďakujeme, že nakupujete na portáli Wish a prajeme príjemný deň,
Michal , Tím Wish

nataliaradko
6. jan 2018

@maruska261 ďakujem krásne 👍👍👍👍👍👍👍 tá sms mi prišla taktiež hneď tak snáď to bude v poriadku

nataliaradko
6. jan 2018

@maruska261 a v nastaveniach som nenašla zrušiť notifikácie, všetko som zrušila čo sa dalo no takáto možnosť tam nebola...snáď tá sms bude stačiť....no v histórii objednávok mi aj tak stále svieti, že budem dostávať upozornenia...tak asi už len čakať na faktúru od operátora ci tam bude nejaká položka ohľadom toho... ďakujem

maruska261
7. jan 2018

@nataliaradko mne sa tie nastavenia podarilo zmeniť len keď som sa prihlásila cez počítač...lebo v mobilnej verzii t toho veľa nieje

jajafidorka
8. jan 2018

Ahojte, mate niekto skusenosti s kúpou mobilu cez apku wish??
Dakujem. ;)

niekto2hy
9. jan 2018

@jajafidorka No ja by som tam nekupoval.

samino321
12. jan 2018

A ked nemam platobnu kartu ani Pay Pall,tak sa neda objednat?Dakujem

lissbeth
12. jan 2018

nie

alexandra28
12. jan 2018

@maruska261
@nataliaradko prosím vás sedí to poštovné čo je uvedené ?? alebo sa môže stať, že odomňa budú chcieť ešte niečo navyše?? ďakujem dnes som objednávala prvýkrát. Cez ali a ebay mi vždy poštovné sedelo, že som nikdy nič nedoplácala. ďakujem vopred za odpoveď

niekto2hy
12. jan 2018

@samino321 Da sa,ak ma niekto iny kartu a suhlasi s tym ze bude pouzita na nakup.

niekto2hy
12. jan 2018

@alexandra28 Na dobierku neposielaju,jedine tak clo a dph.

alexandra28
12. jan 2018

@niekto2hy ja viem, že na dobierku neposielajú len som objednávala hračku na kočík poštovné tam bolo 1€ plus cena hračky a obraz malému kde bolo poštovné 2€ a cena obrazu. to som chcela vedieť, či môžu teda ešte nejak ináč žiadať poštovné lebo pri tak veľkom obrázku sa mi zdá 2€ málo.

maruska261
12. jan 2018

@alexandra28 áno sedí ☺️

nataliaradko
15. jan 2018

@alexandra28 mne zatiaľ poštovné sedelo vždy a to som už veľa objednávok urobila😉

katren3
31. jan 2018

@nataliaradko chcela by som sa opytat pri obhednavkach ked vam to doslo na postu chceli este nejake poplatky od vas? Clo,dph? Neviem co mam cakat, objednala som si 3 veci kazdu fo 10 eur

lissbeth
31. jan 2018

@katren3 mne zatial vsetko doniesla postarka bez doplatkov a uz to bolo par cca 30 objednavok

katren3
31. jan 2018

@lissbeth dakujem krasne za odpoved..dufam ze to vsetko pride v poriadku a ze to bude dobre ;)

niekto2hy
31. jan 2018

@katren3 Ked je poslana kazda samostatne,tak nie je problem...

mimkamiska
31. jan 2018

@amelia.p ja nakupujem z Wish často a veľa veci je fajn len treba kupovať väčšie čísla. Nosím L a z Wish stredná aspoň xxl. Keď nie je niečo v poriadku vrátia peniaze a tovar si môžeš nechať. To mi je trocha divné lebo máloktorý predajca ti nechá aj tovar aj vráti peniaze.

dada1617
15. feb 2018

Stretli ste sa uz niekto prosím s tymto? Uz som to vsetko poslala co chceli a stale nic pritom doteraz nebol problem ziaden.dakujem

henikav
15. feb 2018

@katren3 za 10eurove vecicky nezapalatis ziadne clo, to skor zastavia a skontroluju velke krabice, ale clo aj tak nie je nejake obrovske
@dada1617 toto je cudne, nic by som neposielala, asi sa ti niekto nabural do uctu 😉

dada1617
15. feb 2018

@henikav ...lenze sme skusali aj cez manzelov email sa prihlásiť a skusit zaplatit jeho kartou a vyhadzuje to iste nerozumiem tomu vobec z uctu mi inak nestahuje nic ale kedze si mi to tak napisala skor by som si mala restartovat cely telefon

dada1617
15. feb 2018

@henikav to co som odfotila mi vyhadzuje priamo na wish stranke 😕

henikav
15. feb 2018

@dada1617 v zivote som sa s tym nestretla. V ktorej chvili ti to vyhodi, pri objednavke, ci pri platbe?

niekto2hy
15. feb 2018

@dada1617 Ja by som to neriesil.Suhlasi adresa dodania s adresou majitela karty?

evaachesa
15. feb 2018

Vsimla som si ze vacsinu tych istych vyrobkov ma aliexpress o dost lacnejsie...wish ma sice nizke ceny ale spolu s postovnym to je drahsie ako na Ali...ja uz odtial nekupujem

niekto2hy
15. feb 2018

@dada1617 A ked nechcu Vase $,to je ich chyba.

dada1617
15. feb 2018

Ano suhlasi vsetko @henikav robi mi to ked chcem zaplatit a skusala som aj tak aj tak vselijak musim si obnovit asi nastavenia v telefone lebo doteraz problem nebol a asi dva tyzdne do zadu sa mi z nicoho nic prestavili niektore veci same v mobile a v banke mam s kartou vsetko v poriadku iba mi povedali ze to zvykne sa statked bolo prevedenych veľa transakcii

dada1617
16. feb 2018

Telefon restartovany od zakladov no stale to nefunguje takze som prisla aj o 80€ pretoze zbytocne im do mailu yvysvetlím co sa stalo odpovede su stale tie iste

niekto2hy
16. feb 2018

@dada1617 A co je v tej prilohe?