Nakupujete cez aplikáciu Wish?
Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂
@maruska261 ďakujem krásne 👍👍👍👍👍👍👍 tá sms mi prišla taktiež hneď tak snáď to bude v poriadku
@maruska261 a v nastaveniach som nenašla zrušiť notifikácie, všetko som zrušila čo sa dalo no takáto možnosť tam nebola...snáď tá sms bude stačiť....no v histórii objednávok mi aj tak stále svieti, že budem dostávať upozornenia...tak asi už len čakať na faktúru od operátora ci tam bude nejaká položka ohľadom toho... ďakujem
@nataliaradko mne sa tie nastavenia podarilo zmeniť len keď som sa prihlásila cez počítač...lebo v mobilnej verzii t toho veľa nieje
Ahojte, mate niekto skusenosti s kúpou mobilu cez apku wish??
Dakujem. ;)
@jajafidorka No ja by som tam nekupoval.
A ked nemam platobnu kartu ani Pay Pall,tak sa neda objednat?Dakujem
nie
@maruska261
@nataliaradko prosím vás sedí to poštovné čo je uvedené ?? alebo sa môže stať, že odomňa budú chcieť ešte niečo navyše?? ďakujem dnes som objednávala prvýkrát. Cez ali a ebay mi vždy poštovné sedelo, že som nikdy nič nedoplácala. ďakujem vopred za odpoveď
@alexandra28 Na dobierku neposielaju,jedine tak clo a dph.
@niekto2hy ja viem, že na dobierku neposielajú len som objednávala hračku na kočík poštovné tam bolo 1€ plus cena hračky a obraz malému kde bolo poštovné 2€ a cena obrazu. to som chcela vedieť, či môžu teda ešte nejak ináč žiadať poštovné lebo pri tak veľkom obrázku sa mi zdá 2€ málo.
@alexandra28 áno sedí ☺️
@alexandra28 mne zatiaľ poštovné sedelo vždy a to som už veľa objednávok urobila😉
@nataliaradko chcela by som sa opytat pri obhednavkach ked vam to doslo na postu chceli este nejake poplatky od vas? Clo,dph? Neviem co mam cakat, objednala som si 3 veci kazdu fo 10 eur
@amelia.p ja nakupujem z Wish často a veľa veci je fajn len treba kupovať väčšie čísla. Nosím L a z Wish stredná aspoň xxl. Keď nie je niečo v poriadku vrátia peniaze a tovar si môžeš nechať. To mi je trocha divné lebo máloktorý predajca ti nechá aj tovar aj vráti peniaze.
Vsimla som si ze vacsinu tych istych vyrobkov ma aliexpress o dost lacnejsie...wish ma sice nizke ceny ale spolu s postovnym to je drahsie ako na Ali...ja uz odtial nekupujem
Ano suhlasi vsetko @henikav robi mi to ked chcem zaplatit a skusala som aj tak aj tak vselijak musim si obnovit asi nastavenia v telefone lebo doteraz problem nebol a asi dva tyzdne do zadu sa mi z nicoho nic prestavili niektore veci same v mobile a v banke mam s kartou vsetko v poriadku iba mi povedali ze to zvykne sa statked bolo prevedenych veľa transakcii

@nataliaradko ahoj posielam ti odpoved co mi dali,ja som upravila nastavenia ale aj som poslala tu sms a hend mi spatne prisla sprava o zruseni zasielani sms
Radi by sme Vás informovali, že pre zrušenie SMS upozornení je potrebné odoslať SMS správu v tvare STOP na nasledujúce telefónne číslo:
+1 415 909 4628
Ak tento postup nefunguje, v Nastaveniach označte možnosť Zrušiť všetky notifikácie, aby Vám tieto upozornenia nechodili.
Ospravedlňujeme sa za túto situáciu.
Ďakujeme, že nakupujete na portáli Wish a prajeme príjemný deň,
Michal , Tím Wish