Nakupujete cez aplikáciu Wish?
Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂
@niekto2hy AHOJ, PROSIM TA VIES MI PORADIT AKO SI ZALOZIM PAYpal??
@pamella2828 Info poslane.
ahojte, viete mi niekto poradit z ktorej stranky je lepsie objednavat ci z wish alebo aliexpres? a ci ste uz niekto objednavali z aliexpres??dakujem za odpovede🙂
@pamella2828 obidve stranky su podobne, musis davat pozor na postovne hlavne na wish, lebo tam mas casto veci len za postovne len to postovne moze byt viac ako hodnota veci, hovorim hlavne o malickych halierovych polozkach, ale zas na ali mas vacsinou (pozor nie vzdy) ceny tovaru urcene a neplatis postovne, musis si porovnat kde je co vyhodnejsie, Na ali mas pristupne hodnotenia aj s realnymi fotkami vacsinou
@henikav DAKUJEM..A NA ALI MI NEJDE UROBIT OBJEDNAVKU , TA MI NIKDY NEPISE V SLOVENCINE TAK NEVIEM AKO MAM TOVAR OBJEDNAT:(A NEMAM PAYPAL A CEZ TU BANKOMATOVU KARTU SA BOJIM,JE TO DOST RISKANTNE ZADAVAT UDAJE Z KARTY ABY SA MI NAHODOU NIEKTO NENABURAL DO OSOBNEHO UCTU..:(
ja si pohladambkonkretnu vec na ali aj wish a kde vide lacnejsie tak tam objednam
@lissbeth DAKUJEM CHCEM SA ESTE SPYTAT AKYM SPOSOBOM SA PLATI CEZ ALI??DAKUJEM🙂
AKYM SPOSOBOM SA DA PROSIM PLATIT OBJEDNAVKA CEZ ALIEXPRES??DAKUJEM ZA ODPOVEDE🙂
@pamella2828 plati sa kartou, zadavas udaje z platobnej karty, wish ide cez paypal
@lissbeth DAKUJEM 🙂A PROSIM CEZ PAYPAL SA AKO PLATI??DAKUJEM🙂
@pamella2828 ja platim vzdy kreditkou a este som nemala problem
@pamella2828 mna to z wishu hodi rovno na pp prihlasenie a potom je tam uz zadana rovno suma na uhradu ktoru potvrdim
ale musis mat ucet zriadeny
@lissbeth dakujem ja tam uz ucet mam,som zaregistrovana a chcem sa spytat este ci vzdy prisiel tovar ktory ste si objednala?ci sa nestalo ze nieco neprislo?a este co tu niektori pisali ze im strhava peniaze za nejake sms, ze su spoplatnene, to aj Vam strhavalo,ci co to vlastne je??dakujuem🙂
@pamella2828 2x sa mi stalo ze mi tovar neprisiel do terminu ani poloha zasielky sa nedala zistit tak som si vypytala naspäť peniaze, ale tovar nakoniec prisiel o par tyzdnov. spoplatnene su smsky ktore vam hlasia zmenu polohy zasielky, to sa da pri sledovani jednotlivych zasielok odkliknut aby chodili smsky(neodporucam, zbytocnost)
a raz mi prisiel pulover v inej farbe ale nosim ho
@lissbeth takze Vam prisiel tovar aj Vam vratili peniaze??lebo uz aj to som tu citala ze niekomu nechali tovar aj peniazem, to mi bolo take divne🙂
a tie spoplatnene sms nemusim teda zadavat pri tej objednavke??aby som ich potom nemusela rusit?dakujem
ano tovar bol bohvie kde tak mi vratili peniaze a nakoniec aj tak prisiel, tie sms vobec nepotvrdzujte
@lissbeth dobre tak dakujem velmi pekne🙂)chcem ist z vish objednat prvy krat hadam pride vsetko v poriadku ale keby sa nahodou stalo ze to nepride kde im mam napisat,cez co?lebo nenasla som na ich stranke ziadny kontakt kde by sa dalo s nimi spojit:(
@pamella2828 pod kazdou objednavkou je kontaktovat podporu, tak tam sa treba preklikat cez moznosti ktore ponukaju, pripadne este pridat poznamku, oni odpisu
@lissbeth v poriadku dakujem pekne🙂
@pamella2828 DOBRY DEN, PREPACTE ZE STALE OTRAVUJEM🙂ALE CHCELA BY SOM SA ESTE SPYTAT NA TEJ STRANKE WISH KED STE OBJEDNAVALA ,PRI TOVARE JE PISANE -KUPIT S INYM POUZIVATELOM A JE TO O NIECO LACNEJSIE CI UZ AJ S TYM MATE SKUSENOSTI,LEBO KED SOM NATO KLIKLA TAK MI TO NEDALO ZA TU LACNEJSIU CENU A ESTE POSLEDNA VEC🙂CI VAM TOVAR PRISIEL NA POSTU ALEBO VAM HO DONIESOL KURIER A CI TO PRIDE OBYCAJNE ALEBO DOPORUCENE??DAKUJEM PEKNE ZA ODPOVED, ZELAM PEKNY DNIK🙂))))
@lissbeth DOBRY DEN, PREPACTE ZE STALE OTRAVUJEM🙂ALE CHCELA SOM SA ESTE SPYTAT NA TEJ STRANKE WISH KE DSTE OBJEDNAVALA, PRI NIEKTOROM TOVARE JE PISANE-KUPIT S INYM POUZIVATELOM A JE TO O NIECO LACNEJSIE CI UZ AJ S TYM MATE SKUSENOSTI ,LEBO KED SOM NATO KLIKLA TAK MI TO NEDALO ZA LACNEJSIU SUMU. A ESTE POSLEDNA VEC🙂CI VAM TOVAR PRISIEL NA POSTU ALEBO HO DONIESOL KUERIEROM NA ADRESU A CI TO PRIDE OBYCAJNE ALEBO DOPORUCENE..?DAKUJEM PEKNE ZA ODPOVED🙂))))))))
@pamella2828 V prvom rade by som si vypol CAPS LOCK.
o tom prvom nic neviem ja fungujem cez appku, a zasielky mi postarka hadze do schranky, doteraz som nic extra velke nekupovala
@lissbeth DOBRE DAKUJEM PEKNE🙂)
Caute, ja sa chcem opitat, som pozeral tovar na Wish za 5 eu a druhá cena bola preciarknuta, postovne okolo 6 eú a ta cena ktorá bola preciarknuta je 146 či je to pravda že ta ozajstna cena 5 eu toľko aj zaplatim alebo je to neake klamstvo
@holger2002 Treba sa spytat predajcu.
@holger2002 skus si hodit do kosika kolko ti to vyrata dokopy

zdar
podla mojich porovani ma WISH klamlive ceny a tym padom aj zlavy. Na zaklade toho co som si ja pozeral a porovnal s aliexpresom co to na WISH ponukaju za akoze zlavy kupite na aliexprese za normalnu cenu a este ani dopravu platit nemusite co na WISH zvecsa chcu.