Nakupujete cez aplikáciu Wish?
Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂
@sueswiss Áno)
A ako je to v prípade reklamácie, vrátenie tovaru?
Ahojte. Prosím vas omylom som zapla tie SMS notifikácie, potom som to vypla cez PC . Neviete ci treba poslať aj tu sms stop?
Aká je cena tých sms? Dakujem
Ahojte,potrebovala by som si nieco objasnit ohladom objednavania z wish,objednavala som dnes prvý krat a platila som cez playpal a dala som vsetky uadaje o karte vratane pinkódu a ako je mozne ze mi to stiahlo z karty 4eura ked som nezadala pinkód od mojej karty?🤔
Vracali ste uz niekto tovar? Som napisala, ze mi nevyhovuje, odpisali mi ze do 14 dni mi vratia sumu...ale nijak sa neviem dopatrat, ako a kde poslat nazat to tricko...v tych komunikacnych oklnach sas len krutim na tom istom, to mam posielat na adresu zasielky?
@ankael tovar sa späť nevracia 😉 aspoň ja som nevracala nič keď mi prišlo niečo s čím som nebola spokojná 🙂 treba len opísať aký problém poslať foto a keď vrátia peniaze nestarať sa 😂
@miroslava441 To by bol lepsi pripad, tak som zvedava
Čauko ja sa chcem opytat, ked chcem na wish pridat recenziu, tak ako?
Ja si stale kupujem sminky a na nechty ale oblecenie neoporucam maju inu velkost bud poslu velku alebo malu ale vzdy mi to pride cca do mesiaca
@amelia.p na wishi si davaj pozor hlavne ci neobkednavas pocas CNY to si na balicek pockas dlho. Druha vec je ta ze by si si mala kontrolovat materialove zlozenie pri obleceni, podla seba ti vravim neznasam polyester hnusne smrdi clovek sa v tom poti a bohuzial drviva vascina siat bluzok atd su polyestrace...cize kvalita uplne nanic ale tak zavisi od vkusu☺ dalsia skusenost je od mojej mami dosla jej bunda velmi pekna ale sitie bolo na nic kapucna strasne mala a rukave pridlhe chcela to reklamovat a vratit a dostat nazad prachy a bez akychkolvek natahovaciek jek vratili prachy a este aj bundu jej nehali 😀 ale mozno zavisi od dodavatela ☺
@amelia.p Ahoj, cez wish nakupujem už aj hádam 2/3 roky. 100 ľudí 100 chutí ,ako sa hovorí. Ja s app wish nemám žiadný problém. Tovar sa objedná ,následne v objednávkach máš presný datum kedy tovar príde. Môže prísť aj o 2 alebo 1 týždeň skôr , ak nepríde vždy vždy ! Vrátia peniaze na druhý deň ich máte hneď na karte!
A čo sa týka vecí , veľa ludi posiela na wish svoje reálne fotky ako čo vyzerá ,samozrejme nie vždy to ladí s obrázkom. Sú tam vačšinou anglické komentáre ale nájdu sa aj slovenské aj odfotené ,takze niet sa čoho báť.
🙂) oplatí sa za super ceny , mozno to trvá dlhšie dodanie ,ale je to normálne kedze je to dovážané až z Číny.
@kristinka86 a do coho treba napisat tych 10cisel
@veronel24 Už cez wish nenakupujem vôbec. Nech poradí niekto, kto áno. Nepamätám si už, kde som čo zadávala. Pekný dník.
@petkastopjakova neobjednala by si mi daco
baby objednala som si raz z wishu teraz ked idem nieco objednat hned my vyhody platbu uz ani cislo z karty nemusim zadavat ostalo to tam nastavene aj vy to tak mate ako to zrusit nemoze to niekto zneuzit
Dobry den aj ja bi som chcela pomoc dnes som si chcela obiednat saty a dala som aj cislo ustu vsetko co pitaju a ket stlacim ze zaplatit tak mi vyskoci ze nepodarilo sa a popritom peniazky som vlozila na ucet dnes

Predpokladám že keď budem objednávať z Wishu, tak mi balíky budú chodiť postupne zvlášť od každého predajcu? Tak ako na Aliexpresse?